Leelee Sobieski

Liliane Rudabet Gloria Elsveta Sobieski

6,8
3 381 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leelee Sobieski

ujmę przynosi wybawicielowi europy spod wiednia taką urodą.szkoda ze sama tam nie byla bo może wystraszylaby turków swym wyglądem

devastator84

O co Ci chodzi? źle sie czujesz? Jesli nie podoba Ci sie to nie znaczy ze mozesz ja nazywac brzydką. mi sie podoba i mam wrazenie ze nie tylko mi, wiec nie stwierdzaj pochopnych wnioskow. Brzydka? ciekaw jestem czy masz dziewczyne a jesli masz to ciekawe jak wyglada...

devastator84

Nie jest szpetna a w dodatku dobra z niej aktorka... :)

D23

A mi się bardzo podoba. W "Domu Glassów" pokazała jaką jest aktorką a i ciało ma bardzo ładne ;)

Luke_82

Ona jest obleśna. A ciało to juz nawet ja mam lepsze. Aktorka też niezaciekawa. Ogólnie beznadzieja

Lola

jak juz laska stwierdza "ona jest szpetna, juz ja mam lepsze cialo" to znaczy tyle co "cholera, jaka ona ladna... tez bym taka chciala byc". to czysta zazdrosc... wy wszystkie tak macie, juz nieraz to obserwowalem...
ona jest bardzo ladna i trzeba to obiektywnie stwierdzic...

born2run

Oj nie... Nie jest ładna... Jest mdła i nijaka. Jestem kobietą i w życiu bym się z nią na wygląd nie zamieniła (prędzej bym sobie chyba w łeb strzeliła). Ba! Mogę stwierdzić z całą pewnością, że jestem od niej o stokroć ładniejsza. Na jej widok mnie mdli. Do tego gra jakby zaraz miała zemdleć, mimoza jedna....

defy_you

nastepna...

born2run

skąd wiesz, ze to tylko zazdrość, może serio są od niej ładniejsze? ja tam uważam że śliczna i rzeczywiscie trzeba to obiektywnie stwierdzic, ale nie oceniaj ich za to że ją skrytykowały, może akurat obie są bardzo ładne i mają prawo tak o niej mówic.

SixteenJones

"Jest mdła i nijaka. Jestem kobietą i w życiu bym się z nią na wygląd nie zamieniła" no blagam, to az bije po oczach...

devastator84

Życie to nie bajka, tuaj nie przypasujesz każdej królewnie słowo "piękna".
Ale ona wygląd ma całkiem spoko.

devastator84

Mnie się podoba. Ładna dziewczyna z Niej.
i aktorka też nie najgorsza...

Hypnotic_

Obiektywnie. Czym jest piękno ?? Piękno to coś co jest trwałe niezniszczalne, ujmujące i jedyne w swoim rodzaju. Wniosek ?? Nikt nie jest piękny ?? No raczej....ale może się komuś bardzo podobać....to zależy od gustu. Osobiście uważam , że ma oryginalną lecz niestety nie ciekawą urode. Dziwny nos, i do tego bardzo odstające uszu, co było wyeksponowane w scenie kiedy wynurzyła się z wody.... w filmie 'Dom Glassów' Co do figury ?? W telewizji wszystko wygląda inaczej, wiele da się zatuszować, lecz patrząc na dzisiejsze dziewczyny i zwały tłuszczu na np. brzuszku...no to ma ładną figurkę....

devastator84

widze ze ta mala prowokacja sie powiodla.Osobiście nic nie mam do tej dziewczyny.Nie uważam by byla jakas piekna ani też wybitnie utalentowana.Ot jedna z tych aktorek co sie snują po obsadach kilku średnich filmów rocznie.NIetety prawda jest taka ze dziela takie jak przesladowca czy dom glassów nie powalily mnie na kolana a serial z jej udzialem przypominal swym klimatem atmosferka popoludnniowej sjesty.I co najważniejesze,ktokolwiek slyszal o tej osobie w polsce to tylko dlatego....że nosi takie nazwisko.Osobiście z resztą powątpiewam w te historie o jej znamienitym przodku.Sam moge powiedzieć,że moim przodkiem byl napoleon albo że jestem potmkiem w 40 pokoleniu bolka chrobrego bo nikt i tak nie będzie weryfikowal czy to prawda czy nie.Wracając do naszej zainteresowanej mam nadzieje ze wystąpi w czyms czym naprawde mnie zaskoczy bo narazie uważam,iż slawi naszego Janka równie skutecznie jak wódka chopin(może to troche extremalne porównanie ale sorry tak mi sie naprędce skojarzylo)

