Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Bezczelność

użytkownik usunięty

Co on robi tak nisko??? Jeszcze niedawno był w pierwszej 20-stce, a teraz na 273 miejscu??? Trudno mi zachować spokój, gdy patrzę na coś takiego... Czy oceniający go na 1 tylko dlatego że "wygląda jak laluś", widzieli chociażby "Co gryzie Gilberta Grape'a" albo "Złap mnie jeśli potrafisz"? Bo jeśli myślą, że wszystkie kobiety lubią go tylko za rolę w "Titanicu" (która przyznam, że była świetna, ale wolę go w tych wymienionych przeze mnie wcześniej filmach) albo za wygląd, to się grubo mylą...

Ostatnio zadaję sobie to samo pytanie wchodząc na strony większości moich ulubionych aktorów, a jest to związane z nowym sposobem liczenia punktów. Nie wiem o co dokładnie chodzi, bo się nie wgłębiałam, ale filmweb coś ostatnio namieszał z listą, zmienił się podział i aktorzy, którzy jeszcze niedawno byli wysoko, teraz są w 3. lub 4. setce. Przykłady oprócz Leonardo to m.in. Kate Winslet zajmująca obecnie 299 miejsce, Ralph Fiennes- 251, a wcześniej coś koło 40; Alan Rickman- 246, wcześniej ok 70; Christian Bale- 379 , wcześniej między 30 a 50; Joaquin Phoenix- 261, Rachel Weisz-235 itp itd. Lista filmweb-u nigdy nie zgadzała się w pełni z moimi wyobrażeniami, ale tak niskie miejsca tych wspaniałych aktorów, zestawione ze znajdującymi się w Top100 mało wszechstronnymi, głównie komediowymi aktorami, grającymi mniej więcej 3 minami czyli Kate Hudson, Owenem Wilsonem i Matthew Perrym albo z Michaelem C.Hallem znanym z jednej roli, w serialu "Dexter" są dla mnie szokujące. O tym, że Bruce Willis jest 9 wolę nie wspominać.

użytkownik usunięty
Laura_Melody

Przynajmniej Bill Kaulitz wypadł z rankingu...

użytkownik usunięty
Laura_Melody

Właśnie się dowiedziałam, że Marta Żmuda-Trzebiatowska jest na 236 miejscu... Ok, nie mam więcej pytań.......

coś się stało z serwerem chyba.
tylko top10 jest bez zmian, a na następne miejsca powskakiwały "gwiazdy" mające dopiero po 1000-2000 głosów.
nie przejmowałabym się tym zbytnio, trzeba na to patrzeć z przymrużeniem oka ;)

użytkownik usunięty

No, teraz już lepiej. Jest już w pierwszej setce. Mam nadzieję że wskoczy jeszcze wyżej :)

Żeby nie było wątpliwości - nie jestem jakąś napaloną fanką Leo i NiE KoFFuSiAm Go ;*, tylko cenię za talent aktorski (zwłaszcza za rolę w "Co gryzie...". Pozdrawiam

Leonardo to świetny aktor, ale mam wrażenie, że nie został jeszcze tak naprawdę doceniony, bardzo go lubię

JustFurious

moim zdaniem nawet teraz (74) jest za nisko :|

no bo co za aktorzy sa przed nim? Will Smith?... chore