Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Znowu solo...Aktor rozstał sie z Blake Lively. To zaczyna być nudne..traci w oczach =//

_melanie

Kate Winslet czeka ;P

bartekcz92

Byłoby pięknie..ale on szuka raczej młodej kobiety o idealnej figurze. Kate niestety nią nie jest.

użytkownik usunięty
_melanie

a to niby dlaczego Kate nie jest piękną kobieta o idealnej figurze? Jest dopiero po trzydziestce i wygląda jak idealna kobieta , nie jak chudy patyk. A Leo najwyraźniej gustuje w blondynkach.

_melanie

Co ci do tego co robi poza planem???? To nie Paris Hilton :/

justareader

a czy to nie wydaje sie strasznie puste? On ma 37 lat, te dziewczyny 20..
http://film.onet.pl/fotoreportaze/leonardo-dicaprio-umawia-sie-z-dwiema-modelkam i,4877135,0,fotoreportaz-maly.html

_melanie

Pustym jest umawiać się z młodszymi od siebie kobietami? HMMMM, zastanawiające.
A tak na serio: Po;
1. Że wy wierzycie w te wszystkie plotkarskie strony itp. to mi się coś robi
2. Trochę śledzę życie prywatne Dicaprio, ale tylko na stronach fanowskich, gdzie nie wypisują taki głupot o jakiś orgiach i tym podobnych. Trochę dystansu, naprawdę. Ja szczerze pragnę, żeby byli razem z KATE, bo są słodcy i kochani, ale szanuję ich i dlatego morderczo nie pragnę, aby robili to i tamto i nie wykłócam się na temat ich decyzji życiowych. Wyluzujcie i zajmijcie się sobą.

urinmyveins

A ja tak myślę sobie ....że słuszna jest powyższa odpowiedź....Nie ma wierzyć w to co piszą na stronkach typu, Pudelek czy Kozaczek.... to ma przyciągnąć ludzi i chodzi o pieniądze czy reklamy które tam się pojawiają i to wszystko.
Zastanawiające jest jednak że chwilowo pokazuje się z młodymi dziewczynami i one zaraz gdzieś znikają...Niby ma dziewczynę , ale na ważnych imprezach typu Globy, Oskary, uroczyste premiery filmów raczej jest sam
Moim zdaniem te dziewczyny - niby partnerki to ustawki ,a on prawdziwy związek albo ukrywa , albo jest kryptogejem, i nie chce aby to rzutowało na jego karierę

agnieszka_kozinska

Ja myślę, że Leo po prostu nie przywiązuje do tego wysokiej wagi... To nie jest dla niego ważne. A z owymi dziewczynami nie pokazuje sie na uroczystych galach, bo wie, że to zaszkodziłoby jego wizerunkowi. Nie oszukujmy się, że to nie prawda..Czy to nie dziwne, że akurat zawsze pada na Leo, a nie innych aktorów jego pokolenia? Przywyknijmy do tego i skupmy się na filmach.

_melanie

powienienes/as dostac bana za takie durne wypowiedzi.

sanczopansa

pfff!!!!!!!!!!!

_melanie

nie pff tylko tak.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Tym razem się z Tobą zgodzę... co za durna wypowiedź... kogo to obchodzi z kim jest

sweeet!

sanczopansa

Zbłaźniło się dziewcze

użytkownik usunięty
_melanie

To z kim jest DiCaprio jest STRASZNIE WAŻNE.... jego gra aktorska to przy tym pikuś... :D

_melanie

Zamiast oglądać filmy z DiCaprio pewnie czytasz portale plotkarskie . Powinnaś sie wstydzić że załozyłaś taki wątek... co za głupota...

_melanie

"traci w oczach" ???! .. Dziewczynko, czy to takie ważne z kim on jest, z kim się rozstaje? Życzenia typu- pięknie by razem wyglądali Kate i Leo .. są chciałabym napisać śmieszne, ale chyba tutaj bardziej pasuje żenujące. To nie jest portal, który ma na celu analizować życie osobiste aktorów :)