kiedyś był lalusiowatym gościem ze szczątkowym zarostem i wyglądał dość dziwnie. Teraz wygląda naprawdę fantastycznie i gra nadal jak z nut. Za Wilka akurat może i dobrze że nic nie dostał, ale po drodze było tyle znakomitych ról. To tylko pokazuje że te całe Oscary są g... warte. Do dziś pamiętam jego rolę w Co gryzie GG - nie sa mo wi te!
Wg mnie to on cały czas wygląda dziwnie, chociaż ostatnio trochę zmężniał. No i te jego włosy wiecznie ulizane, bo praktycznie w każdej innej fryzurze wygląda jak palant. Taki typ urody ma. Powinien poeksperymentować trochę z wizerunkiem, bo ta jego zachowawczość jest nudna. Aczkolwiek aktorem jest świetnym.
Coś w tym jest. Do żadnej roli nie zmienił się tak bardzo żeby nie dało się go poznać. Nie zapuścił włosów, nie przebrał się w szmaty. Uważam mimo wszystko, że jest jak wino i będzie coraz lepiej. Chociaż po filmie Niebiańska plaża mam mieszane uczucia co do jego gry tam konkretnie.
tak, tylko że on w tym filmie miał już 26 lat a wyglądał i zachowywał się jakby miał 16. Ja go wolę w obecnej wersji, tej od Infiltracji.
No niestety, Leoś dość długo wyglądał jak za przeproszeniem niedorozwój. Z jednej strony to i dobrze, bo np. teraz czterdziestka na karku, a on nie wygląda. Mi się nigdy jako facet nie podobał, ale jako aktora to go wielbię od jakiegoś czasu :]
właśnie, dziwnie wygląda młody mężczyzna jak nastolatek. Nigdy go nie uważałam za brzydkiego ani nawet za przeciętnego również w tych czasach kiedy wyglądał "dziwnie". Leo jest niewątpliwie jednym z najprzystojniejszych facetów jakich kiedykolwiek moje oczy mogły ujrzeć. Bardzo mu pasują złote pasma do tych nieziemskich oczu ( jak dla mnie jest jak diament wśród całego filmowego towarzystwa) i to w tym tkwi diabeł, bo gdzieś go widziałam w ciemnych włosach i chyba miał też założone ciemne soczewki i nagle czar prysł... Ma jak piszesz duże zadatki na faceta jak wino, ale po obecnych zdjęciach (tam gdzie jest bardziej rozebrany) widzę jak zaczyna robić się z niego typowa amerykańska kluska, a wystarczy kilka prostych "trików" aby wyglądać do starości naprawdę dobrze.
Fakt, przytyło mu się, a najbardziej zauroczyć może tymi swoimi oczami :) Zawsze mozna wrócić do filmów z Leo za młodu i sobie przypomnieć jak to było gdy nie miał tylu kilogramów ;)