Krzysztof Respondek

6,7
442 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Krzysztof Respondek
sebastian22221

Krzysztof Respondek śpiewa pięknie. jestem za tym żeby on wygrał i trzymam mocno kciuki

użytkownik usunięty
agunia8207_2

Właśnie wygrał, szczerze mówiać po tym jak odpadła Olga Bończyk byłem pewny, że On wygra!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sebastian22221

Wygrał :) Należało mu się! Jeden z najszczerszych i najprawdziwszych ludzi jakich w życiu słyszałam. Brawo, Krzysiek! :)

Mary_Jules

Cieszę się jak jasna cholera :D

A w czwartek trafi do nas jego maxisingiel :D :D :D

sebastian22221

Jak ja się strasznie cieszę!!!!! Był świetny, śpiewał prześlicznie (nie mogę się płyty doczekać!!) i zachował się z klasą na końcu - przeznaczy nagrodę na szczytny cel. Zasłużył na wygraną, Kochany Krzyś xD xDxD

sebastian22221

Brawa dla Krzysia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie się ucieszyłem:).

sebastian22221

Nie ma to tamto on powinien wygrac i wygrał.Był najlepszy.Też się cieszę że wygrał :)I na dodatek ma śliczną córkę :)

użytkownik usunięty
Predator_13

Chyba nikt by się tak jak on nie zachował, brawo za to, że oddał całą nagrodę na biedne dzieci.

sebastian22221

Ciesze sie ze wygral Krzysztof..super czlowiek..prawdziwy wzor do nasladowania..brawa..strasznie sympatyczny czlowiek..przesympatyczny :)!! pozdrowienia ~~!!

sebastian22221

Maxisingiel zakupiony, przesłuchany i jestem oczarowana! Tylko dwie piosenki, ale za to jakie! Szczęśliwej drogi już czas zaspiewane pięknie, mądrze, delikatnie i Spokojnie Polsko, gdzie pokazał, co potrafi i jeszcze ta chrypa... Czekam ze spokojem (albo i nie :P) na jego autorską płytę.

alpenliebe

Oj taaaak....
"Szczęśliwej drogi..." to moja ulubiona piosenka z JOŚ i jestem przeszczęśliwa, że znalazła się na tym singlu :)

Czekam na płytę, oj czekam!