Jimmiego Page'a nikt nie przybije jego solówki na gitarze to mistrzostwo świata nic dziwnego że kiedyś był najszybszym gitarzystą świata:]:]:]
Był, phi. Ten człowiek jest najlepszy, Hendrix grał zębami? Był najlepszy? Nie, Jimmy był członkiem zespołu, prowadził go, to trudniejsze niż występy solo. Zawsze będzie najlepszy.
Nie ma najlepszego gitarzysty, są tylko wybitni gitarzyści i do takich zalicza się miedzy innymi Jimmi Page.
był?? Nie nie nie... On jest Najlepszym Gitarzystą Świata. Co do Hendrixa uwielbiam wiele jego utworów ale on tylko stworzył Rocka, Jimmy Page za to i w ogóle Led Zeppelin stworzyli coś co bym można nazwać dokładnie nazwą ich zespołu. To nie była muzyka rockowa hardrockowa rock and rollowa bluesowa folkowa..... to było wszystko w jednym i jak dla mnie powinni stworzyć nowy gatunek muzyki nazwany Led Zeppelin. Oczywiście zabronić komukolwiek w ogóle i w przyszłości próbować grać coś i chcieć żeby zaliczało się do tego gatunku. Ten zespół chodził po świecie zaledwie przez 12 lat a wywarł Tak Olbrzymi wpływ na muzykę. Ponadto Jimmy, nie dość że rozwinął znacznie pojęcie muzyki ROCK, to jeszcze stał się najwybitniejszym największym Najlepszym gitarzystą na Świecie. On jest w graniu na gitarze Bogiem i nikt nigdy nie miał nie będzie mieć prawa zabrania mu tego miejsca. Teraz wiecie co czuje osoba taka jak ja słuchając utworów z jego udziałem. Kto jak kto ale Hendrix, Page'owi do pięt nie dorasta.
Zastrzegam sobie prawo do własnego zdania. Pozdrawiam