...nikogo z muzyków nie brakuje mi bardziej, niż Jego...
Wciąż czuję smutek po jego odejściu.
Gdy odszedł Kurt czułem złość, a po Layne wielki smutek i tęsknotę za jego głosem.
Szkoda że nikt nie zdołał mu pomóc.
http://www.youtube.com/watch?v=ISoH0oh7XLo
Jak ten czas leci. Nawet przeoczyłem że to dokładnie dziś, ale to nie ważne bo w ostatnim czasie non stop słucham jego głosu - ostatnio Mad Season. Kilka dni temu wyszedł album "Mad Season Above Deluxe Edition" z kilkoma nowymi utworami zaśpiewanymi przez Marka Lanegana oraz płytą dvd. Polecam
Właśnie wiem ,że wyszła i z chęcią bym ją nabyła jednakże na razie nie mam zbyt wiele pieniędzy więc muszę się wstrzymać z jej kupnem.
A Ty zakupiłeś tą płytę ?
Mam Above z 1995 roku (kasetę kupiłem w dniu premiery a później CD). Wersji De Luxe jeszcze nie kupiłem (ale czekałem z niecierpliwością na premierę) i mam w kompie wszystko ściągnięte i jeśli tylko wystarczy kasy, to na pewno kupię oryginał.
Niedawno ukazała się nowa płyta Alice In Chains - The Devil Put Dinosaurs (jeszcze jej dobrze nie osłuchałem, ale brzmi obiecująco).
Pomału kompletuję dyskografię Alice In Chains na płytach CD, bo wcześniej wszystko miałem na kasetach.
Pozdrawiam
To mam prośbę przesłałbyś mi to wersję de luxe skoro masz ściągniętą a ja bym Ci przesłała nową płytę Alice ?
Witaj
Nową Alicję też mam :-)
W wersji De Luxe jest koncert oraz Above+kilka nowych piosenek z Markiem Laneganem.
Te piosenki z Markiem mogę nawet podesłać mailem (tylko muszę je trochę skompresować, bo mam w wersji Flac).
Mogę też wysłać plik torrent.
Podeślij mi adres e-mailowy, to się dogadamy.
(teraz jestem za granicą).