Kyle Gallner

Kyle Steven Gallner

7,3
7 002 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kyle Gallner

Jejku, jak on tam fajnie zagrał :)
W ogóle to ciacho jakich mało...
Jak popełnił samobójstwo to sie popłakałam ;P
A potem mi sie snił xD.
I to był straaaasznie dziwny sen :| Wiecie jaki!?
On miał dziecko z tą rudą czy jakos tak (no ta brzydka kleptomanka)...
Fuuuuj!
Żart xD.
Uniewinnili go ;* Gdybym była sędzinom też bym tak zrobiła :P
Jesli ktos chce sobie obejżeć (w czesciach i po angielsku na youtube "cold case: Rampage".
Jesli znajdziecie program, lub stronę gdzie można sciągnąc tan odcinek (odc. 1 seria 3) to piszcie. w razie czego gg: 8676785.

Anett_

wydaje mi się że to była 4 seria ... ja się rozpłakałam na sam koniec jak była piosenka

agata_57

Kyle jest słodki... I w ogóle.
Nieee 3 seria.
Ja też sie popłakałam ;( Tylko....
Czemu tak zaciągał nosem xD ?
Znalazłam ten odcinek na youtube podzielony na częsci i po angielsku.
Dobra wiadomosć. Urzytkownik, który to zamiescił wysyła e-mailem ten odcinek :) Jesli sie go poprosi. Ja sie spytałam i zobaczymy. Jak wysle to dam znac i moze komus też odesle.

Anett_

o.k... to jak ci wyśle to mogła byś napisać tu albo mi na maila (aga004@buziaczrk.pl)i przesłać :)tak średnio lubię dowody zbrodni ale ten odcinek był najlepszy !! po prostu ach xD

agata_57

A to po polsku czy jak??? No bo jak po polsku to biorę xD.

Anett_

Oj. Faktycznie ;p 4 seria :D Ja to rozgarnięta jestem...

Anett_

po angielsku tylko mi się zacina troche:( więc jak byś miała wersje bez zacinania się to mogła byś mi przesłać?

agata_57

Jesli chcesz z francuskim lektorem to proszę bardzo, mogę wysłać.

Anett_

bez zacinania, po angielsku , najlepiej z napisami... a co z tym chłopakie który miał ci przesłać?

agata_57

On tam jakimis kanałami chciał mi wysyłać, ja nmie wiem jak to po chińsku sie tam odbiera.! Mam swoje i tyle. Z napisami, to z napisami ale mam.

Anett_

a mogła byś mi przesłać? bo tak jak pisałam to moje to jakieś główno... ciągle się zacina :/ widziałaś może jego myspaces?

agata_57

Mogłabym, tylko napisz jeszcze raz do mnie bo kasowałam ze skrzynki i nie mam twojego e-maila. A co do tej strony to nie widziałam wyslij link. xD. Nawet tego nie odwiedzam ale jesli tam jest Kyle to chętnie zobaczę ;).

Anett_

ma dużo zdjęć tylko trzeba się zalogować... ale warto ! http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=124385 679

agata_57

OOO ;) Heheh. No to tak jak mówiłam wysyłam przez skype.

Anett_

zauważyłam że gadamy podwójnie :P To całkiem zabawne xD No i jak jego myspace ? podobał się?

agata_57

Wiem Bo ja tak robie pooooooooooooooooooooooodwujnie xD. Wszystko :P. POdobał się...! Oglądałas wczoraj dow. zbr. ? Kiepskie...

Anett_

oglądałam,teraz już wszystkie odcinki będą kiepskie dla mnie. Ogulnie uwielbiam te seriale (dowody zbrodni,krok od domu, bez śladu,)

agata_57

Z tego co wiem w poniedziałek miało być o usmierconym noworodku a było o jakiejs babce bez ręki :/