...ale jego, zbytnio damskie, image mi nie pasuje. Trochę mi przypomina lalusia z przesadnymi manierami... ale może tylko mi się tak zdaje...
"zbytnio damskie" - czy ty widzałaś może "Infitrację", albo "Krwawy diament"?????????????????? Że tak się wyrażę, tam to "kawał chłopa"
"Aktor może i dobry" - to jeden z bardziej utalentowanych aktorów młodego pokolenia. Wierz mi, ja w swoim życiu nie jeden film widziałam........
Aktor piekielnie utalentowany. Pozwolę sobie tu zacytować mojego znajomego, Klinara:
"Nasze dzieci będą kiedyś o nim mówiły jak my dzisiaj o Pacino i Nicholsonie..."
Ja już to cytowałam, ale pozwolę sobie jeszcze raz:
Tomasz Raczek- "Świat kobiety" -SIERPIEŃ 2007- "On potrafi dopasowac się do najbarziej wymagającego reżysera. Jest niezwykle utalentowany, dlatego gdybym miał powiedziec jakiej roli nie potrafiłby zagrac, miałbym z tym ogromny problem. O umiejętnościach DiCaprio świadczą filmy , w których stworzył niezapomniane kracje aktorskie. NIE MA CIENIA PRZESADY W TYM , ŻE PORÓWNYWANY JEST DO AKTORA TEj KLASY CO ROBERT DE NIRO. OBAJ SĄ ŚWIETNI"
Cytat dała "Ete", a ja znalazłam ten numer gazety.
Leonardo DiCaprio to aktor bardzo dobry ( u mnie ma 8, a to jest naprawdę bardzo dobra ocena u mnie ), chociaż rzeczywiście ta jego pewna "lalusiowatość" może denerwować...
E, teraz to już przesadzacie, w tych jego ostatnich filmach to REAL MEN.
A w "Titanicu" czy "Romeo i Juli" to był nie tyle lalusiowaty, co po prostu miał taką dziecięco - chłopięcą urodę.
damski image!? damski image!? sorry ale damski image to ma tylko i wylącznie zachary efron oraz bill kaulitz ;)
pozdrawiam ;)
no dobra, nie jest zniewieściały. Ale nie wiedziałem, że dostanę taki potok sprzecznych komentarzy od zagorzałych fanów Leonarda :D
nie jestem jego zagorzałą fanką i nie musisz tego tak wypominać, zresztą co w tym złego jeŚli bym była taką fanką?
pozdrowieniaa