Jejku, jak on tam fajnie zagrał :)
W ogóle to ciacho jakich mało...
Jak popełnił samobójstwo to sie popłakałam ;P
A potem mi sie snił xD.
I to był straaaasznie dziwny sen :| Wiecie jaki!?
On miał dziecko z tą rudą czy jakos tak (no ta brzydka kleptomanka)...
Fuuuuj!
Żart xD.
Uniewinnili go ;* Gdybym była sędzinom też bym tak zrobiła :P
Jesli ktos chce sobie obejżeć (w czesciach i po angielsku na youtube "cold case: Rampage".
Jesli znajdziecie program, lub stronę gdzie można sciągnąc tan odcinek (odc. 1 seria 3) to piszcie. w razie czego gg: 8676785.
Kyle jest słodki... I w ogóle.
Nieee 3 seria.
Ja też sie popłakałam ;( Tylko....
Czemu tak zaciągał nosem xD ?
Znalazłam ten odcinek na youtube podzielony na częsci i po angielsku.
Dobra wiadomosć. Urzytkownik, który to zamiescił wysyła e-mailem ten odcinek :) Jesli sie go poprosi. Ja sie spytałam i zobaczymy. Jak wysle to dam znac i moze komus też odesle.
o.k... to jak ci wyśle to mogła byś napisać tu albo mi na maila (aga004@buziaczrk.pl)i przesłać :)tak średnio lubię dowody zbrodni ale ten odcinek był najlepszy !! po prostu ach xD
po angielsku tylko mi się zacina troche:( więc jak byś miała wersje bez zacinania się to mogła byś mi przesłać?
On tam jakimis kanałami chciał mi wysyłać, ja nmie wiem jak to po chińsku sie tam odbiera.! Mam swoje i tyle. Z napisami, to z napisami ale mam.
a mogła byś mi przesłać? bo tak jak pisałam to moje to jakieś główno... ciągle się zacina :/ widziałaś może jego myspaces?
Mogłabym, tylko napisz jeszcze raz do mnie bo kasowałam ze skrzynki i nie mam twojego e-maila. A co do tej strony to nie widziałam wyslij link. xD. Nawet tego nie odwiedzam ale jesli tam jest Kyle to chętnie zobaczę ;).
ma dużo zdjęć tylko trzeba się zalogować... ale warto ! http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=124385 679
Wiem Bo ja tak robie pooooooooooooooooooooooodwujnie xD. Wszystko :P. POdobał się...! Oglądałas wczoraj dow. zbr. ? Kiepskie...
oglądałam,teraz już wszystkie odcinki będą kiepskie dla mnie. Ogulnie uwielbiam te seriale (dowody zbrodni,krok od domu, bez śladu,)