Layne Staley

Layne Thomas Staley

9,7
19 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Layne Staley
madzia_18

Nie jednego z najlepszych, tylko najlepszego... Mimo, że nie słucham już grunge'u tak często, bo przerzuciłem się na ostrzejszy metal, wciąż uważam, że jest najlepszym wokalistą EVER, a Alice In Chains to najlepszy Seattle'owski zespół... Takich utworów jak Junkhead, Man In The Box, Dirt, Grind, Down In A Hole, Angry Chair, Them Bones, Rooster, czy I Stay Away niestety już nigdy nie uświadczymy:(
Szacunek dla tego człowieka [*]

użytkownik usunięty
____4

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko się do tego przyłączyć...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Armagedon

no comment...

ja się zastanawiam skąd biorą się tacy niedorobieni ludzie jak Seccolo czy jak mu tam. Przydałby mu się jakiś rozum.

użytkownik usunięty
madzia_18

oj by przydał, przydał. Ale on napisał ten komentarz kilka dni przed tym jak doszliśmy do porozumienia więc to już nieważne. Konflikt już zażegnany. Można śmiał powiedzieć, że teraz jesteśmy kólegami. Narka

mimo to nie powinien Cię obrażać a tym bardziej Layne'a!! na jego "stronce"

madzia_18

'Would' - i nic więcej pisać nie trzeba...

mOnrOe

Zgadzam się, Mistrz nad mistrzami, geniusz, dla mnie także najlepszy wokalista jaki stąpał po ziemskim padole...

madzia_18

If I can't be my own I'd feel better dead "Nutshell"

madzia_18

alice in chains to nie grunge !! layne najlepszym wokalistą wszechczasów jest.kropka.

madzia_18

Grunge forever! Niesamowity głos niesamowite utwory. Posłuchajcie Dirt, Jar of flies coś nieprawdopodobnego. Szkoda tylko że dziś w tv samo badziewie leci w radiu tak samo. Włączam MTV a tu jakiś durny program o niedorozwiniętych laskach albo snoop doog pokazuje swojego nowego hummera. Jakby nie mogli puścić Alice in Chains unplugged albo dziesiątek innych świetnych koncertów z tej serii. Czy naprawde ludzie wolą te śmieszne rapy crapy albo dudniącą techniawe? Staram się być tolerancyjny ale większość ludzi których znam w jakiś tam sposób słuchających tego typu muzyki to albo kompletni kretyni albo dzieciaki które włączają to na całą pyde i pokazują jacy to są świetni że sobie tu puszczają przekleństwa i wszyscy to słyszą. Ot tak moje małe refleksje na temat dzisiejszej muzyki.

madzia_18

zgadzam się.. Wielka strata. Nigdy nie zapomnę mu tego, co po sobie zostawił. Na zawsze pozostanie w moim sercu. Chyba nawet zrobię sobie tatuaż na 18 urodziny. THE BEST SINGER EEEEEEVVVVVEEEER!RIP.