Krzysztof Respondek

6,7
442 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krzysztof Respondek

Nie jestem pewny kto to jest, zapewne jakaś 'gwiazda' serialiku. Ja widziałem go w programie 'Najśmieszniejsze momenty świata', to co ten człowiek tam mówi, jak się zachowuje... Zarówno typ i program są tak żenujący, że ciężko mi to wyrazić słowami. Nie polecam, a jemu radzę, żeby zajął się graniem w serialach i nie starał się już nigdy być zabawny.

dzimi03

Nie wypowiadaj się proszę o rzeczach, na których się nie znasz :) Tak się składa, że ten pan w "Najśmieszniejszych momentach..." prezentuje się o niebo lepiej i ciekawiej niźli prezentowałby się kurza morda Ibisz.

Daguchna

Aaa tam się nie znam, znam się i to bardzo się znam. :D
To, że inny pajac prezentowałby się jeszcze bardziej żenująco w roli prezentera nie zmienia faktu, że obecny wzbudza współczucie.
btw. dziękuje bardzo za przypomnienie o filmie 'Wydra pana Grahama', który niegdyś bardzo lubiłem, a dzięki Twoich ulubionych mogę sobie go przypomnieć

dzimi03

Zgadzam się z tobą.Ten koleś nie umie prowadzić programów rozrywkowych.Zachowuje się sztucznie,chce być śmieszny lecz mu to jakoś nie wychodzi.Mogliby dać jakiegoś kabareciarza(np.Jerzy Kryszak) byłoby o niebo lepiej...

sebogothic

Ale on waśnie jest kabareciarzem pracuje w kabarececie Rak razem z Krzysztofem Hanke.

tekken2

Zgadzam się z założycielem tematu co do joty. Lubię programy typu "Śmiechu warte", ale jego prowadzenie "Najzabawniejszych momentów świata" jest tak denne jak "M jak miłość" (z góry przepraszam fanów). W dużej mierze przez niego przestałem oglądać ten program. W ogóle to nie zabawne, lecz denne. I jeszcze ta ocena dla niego (na chwilę obecną 8,33!), za co to ja się pytam?