Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.
Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio
Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)
Taro Yamamoto-Battle Royale-Takeshi Kitano-Johnny Mnemonic-Dina Meyer-Ostatni smok-David Thewlis-Całkowite zaćmienie-Leo
Marc Maron
Marc Maron - U progu sławy - Jason Lee - My Name Is Earl - Ethan Suplee - Blow - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio
Adam Sandler
Adam Sandler- "Klik: i robisz, co chcesz"- Christoper Walken- "Złap mnie jeśli potrafisz"- Leo
Cyril Mourali
Cyril Mourali-Pamiętne lato-Mareva Galanter-Różowa pantera-Henry Czerny-Mission Impossible-Jon Voight-Zoolander-Billy Zane-Titanic-Leo
Heath Ledger
Marc Maron - "Almost Famous" ("U progu sławy") - Philip Seymour Hoffman - "Utalentowany Pan Ripley" - Matt Damon - "Infiltracja" - Leo DiCaprio
Dla następnej osoby:
Cynthia Nixon
Marc Maron - U progu sławy - Kate Hudson - Cena Honoru - Michael Sheen - Underworld - Kate Beckinsale - Aviator Leo :]
Martin May
Marc Maron - U progu sławy - Kate Hudson - Ja, Ty i On - Michael Douglas - O czym marzą faceci - Liv Tyler - Armageddon - Ben Affleck - Pearl Harbor - Josh Hartnett - Czarna Dalia - Scarlett Johansson - Wyspa - Ewan McGregor - Anioły i demony - Tom Hanks - Złap mnie, jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio
Następny: Gerald Berns
Marc Maron - U progu sławy - Kate Hudson - Ja, Ty i On - Michael Douglas - O czym marzą faceci - Liv Tyler - Armageddon - Ben Affleck - Pearl Harbor - Josh Hartnett - Czarna Dalia - Scarlett Johansson - Wyspa - Ewan McGregor - Anioły i demony - Tom Hanks - Złap mnie, jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio
Następny: Gerald Berns
hmmm
Taro Yamamoto - Moon Child - Anne Suzuki - Steamboy - Anna Paquin - Szukając siebie - Matt Damon - Infiltracja - Leonardo.
hmmm no to jak pojechaliście z tym Taro to teraz...
Marina Golub.
Bai Ling - Bardzo dziki Zachód - Will Smith - Fresh Prince of Bel-Air - Michael Clarke Duncan - Zielona Mila - Tom Hanks - Złap mnie, jeśli potrafisz - Leonardo DiCaprio
Chuck Norris
Chuck Norris-Strażnik Teksasu-Ace Ventura:Psi detektyw-Jim Carrey-Zakochany bez pamięci-Kate Winslet-Titanic-Leo
Ryan Gosling
Eddie Murphy - "Shrek"
"Shrek" - Cameron Diaz
Cameron Diaz - "Gangi Nowego Jorku"
Renée Zellweger
Renée Zellweger - "Jerry Maguire" - Tom Cruise - "Wojna Światów" - Dakota Fanning - "Siła Strachu" - Robert de Niro - "Wściekły Byk" - Martin Scorsese - "Infiltracja" - Leo
David Bowie
David Bowie - "Prestiż"
"Prestiż" - Hugh Jackman
Hugh Jackman - "Van Helsing"
"Van Helsing" - Kate Beckinsale
Kate Beckinsale - "Aviator"
"Aviator" - Leo :)
Nastassja Kinski
Nastassja Kinski - "Romanssidło" - Josh Hartnett - "Sin City" - Benicio del Toro - "Las Vegas Parano" - Johnny Depp
Kevin Bacon
ups pomyliłem fora ;p
zaraz się poprawie :D
Nastassja Kinski - "Romanssidło" - Josh Hartnett - "Sin City" - Benicio del Toro - "Las Vegas Parano" - Johnny Depp - "Co Gryzie Gilberta Grape'a" - Leo :D
Dalej Kevin Bacon
Kevin Bacon - "Uśpieni"
"Uśpieni" - Robert De Niro
Robert De Niro - "Pokój Marvina"
"Pokój Marvina" - Leo
Courtney Love
Molly Stanton->"CSI Miami"->David Caruso->"Rambo: Pierwsza krew"->Sylvester Stallone->"Człowiek demolka" ->Sandra Bullock->"Dom nad jeziorem"->Keanu Reeves->"Piętno Minnesoty"->Cameron Diaz->"Gangi Nowego Jorku"->Leonardo
Paul Rudd
Patricia Arquette-"Mały Nicky"- Adam Sandler - "50 pierwszych randek" - Drew Barrymore - "Aniołki Charliego zawrotna szybkość"- Cameron Diaz -"Gangi Nowego Jorku" - Leo :-)
fajna gra :P:)
David Duchovny -> "Kalifornia" -> Juliette Lewis -> "Co gryzie Gilberta Grape'a?" -> Leonardo DiCaprio
Catherine O'Hara
(Catherine O'Hara) Skok przez płot > (Nick Nolte) Hotel Ruanda > (Joaquin Phoenix) Płonąca pułapka > (John Travolta)Tajna Broń > (Christian Slater) Igor > (John Cleese) Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość > (Cameron Diaz) Gangi Nowego Jorku > Leonardo DiCaprio.
