Piszecie ze jest brzydka, proszę Was! Jest mnostwo aktorek brzydszych od niej! Z reszta jak jest anorektyczka nie pasi, jak gruba jeszcze gorzej, a jak ktos jest w sam raz jak Leelee tez nie pasi. Nie rozumiem Was. A co do jej aktorstwa - zapowiada się naprawde fajna aktorka z duzym potencjalem, czekam na nowe filmy z jej udzialem, w 3 ktore z nia widzialam wykazala sie, pozdro...
Racja...mi z urody się podoba...ludzie wy chyba brzydkich kobiet niewidzieliście...Aktorką zresztą też jest świetną.
Podobała mi się z Domie Glassów:)
Hahaha,ja sie podpisuję,nie wiem po co takie durne obraźliwe teksty w jej kierunku,które są pod tym tematem.Nie musi się przecież wszystkim podobać,ale czy naprawdę jest taka brzydka?Czy tez tragicznie gra?Popatrzcie na przykłąd na Izabelę Trojanowską,czy można gorzej grać?Według mnie zdolniutka z niej dziewczyna,specyficzna,w jakis sposób nietuzinkowa!I to się ceni ;)
kto pisze, że ona jest brzydka ??
ładna jest !!!
w Dniu Zagłady była niezła // :)
i aktorsko tez była tam dobra.
rzeczywiscie jest ładna aktorka nie jest chuda nie jest gruba ma naprawde bardzo kobiece kształty, sadze nawet ze jest seksowna, za to jej umiejetnosci aktorskie sa całkiem dobre ale nie ma wcale potencjału jak wydawalo sie na poczatku głownie z tego powodu ze nie gra w najlpeszych filmach np. swietna role w filmie z chrisem kleinem miejsce na ziemi przycmiła zdecydowanie kultem gdzie grała role drugo planowa jesli wiec zacznie grac w filmach które sa bestsellerami to zrobi wielka kariere z ta buzia ^_^