devastator84

ona nie jest potomkinią Jana III Sobieskiego. tak wyczytałem w gazecie. identyczne nazwisko było idealne do przereklamowania. jest podobno po prostu córką malarza, ale nie ma korzeni królewskich.

martinesek1

Ona nie jest potomkiną w prostej linii Jana III Sobieskiego, choć jest z nim spokrewniona.

jetli22

według mnie jest brzydka to moja opinia :P:P

jetli22

Synowie Jasia Sobieskiego umarli bez syna.

a aktorka przereklamowana.

Santino

Otóż to!

Poza tym jaka królewska krew...? Rozumiem gdyby była potomkinią Jagiellonów czy Piastów.... ale króla elekcyjnego??! Ani jego ojciec ani syn nie byli władcami, Jan dostała koronę za zwycięstwo pod Wiedniem.

No cóż ale jak nie ma się porządnego dorobku trzeba sławić swoje nazwisko jak się da....

Villandra_swietlista

eee zacznijmy o tego ze Jan III Sobieski dostal korone jesli juz to po zwyciestwie o Chocim bo bitwa byla w 1673 a korone dostal 1674 a odsiecz wiedenska byla w 1683 ;) to tyle ode mnie ;)

Siomer

oj..mówiąc , ze Sobieski wybawił Europę to bardzo krzywdzące w stosunku do znanych mi innych współautorów sukcesu spod Wiednia...ale rozumiem, ze to już temat na inne forum ,-)))))))
....co do panny Sobieski..zgadzam się, jest szpetna, ale Sobieski nie był specjalnie urodziwy pzrecież...

Villandra_swietlista

Weź idź dziewczyno spowrotem do szkoly, bo szkoda gadac...

Mordechaj_Sauerland

Dziewczyna ma specyficzną urodę, ale ma w sobie to "coś", co przyciąga i chce się na nią patrzeć. Jest ładna i ma super figurkę, gdzieś wyczytałem, że jest też modelką.

Santino

ale mieli córki. lellee jest potomkinią Jakuba Sobieskiego, a dokładniej jego córki klementyny. jej syn Karol z małżeństwa z Jakubem Edwardem Stuartem posługiwał się nazwiskiem Sobieski i ta linia (chociaż po kądzieli, czyli niezgodnie z prawem heraldycznym) kontynuowała nazwisko rodu.

devastator84

Fakt faktem, na Wawelu słychać ostatnio po nocach dziwny łomot - to Jan III Sobieski się w grobie przewraca... A tak na serio, to twierdzenie, jakoby nasz władca ocalił Europę przed Turkami to pewna przesada... W nagrodę 150 lat później Austria zagarnęła południe królestwa. Ale to nie miejsce na dyskusje o historii. A w kwestii urody Leelee - jest nietypowa, ale w sumie niezła...

JohnnY_17

Właśnie skończyłem oglądać "88 minutes" z panną Leelee. Jest tak urocza, że postanowiłem rzucić jeszcze okiem na jej fotki ;)
Google poszło w ruch.. i tak trafiłem tu...

i co widze?
90% komentarzy jest o jej szpetnej urodzie!

Cóż, że gusta są różne i każdy ma prawo do swojego zdania to jedno, ale po co od razu wyśmiewać?
ciekawe jak Wy wyglądacie i Wasze kobiety ? ;)

W każdym razie to mój pierwszy post na tym forum, specjalnie dla niego się zarejestrowałem ;)
A raczej dla obrony bardzo urodziwej wg mnie Leelee...

