Led Zeppelin

9,1
7 ocen muzyki
powrót do forum osoby Led Zeppelin

Jimmiego Page'a nikt nie przybije jego solówki na gitarze to mistrzostwo świata nic dziwnego że kiedyś był najszybszym gitarzystą świata:]:]:]

gazdus_2

Był, phi. Ten człowiek jest najlepszy, Hendrix grał zębami? Był najlepszy? Nie, Jimmy był członkiem zespołu, prowadził go, to trudniejsze niż występy solo. Zawsze będzie najlepszy.

gazdus_2

Nie ma najlepszego gitarzysty, są tylko wybitni gitarzyści i do takich zalicza się miedzy innymi Jimmi Page.

gazdus_2

był?? Nie nie nie... On jest Najlepszym Gitarzystą Świata. Co do Hendrixa uwielbiam wiele jego utworów ale on tylko stworzył Rocka, Jimmy Page za to i w ogóle Led Zeppelin stworzyli coś co bym można nazwać dokładnie nazwą ich zespołu. To nie była muzyka rockowa hardrockowa rock and rollowa bluesowa folkowa..... to było wszystko w jednym i jak dla mnie powinni stworzyć nowy gatunek muzyki nazwany Led Zeppelin. Oczywiście zabronić komukolwiek w ogóle i w przyszłości próbować grać coś i chcieć żeby zaliczało się do tego gatunku. Ten zespół chodził po świecie zaledwie przez 12 lat a wywarł Tak Olbrzymi wpływ na muzykę. Ponadto Jimmy, nie dość że rozwinął znacznie pojęcie muzyki ROCK, to jeszcze stał się najwybitniejszym największym Najlepszym gitarzystą na Świecie. On jest w graniu na gitarze Bogiem i nikt nigdy nie miał nie będzie mieć prawa zabrania mu tego miejsca. Teraz wiecie co czuje osoba taka jak ja słuchając utworów z jego udziałem. Kto jak kto ale Hendrix, Page'owi do pięt nie dorasta.
Zastrzegam sobie prawo do własnego zdania. Pozdrawiam