Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain

9,4
16 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kurt Cobain

byl cpunem , byl chory psychicznie , byl nienajgorzym gitarzystą , strzelił sobie w łeb .narkoman umyslowo chory popelnia samobojstwo i jest ikoną ?owszem Nirvana jest niezła ale bez przesady!

parsxzywykutafon

Każdy ma prawo do własnego zdania , każdy ma swoje gusta i gusciki i dlatego o gustach się nie dyskutuje. Takich tematówjak ttwój jest juz tysiące serio ;) także mmożesz podyskutować na ten temat gdzie indziej i wyrazić również swoje zdanie. Serio bo to juz naprawdę staje się mega nudne, czytając kolejny ten sam temat ;) dlatego ssądzę że że nikt ci nie odpisałz tej samej przyczyny ;)

Requiem

mimo wszystko Ty jednak odpisales

parsxzywykutafon

Odpisałam ;) tak bo czemu by nie, od dłuższego już czasu nawet w pracy obserwuję ludzi którzy podchodząc do mnie pytają o coś co na danym produkcie jest napisane - mówiąc krótko chodzi mi o to że ludzie po prostu nie czytają, bo prościej iść na łatwizne i zapytać, chociaż ja im tego oczywiście nie zabraniam. Jeśli choć trochę poczytałabyś/łbyś na forum mogę się założyć ze znalazłabyś/znalazłbyś setke podobnych tematów. Po co zakładać nowy temat, owszem nikt Ci tego nie zabrania ale jesli czujesz potrzebę konwersacji z kimś na ten właśnie temat dołącz się do innego gdzie już jakiś czas się o tym pisze ;)

parsxzywykutafon

Popełnia samobójstwo haha!!!