Nie ma co się kłócić...Bez sensu.Nie przegada się takim osobą pokroju Veronici Hasse(dziwna odmiana woją drogą...chuba że coś źle napisałam ,to mnie poprawcie)ponieważ ona ma swoje racje...A niech sobie piszę co chce na temat Kurta...Mój pogląd na jego temat się nie zmieni.Będzie zawsze wielki,na zawsze w sercach fanów i w muzyce.Dlatego nie ruszają mnie wypowiedzi takiego typu.Są zbędne,ale zawsze one będą.Bo gdy koś jest inny niż wszyscy to ma zarówno zagorzałych popleczników jak i wrogów.Jedyne co można zrobić to poprostu na to nie reagować,nie odpisywać(to będzie największa kara,że plan niw wypalił,że nie jest popularny)i skwitować to wszystko gromkim śmiechem...To tyle z mojej strony.;)pozdrawiam wszystkich,którzy tak zażarcie bronili Kurta.Pokój ;P
Kurt jest podziwiany przez wielu ponieważ był normalnym człowiekiem jak my wszyscy, jak każdy miał problemy z którymi niestety nie mógł sobie poradzić... Nigdy nie robił z siebie jakieś wielkiej gwiazdy nie wiadomo jakiego formatu, nie nawidził komercji i za to go szanuję.