Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 464 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Gość ma takiego nosa do dobierania ról, że od Titanica mało który film ma średnią mniej niż 7. Najlepsze jego role w thrillerach, pasuje do nich jak pięść do oka;). Gra średnio w dwóch filmach na rok, ale jak już zagra to tylko w hicie. Incepcja i Wyspa tajemnic - fenomenalne produkcjie i zagrane role. No nie wiem czemu go tak uwielbiam. Podejrzewam że za 20 lat będzie miał status aktora jak teraz Nicolson, DeNiro, Conery, Eastwood itp. Czekam na Django Unchained;) Zapowiada się obiecująco.

użytkownik usunięty
storczykxd

No i pracuje często z dobrymi i sławnymi reżyserami. Szczególnie dobre są filmy Scorsese.
Też mam taką nadzieję;p

Tak to racja i już dawno zauważyłam, że Scorsese ceni go sobie bardzo, bo co lepsza produkcja to bierze Leo;)

użytkownik usunięty
storczykxd

i w tak młodym wieku ma na swoim koncie wiele ciekawych produkcji. nabiera doświadczenia i oby tak dalej!

użytkownik usunięty

wow;p a co będzie jak dojdzie do siedemdziesiątki?

użytkownik usunięty

legenda kina ! każdy aktor bedzie chciał wystąoic u jego boku i każdy film z jego udziałem będzie hitem- choc dla mnie to juz tak jest <3

użytkownik usunięty

Dla mnie też:D

Dla mnie również :D Dla mnie jest niesamowity i kropka ;)

użytkownik usunięty
Rang_o

:)

użytkownik usunięty
Rang_o

zgadzam się:p genialny

użytkownik usunięty

genialny to mało powiedziane ;)

Jak dla mnie filmy Romeo i Julia oraz Titanic zrobiły z niego aktora lalusia do komedyjek romantycznych albo do love story. Na szczeście ktoś pamiętał ze przed tymi filmami Loanardo zagral w
chłopięcym świecie oraz w Szybkich i martwych. Dzięki temu dostał potem sensowne role. I tak trzymać. :P

P.S. Gdzieś czytałam ze Di Caprio sam kiedyś powiedział ze po Romeo i Juli oraz po Titanicu dostawał wiele podobnych propozycji i ze on wcale tego nie chciał bo wolał właśnie grac w thirelach, zmyślnych filmach akcji (brawa za Infiltracje).

Ms_Paulla

I dobrze, że nie brał tego co popadnie bo byłby teraz lalusiem z komedi romantycznych. Brawa za to, że dopiął swegom i mamy rwewlacyjnego aktora;)

storczykxd

Prędzej w dwóch filmach co 2 lata ;)

bartekcz92

No racja, mój błąd ;)

storczykxd

Nosa do ról faktycznie ma.... można wybierać a co film to lepiej, aż strach faktycznie co będzie za paredziesiąt lat ;)

użytkownik usunięty
Rosemary_25

a do wyboru ma pewnie nie mało porpozycji :) może przebierać w scenariuszach, a słusznie wybiera te role które wymagają zaangażowania i talentu aktora. brawo !

Dokładnie!! :D