uroczy chłopiec poprosiłam go na naszej klasie by mi przesłał swoje zdjęcie z autografem i mi przesłał piękne zdjęcie z podpisem. A w M jak miłość kapitalnie gra.
Masz w ogóle już jakiś poważny autograf? tylko odpisz konsekwentnie poważny nie jakieś: Cichopki, Domagały, Kożuchowskie Mroczki czy Herbuś
mając 13 lat można od siebie więcej wymagać, to już mój chrześnik 9 letni ma autograf Czesąłwa Mozilla czy też Tomasz Budzyńskiego z Armii. Jakoś tak szumnie brzmi ten Twój login, "musisz dużo ćwiczyć". Zrozum to odpowiednio
mam od Domagały i od Kożuchowskiej ale o Cichopek i o Mroczków możesz się nie martwić bo ich nie lubię a od środy mam autograf od Janusza Gajosa mogę ci wymieniać godzinami od kogo mam zdjęcie z autografem
Gajos ok (od Majchrzaka masz? Nowickiego? Pieczki, Englerta, Pszoniaka,Jandy, Holland, De Niro? ), od Micheaela Giry z Swans masz? Tori Amos, Lisy Gerard, Hetfilelda, Gahana, Lombardo, Kory Jackowskiej, Staszewskiego, Świetlickiego, Huele, ?
Ja o takich poważnych osobistościach myślę i autograf nie na zdjeciu bo to żenujace jest.
Autograf winien być na bilecie ze spektaklu, koncertu, festiwalu, na płycie DVD z filmem, na płycie cd lub analogu, na książce - ogólnie na jakimś dziele artysty albo dokumencie upamiętniającym, ze dany artysta jest danej realizacji współautorem.
takie autografy o których piszesz to dzieci zbierają, takie pseudo zbieranie zupełnie nie ma sensu i nie ma żadnej wartości ani finansowej ani emocjonalnej.
Ja takowe mam, nie zbieram na siłę, jedynie okazyjnie. Nawet nie chcę o tym pisać, bo to nic szczególnego (to nawet lekki obciach chwalić się autografami - piszę bo zmusiłaś mnie do tego w dyskusji), tacy sami ludzie jak inni, mimo to różnią się zdecydowanie od jakiś Cichopków, Kożuchowskich czy Domagałów w sensie artystycznym.
Błagam o autografach rozmawiaj sobie z rówieśnikami byle na tym portalu.
Tu staraj się brać udział w dyskusjach na dużo poważniejsze tematy. Rada na przyszłość.
Mam nadzieję, że już rok temu zjadłeś (,,-eś", bo pewnie jesteś mężczyzną, a wymądrzanie się jest bardzo typowe u tej płci) Snickersa i przestałeś gwiazdorzyć, wielki kolekcjonerze.
no ja ten etap z takimi tekstami przeszedłem jakieś 30 lat temu, chyba w przeciwieństwie do Ciebie, bo Twój avatar trochę dziecinny jest, ale niech tam:)
ps.
Odezwij się do mnie jak dorośniesz ok:) może zaproponuję pracę jak skończysz jakąś dobra uczelnię ok:)?
Poważnie:)
no reagować na siebie raczej powinno się w inny sposób:)
najlepiej starać się dojrzeć, by rozmawiać z dojrzałymi i dorosłymi:)
I kto tu jest dziecinniejszy...cieszy się, że ma autograf to niech się cieszy. Oczywiście Polska musi wykorzystać każdą okazję by się pochwalić co on takiego nie ma.
On nie ma za grosz talentu. Drewniany chłopaczek jak pinokio, który recytuje swoje role z kartek, szkoda gadać.