...gdyby to Leo dostał wtedy rolę Anakina Skywalkera:) Jak wymieniali jego kandydaturę to sądziłem że kompletnie nie pasuje, ale teraz uważam że byłby 1000 razy lepszy od Haydena Christensena. Naprawdę szkoda że tak wtedy wyszło...
Całkowicie się z tobą zgadzam.W stu procentach.Jestem zagorzałym fanem DiCaprio i uważam że gra naprawdę z profesjonalizmem i ma taki talent aktorski jakim mało który aktor może się poszczycić. Bardzo ubolewam nad tym że mój ulubieniec nie dostał jeszcze dotychczas Oscara bo naprawdę na niego zasługuje ale cóż prawda jest taka że największy talent(nawet nie tylko aktor) zostaje uhonorowany później niż inni ale za to jak!Jeszcze doczekamy się jego wygranej.A co do roli Anakina to wielka szkoda że go nie wybrali tak samo jak wielka szkoda że nie zagrał w Matrixie. Ale za to wykazał się w Aviatorze, Infiltracji, Krwawym Diamencie, W sieci kłamstw oraz w Drodze do szczęścia. A niebawem zobaczymy go w filmie "Shutter Island" oraz w "Inception" Christophera Nolana i jestem pewien że zagra tam wyśmienicie.