To może coś łatwiejszego: Bruce Willis
Bruce Willis- "Szósty zmysł" - Haley Joel Osment- "AI Sztuczna inteligencja" - Jude Law - "Aviator" - Leo :)
;>
Ashton Kutcher
Ashton Kutcher->"Stary gdzie moja bryka"->Jennifer Garner->"Złap mnie, jeśli potrafisz"->Dicaprio
Whoopi Goldberg
Whoopi Goldberg - kolor purpury - Steven Spielberg - Złap mnie, jeśli potrafisz - Leo
Zbigniew Cybulski
Zbigniew Cybulski - "Popiół i Diament" - Andrzej Wajda - "Panna Nikt" - Anna Mucha - "Lista Schindlera" - Steven Spielberg - "Złap mnie jeśli Potrafisz" - Leo
Ingmar Bergman
Ingmar Bergman - Persona - Liv Ullmann - Dzika Kaczka - Jeremy Irons - Człowiek w żelaznej masce - Leo
Groucho Marx
Groucho Marx - "Panika w Hotelu" - Lucille Ball - "Lucy Show" - Gale Gordon - "Na przedmieściach" - Tom Hanks - "Złap mnie jesli potrafisz" -Leonardo DiCaprio
Rowan Atkinson ;D
Rowan Atkinson-Wszystko zostaje w rodzinie-Maggie Smith-HP i czara ognia-Alan Rickman-Sweeney todd-Johnny Deep-Co gryzie Gilberta Grape'a-Leo :]
Anne Hathaway
prościutkie ;)
Anne Hathaway -> Diabeł Ubiera Się U Prady -> Meryl Streep -> Pokój Marvina -> Leonardo
To też nie za trudne: Reese Witherspoon
Reese Witherspoon- Wybory- Chris Klein- Odmienne stany moralności- Kevin Spacey- Życie za życie- Kate Winslet- Titanic- Leo
trudne;) Danny Glover
Danny Glover - "Zabójcza Broń 4" - Mel Gibson - "Godzina Zemsty" - Lucy Liu - "Aniołki Charliego: zawrotna szybkość" - Cameron Diaz - "Holiday" - Kate Winslet - "Titanic" - Leonardo DiCaprio
Dakota Fanning
Dakota Fanning->Dziewczyny z wyższych sfer->Brittany Murphy->Nowożeńcy->Ashton Kutcher->Stary gdzie moja bryka->Jennifer Garner->Złap mnie jeśli potrafisz->Leo
Marcia Cross
Marcia Cross - Żyjąc w strachu - Daniel Quinn - Anioł Zemsty - Jeffrey Jones - Dr Dolillte - Eddie Murphy - Showtime - De Niro - Chłopięcy Świat - Di Caprio
Kazimierz Deyna
Kazimierz Deyna- "Ucieczka do zwycięstwa"- Sylvester Stallone- "Cop Land"- Robert De Niro- "Chłopięcy świat"- Leonardo Di Caprio
Benoit Magimel
ach moj ulubiony aktor :D
Benoit Magimel - "Dzieci wieku" - Juliette Binoche - "Czekolada" - Johnny Depp - "Co gryzie Gilberta Grape'a" - Leo
Vivien Leigh
Vivien Leigh- Rzymska wiosna Pani Stone- Warren Beatty- Senator Bulworth- Sean Astin- Władca pierścieni- Cate Blanchett- Aviator- Leo
Jason London XD
Jason London - W blasku księżyca - Reese Witherspoon - Spacer po linie - Joaquin Phoenix - Droga przez piekło - Sean Penn - nie jesteśmy aniołami- Robert DeNiro - chłopięcy świat - DiCaprio
James Mason
James Mason->Zło czai się wszędzie->Roddy McDowall->Boom! Hollywood's Greatest Disaster Movies->Will Smith->HBO First Look->Leonardo DiCaprio
Teraz może : Anthony Dawson
nie wiem czy on był ale cóż jak coś to się zmieni!!
Anthony Dawson - "Doktor No" - Sean Connery - "Nietykalni" - Robert De Niro - "Chłopięcy Świat" - Leo
Topol ;]
Topol->"Skrzypek na dachu: 30 lat tradycji"->John Williams->"Gwiezdne Wojny - Epizod 1: Mroczne Widmo"->Liam Neeson->"Gangi Nowego Jorku"->Leo
Van Hansis
Van Hansis - "As the World Turns" - Grayson McCouch
Grayson McCouch - "Armageddon" - Ben Affleck
Ben Affleck - "Buntownik z wyboru" - Matt Damon
Matt Damon - "Infiltracja" - Leonardo DiCaprio
aktor: ORLANDO BLOOM