Krystian Domagała

5,2
499 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krystian Domagała

uroczy chłopiec poprosiłam go na naszej klasie by mi przesłał swoje zdjęcie z autografem i mi przesłał piękne zdjęcie z podpisem. A w M jak miłość kapitalnie gra.

kinomanka_13

Masz w ogóle już jakiś poważny autograf? tylko odpisz konsekwentnie poważny nie jakieś: Cichopki, Domagały, Kożuchowskie Mroczki czy Herbuś

mając 13 lat można od siebie więcej wymagać, to już mój chrześnik 9 letni ma autograf Czesąłwa Mozilla czy też Tomasz Budzyńskiego z Armii. Jakoś tak szumnie brzmi ten Twój login, "musisz dużo ćwiczyć". Zrozum to odpowiednio

malyfromhell

mam od Domagały i od Kożuchowskiej ale o Cichopek i o Mroczków możesz się nie martwić bo ich nie lubię a od środy mam autograf od Janusza Gajosa mogę ci wymieniać godzinami od kogo mam zdjęcie z autografem

kinomanka_13

Gajos ok (od Majchrzaka masz? Nowickiego? Pieczki, Englerta, Pszoniaka,Jandy, Holland, De Niro? ), od Micheaela Giry z Swans masz? Tori Amos, Lisy Gerard, Hetfilelda, Gahana, Lombardo, Kory Jackowskiej, Staszewskiego, Świetlickiego, Huele, ?
Ja o takich poważnych osobistościach myślę i autograf nie na zdjeciu bo to żenujace jest.
Autograf winien być na bilecie ze spektaklu, koncertu, festiwalu, na płycie DVD z filmem, na płycie cd lub analogu, na książce - ogólnie na jakimś dziele artysty albo dokumencie upamiętniającym, ze dany artysta jest danej realizacji współautorem.
takie autografy o których piszesz to dzieci zbierają, takie pseudo zbieranie zupełnie nie ma sensu i nie ma żadnej wartości ani finansowej ani emocjonalnej.

malyfromhell

Ja takowe mam, nie zbieram na siłę, jedynie okazyjnie. Nawet nie chcę o tym pisać, bo to nic szczególnego (to nawet lekki obciach chwalić się autografami - piszę bo zmusiłaś mnie do tego w dyskusji), tacy sami ludzie jak inni, mimo to różnią się zdecydowanie od jakiś Cichopków, Kożuchowskich czy Domagałów w sensie artystycznym.
Błagam o autografach rozmawiaj sobie z rówieśnikami byle na tym portalu.
Tu staraj się brać udział w dyskusjach na dużo poważniejsze tematy. Rada na przyszłość.

malyfromhell

ja też na siłę nie zbieram

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
malyfromhell

Mam nadzieję, że już rok temu zjadłeś (,,-eś", bo pewnie jesteś mężczyzną, a wymądrzanie się jest bardzo typowe u tej płci) Snickersa i przestałeś gwiazdorzyć, wielki kolekcjonerze.

Roxley

no ja ten etap z takimi tekstami przeszedłem jakieś 30 lat temu, chyba w przeciwieństwie do Ciebie, bo Twój avatar trochę dziecinny jest, ale niech tam:)
ps.
Odezwij się do mnie jak dorośniesz ok:) może zaproponuję pracę jak skończysz jakąś dobra uczelnię ok:)?
Poważnie:)

malyfromhell

Nie będę reagować na prymitywną zaczepkę.

Roxley

no reagować na siebie raczej powinno się w inny sposób:)
najlepiej starać się dojrzeć, by rozmawiać z dojrzałymi i dorosłymi:)

malyfromhell

Haha od Holland ma autograf, ja to bym też chciał taki, żeby mieć się czymś podetrzeć

malyfromhell

I kto tu jest dziecinniejszy...cieszy się, że ma autograf to niech się cieszy. Oczywiście Polska musi wykorzystać każdą okazję by się pochwalić co on takiego nie ma.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

ja bym się nie chwaliła takim autografem ..

bo co ?

użytkownik usunięty
kinomanka_13

bo nie lubię jego gry, dla mnie słyby talent aktorski ..

użytkownik usunięty
kinomanka_13

bo nie lubię jego gry, dla mnie słyby talent aktorski ..

On nie ma za grosz talentu. Drewniany chłopaczek jak pinokio, który recytuje swoje role z kartek, szkoda gadać.

kinomanka_13

Świetny chłopiec, wspaniale gra!!! Oby więcej takich dzieci w serialach :)