Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

dostanie zasłużonego Oskara :) Co prawda w Gatsbym miał pełne pole do popisu grając w
przeciętnymi aktorami (oglądając film zastanawiałem się kiedy Tobey "Karp" Maguire wskoczy w
strój pająka), to jednak zagrał fenomenalnie, chyba nawet lepiej niż w Infiltracji. W zasadzie póki
co, chyba Jeffrey Rush w Koneserze zaprezentował podobny poziom. Choć mimo wszystko
bardziej podobał mi się DiCaprio.

kemerp

Chyba tak, w ogóle to cały czas zachodzę w głowę czemu go jeszcze nie ma, akurat dzisiaj obejrzałem Gatsbyego i zgadzam się w pełni, fenomenalnie to zagrał, co do reszty to nie byłbym aż tak ostry, Tobey nie jest może wybitnym aktorem, ale myślę, że nieźle zagrał swojego bohatera. Pozdrawiam

kemerp

Oscar za ten film, powaznie?!?

idiotka_3

Oczywiście, że poważnie. Nominacja dla DiCaprio i Rusha to raczej formalność, fakt że pod koniec roku pewnie wyskoczy kilku poważnych konkurentów, ale np. w zeszłym roku tak dobrej pierwszoplanowej roli nie widziałem (z nominowanych nie widziałem Pheonixa w Mistrzu). Masz jakichś swoich, twoim zdaniem lepszych, kandydatów do statuetki?

kemerp

Di Caprio jest jak wino. Ciągle wszystko co najlepsze przed nim i przed nami jako widzami. Uwielbiam GO właśnie za ten rozwój. Zreszą już w swoich pierwszych filmach był wielkm aktorem... Chłopięcy świat, Co gryzie Gilberta Grape'a

kemerp

nie wiem czy za ten film, ale ogólnie należy mu się Oskar jak psu buda.

kreconyst

Prawda. Aktorem jest świetnym, gra bardzo naturalnie i jest już legendą.