Nie dość, że wygląda, jak nie wiadomo co(nie wiem czemu, ten "image" ma służyć), to nie
mogę wytrzymać, jak powtarza w kółko "git", "zajebiście" ,etc. TO NIE JEST ŚMIESZNE. Ja
nie mogę... Ona się na siłę stara odmłodnieć i być "na luzie"? Ehh -_-
A jak to stare beznadziejne próchno było dumne z licznych aborcji... świat schodzi na psy, jeżeli takie osoby są pokazywane w tv
Nie śmiejcie się z kobiety, na starość ludziom różnie od.pierdala, demencja łapie, psychoza gnębi, a tutaj się nad nie ulitowali i wepchnęli do jakiegoś Tańca z głąbami czy Śpiewania z idiotami. Za zatrudnienie pewnie płaci NFZ jak za rehabilitacje. Chorym trzeba pomagać a nie się z nich śmiać.
To wedlug ciebie osobom starszym nie wypada byc kolorowymi ptakami? Nie wypada robic glupich rzeczy? Bo co ludzie powiedza! To kiedy ludziom wypada??? Tylko mlodosc ma takie prawa? Gowno prawda! Ty i cala Polska powinna sie leczyc z NIETOLERANCJI! A z reszta gdyby nie byla taka szajbnieta to by w ogole do telewizji jej nie wzieli, a szczegolnie do takiego programu, gdzie najwazniejsza jest ogladalnosc.
To że wpuszczają takich ludzi do takich programów, że takie programy w ogóle są produkowane, i mają taką oglądalność, niestety świadczy tylko o widzach ale skoro bydło chce takie prymitywne programy oglądać i się ogłupiać to pozostaje mi tylko położyć na nich wszystkich lachę. A odpowiadając na twoje pytanie: nie wypada, ludzi starszych, ale nie tylko powinna charakteryzować godność, powaga i odpowiedzialność za własne słowa i czyny, niestety w naszym życiu publicznym już tego zauważyć się nie da. Wiek nie ma tu znaczenia.
Nikt ci nie karze na nią patrzeć :p, odwracaj wzrok i oszczędzisz sobie przykrości...
A pomyślałeś, że ona taka jest ?