...zawsze wypada rewelacyjnie! :)
Wiem, że to forum nigdy nie było często odwiedzane, a teraz to już całkiem opustoszało, aczkolwiek i tak zdecydowałam się wypowiedzieć. Pewnie nikt tego nie przeczyta, ale trudno. Wcale mi to nie przeszkadza. :D
Lauren jest naprawdę świetną aktorką; plus dla niej, że udowodniła to, grając jedynie w parodii znanej serii, wcielając się, ponadto, w rolę... no, męską. Wyszło jej genialnie i niejednokrotnie śmiałam się w trakcie scen, w których występowała. Można nawet stwierdzić, że skradła całe show! Okej, Joe Walker i Joey również byli niesamowici, ale to Little D skradł moje serce. c:
Taz była genialna. W sumie różniła się od postaci, którą Lauren odgrywała w AVPT, ale i tak - jak dla mnie - była najlepsza. No, i Lopez wreszcie "pokazała", że potrafi pięknie śpiewać, bo jako Malfoy nie miała zbyt wiele pola do popisu, niestety. "Get back up" było przewspaniałe i żałuję, że dali jej wystąpić tylko w tym.
Craphole. Matko, jaka ona była perfekcyjna w tej roli. Znowu zagrała małego chłopca, a ja pękałam ze śmiechu. I ponownie trochę pośpiewała!
Lauren jest naprawdę świetna i mam nadzieję, że niebawem zagra w czymś główną rolę. :)