Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

Szczerze mówiąc Kurt Cobain nie był najlepszym gitarzystą, nie śpiewał tez jakoś cudownie, nie był też najpiękniejszy.. ktoś może spytać - to kim on właściwie był?
Był bohaterem.
To co pokazywał swoją muzyką było piękne. Liczyły się słowa, i to co czuł wyśpiewując je.
Na pewno pomógł tysiącom, a nawet milionom ludzi, nawet ich nie spotykając.
Pokazał że nawet ktoś kto nie ma tak 'ślicznej buźki' jak Justin, może coś osiągnąć.
I teraz pytanie brzmi - dlaczego nie żyje? Dlaczego popełnił.. ten błąd. Może po prostu chciał się wyzwolić z tego świata wypełnionego nienawiścią. Zastanawiałam się nad tym i tak sobie pomyślałam - '' w naszym świecie nie ma miejsca dla aniołów..''.

Aspheris

Kurt cierpiał na depresję i dlatego strzelił sobie w łeb (nie, nie zabiła go Courtney). Szczerze mówiąc to był on mocno przeciętnym wokalistą i równie miernym gitarzystą. Sądzę, że to on jest największym idolem emo, którzy tną sobie żyły. Jest wielu lepszych od niego artystów, którzy choć w calu nie osiągnęli tego co Kurt. Bohater z niego żaden, geniusz muzyki też. Kim więc jest? Najbardziej przereklamowanym muzykiem wszech czasów.

RustyRyan

Haha, w sumie idealnie to wszystko ująłeś.
W ogóle na odwrót tego co pisałam o 4 w nocy, po zmęczeniu i z pijaną kuzynką. A sylwester jutro.
Obym nic nie wypisywała. xx

Aspheris

Myślę, że na sylwestra już stan odurzenia będzie zbyt ogromny na aniołowanie Kurtów i innych :-)

Aspheris

o.0 najpierw piszesz że, był git, bo: przesłanie tekstów, wrażliwa dusza i wgl, a potem zgadzasz się, że był gównem? xDDD zmień dillera, bo skończysz jak on. Cobayn był kiepskim muzykiem, a mimo to jego twórczość jest ciekawsza niż cały ten gówniany popowy establishment. Ja tam lubię ten jego fałsz ;)