Mam nadzieję że wygra ten program, jest najlepszy :)
Właśnie wygrał, szczerze mówiać po tym jak odpadła Olga Bończyk byłem pewny, że On wygra!
Wygrał :) Należało mu się! Jeden z najszczerszych i najprawdziwszych ludzi jakich w życiu słyszałam. Brawo, Krzysiek! :)
Jak ja się strasznie cieszę!!!!! Był świetny, śpiewał prześlicznie (nie mogę się płyty doczekać!!) i zachował się z klasą na końcu - przeznaczy nagrodę na szczytny cel. Zasłużył na wygraną, Kochany Krzyś xD xDxD
Nie ma to tamto on powinien wygrac i wygrał.Był najlepszy.Też się cieszę że wygrał :)I na dodatek ma śliczną córkę :)
Chyba nikt by się tak jak on nie zachował, brawo za to, że oddał całą nagrodę na biedne dzieci.
Ciesze sie ze wygral Krzysztof..super czlowiek..prawdziwy wzor do nasladowania..brawa..strasznie sympatyczny czlowiek..przesympatyczny :)!! pozdrowienia ~~!!
Maxisingiel zakupiony, przesłuchany i jestem oczarowana! Tylko dwie piosenki, ale za to jakie! Szczęśliwej drogi już czas zaspiewane pięknie, mądrze, delikatnie i Spokojnie Polsko, gdzie pokazał, co potrafi i jeszcze ta chrypa... Czekam ze spokojem (albo i nie :P) na jego autorską płytę.