Co do jej aktorstwa to znam się tylko na tyle, żeby nie powiedzieć że jest złe ;] więc imo jest ok

pozdr
Marcin

s3rafin

dziewczynki widzą siebie w lustrze i tak się napatrzą na swoje brzydkie odbicie ,że na ładnych ludzi piszą 'szpetna' i 'obleśna' bo ciągle mają przed oczami swój obraz

JohnnY_17

''Fakt faktem, na Wawelu słychać ostatnio po nocach dziwny łomot - to Jan III Sobieski się w grobie przewraca...''

good one.

devastator84

ktoś tu chyba ma dość poważne kompleksy...............

devastator84

To najohydniejsza aktorka jaką widziałem... irytuje swoją obecnością na planie - na to się nie da patrzeć...

Awgwa

aktorstwa nie oceniam ale stwierdzam że jest śliczniutka jak dla mnie ok

Psyhe

Ja nic do niej nie mam! Ma oryginalną urodę. Przynajmniej nie wygląda jak lalka Barbie i tu dla niej szacunek że jest naturalna.
A co do talentu...posiada oj posiada. Dom Glassów trzymał w napięciu i strasznie go przeżywałam xD

Awgwa

sam sie chyba nie widziałes co ?? ciekwe jakim ty był byś aktorem .

użytkownik usunięty
0000gm

ma śliczną twarz - moim skromnym zdaniem. ale, de gustibus.... i tak dalej.

devastator84

ujmę przynosisz swoim rodzicom takimi wypowiedziami.!

użytkownik usunięty
devastator84

Po pierwsze - każdy lubi inny typ urody, dla mnie Leelee jest akurat bardzo ładna.

Po drugie - nie przypominam sobie, żeby Jan III Sobieski był jakoś szczególnie atrakcyjny fizycznie, więc cały ten temat jest równie bezsensowny co dupa ślimaka.

nie kumam was.Według mnie LeeLee jest piękna. Może wam się nie podoba dlatego, że jej uroda nie jest taka jak ma 99% aktorek w Hollywood.
Ma coś w sobie co przyciąga.

PS. Ostatni news :) LeeLee jest w ciąży. Gratulacje/

devastator84

Co ty chrzanisz?! To całkiem fajna kobita. Zaś, co do króla Jana III, to nie wiem, czy wiesz, ale był syfilitykiem i pod koniec życia zbyt cudnie na pewno nie wyglądał...

Cobra_Verde

w moim typie urody nie jest tez ale nie bredz, ze Leelee Sobieski jest brzydka albo... oblesna bo tylko sie osmieszasz

monsieur_dawid

Dla mnie ona jest śliczna

devastator84

Nie jest potomkiniom Sobieskiego,zresztą jej matka jest Żydówką panieńskie Salomon więc Lili też jest żydówką,sama stwierdziła że"she has said that she is "proud of Jewish roots"

użytkownik usunięty
tryglav

Może być "sobieszczanką" i jednocześnie Żydówką, jedno drugiego nie wyklucza ;). Przez te parę wieków krew Sobieskich zmieszała się przecież z posoką wielu innych rodów. Jak ktoś jest spokrewniony z Sobieskim w którymśtam pokoleniu wstecz i wyjdzie za Żyda lub ożeni się z Żydówką, to mu automatycznie poprzednie pochodzenie nie zniknie, prawda?

devastator84

Rany człowieku ogarnij się masz jakieś kompleksy?
Leelee jest normalną kobietą, która do "brzydkich" się nie zalicza zresztą piękno to pojęcie względne każdy na swój sposób jest piekny i wyjątkowy, tak więc dajcie spokój opisywaniem wyglądu aktorów, a opisujcie filmy!!

devastator84

Szpetne to jest Twoje zdjęcie profilowe. A Leelee jest bardzo ładna. Uroda to kwestia gustu.

devastator84

LOL a że tak spytam czy król Sobieski był piękny? nawet nie wiedząc jak wyglądał mogę powiedzieć w 100% że ona jest przyjemniejszym widokiem od jakiegokolwiek faceta. Poza tym uroda chyba nie jest dobrym kryterium oceny człowieka.

katarzyna23x

Przecież ona to wykapany Jan , nawet uszy ma po nim.