Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 375 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

No wreszcie znalazłam czas,aby dodac nowy temat.A tym razem zapraszam was do wydawania swych opinii na temat tego,czy waszym zdaniem filmy z Leonardo DiCaprio,Kate Winslet i kilkoma jeszcze osobami nie sa puszczane za rzadko?Bo moim zdaniem duzo za rzadko.Bo przyjrzyjmy sie chociazby Na czestotliwosc puszczania z filmow z takimi aktorami jak Johnny Depp,Catherine Zeta Jones czy tez Cameron Diaz.Tych aktorow takze lubie,aczkolwiek wydaje mi sie niesprawiedliwe,ze Kate i Leo sa rownie dobrzy,ale nasze kochane telewizje racza nas ich filmami dosc rzadko.I moze podam wam,ile filmow z nimi mozna bylo obejrzec z nimi w tym roku.Podam takie "normalne" telewizje,bo przeciez nie kazdy z nas ma przyjemnosc raczyc sie pakietem HBO czy Cinemaxa.Najpierw co do Leonardo:wydaje mi sie ze TVP lubi Leo tak srednio,bo w tym roku jak narazie puscili nam niedawno "Pokoj Marvina",jakieś dwa lata temu na TVP2 "Aviatora" no i gdzies za około miesiac tradycyjnie puszcza nam "Czlowieka w żelaznej masce"(może w tym roku uda mi się wreszcie obejrzeć).Mysle też,że także TVN nie przapada za Leo,bo ostanio na TVN Leonardo moglismy zobaczyc w ZESZłYM ROKU w filmie "Zlap mnie,jesli potrafisz",no i tak z miesiac temu w "Trującym bluszczu" na TVN7.Takze TV4 nie jest zbyt skore do puszczania leo,gdyz ostatnio pokazali go nam w "Romeo i Julii",czyli przed wielkanocą.I wydaje mi się,że z naszych polskich telewizji najbardziej kocha Leonardo nielubiany przeze mnie,ale tu musze tej stacji to oddac,czyli Polsat.Ktory we tym roku puscił już z Leonardo "Całkowite zaćmienie" (które lecialo tez w tym roku sporo razy na Ale kino),"Gangi Nowego Jorku" oraz wiadomo,co roku raczy nas "Niebiańską plażą" w maju i w okolicach świąt towarzyszy nam niezapomniny,niezatapialny "Titanic".Abonenci HBO mogli Obejrzeć w sierpniu tego roku "Krwawy diament" i "Infiltrację",na Cinemaxie leciał wspomniany już "Człowiek...".Abonenci Ale kino mieli też możliwosć nie raz zobaczyć Leonardo w filmie "Don's plum",a kiedys kiedy jeszcze mi sie przypomniało,że widziałam kawałek "Co gryzie GG" na Hallmarku.C do Kate Winslet sprawa jest prostsza,wydaje mi się,że ta aktorka jest absolutnie pokochana przez Tvp,ktore w zeszlym i w tym roku pokazalo nam "Marzyciela","Enigmę","Zakochanego bez pamięci",niedawno "Romanse i papierosy"...Polsat Kate chyba nie lubi,nie liczac corocznej emisji "Titanica",Tvn też nas nie rozpieszcza,choć w czerwcu puścilo nam "Więzy miłości" na TVN7.Na Cinemaxie leciał regularnie "Marzyciel" i "Male dzieci",a Canal+ zwykło regularnie raczyć nas filmem "Holiday".Może i filmów tu sporo wymieniłam,ale jak to rozciągnąć w skali roku to wyjdzie gdzieś co 2,3 miesiace.Dla mnie to za rzadko,a jak dla was,fanów i antyfanów?

użytkownik usunięty

Ale spokojnie,już za około miesiąc na jedynce "Człowiek w żelaznej masce",no a już za około dwa miesiące na Polsacie "Titanic"!!!!!!!!!!!!!!!!I może w tmy roku uda mi się w końcu obejrzeć oba te filmy od deski do deski...

ja też uważam że za mało jest Leonarda w tv:/
ale jeśli to prawda co piszesz że puszczą za miesiąc jeden a potem drugi film to suuper:P:P:)

użytkownik usunięty
karola2101

No wiesz pisze to co wynika z moich wieloletnich informacji czyli "coroczne tradycje".A jak tam twoje zauroczenie?Nie slabnie ani troche?

chyba troszkę osłabło ale nie wiem:P:P

ale nawet jeśli,to i tak uważam że jest niezwykły i niepowtarzalny...