Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 650 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.

Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio

Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)

dorota10

Victoria Abril >¡Átame! >Antonio Banderas >Four Rooms >Quentin Tarantino >Django >Leo

Mario Giusti

stuart_wielki

czyżby za trudne?

stuart_wielki

Mario Giusti -> Los superagentes contra los fantasmas -> Julio De Grazia -> Mroczny brzask -> Bibi Andersson -> Nieznany książę -> Michael Gambon -> Księga ocalenia -> Denzel Washington -> > Kandydat -> Vera Farmiga -> Infiltracja -> Leonardo DiCaprio

Mam sesję, więc spoko. Miałam czas :P

agusia12

Niech będzie Catherine Haena Kim

agusia12

Catherine Haena Kim >Duchy moich byłych >Jennifer Garner >Catch Me If You Can >Leoś

Leżę w szpitalu więc mam NAPRAWDĘ DUUUŻO czasu ;P
Nyncke Beekhuyzen

agusia12

Catherine Haena Kim->Duchy moich byłych->Matthew McConaughey->Sahara->Penelope Cruz->Nine:Dziewięć-> Marion Cotillard-> Incepcja -> Leonardo DiCaprio

To teraz Natalie Portman

kiniia

Natalie Portman - Gorączka - Robert De Niro - Pokój Marvina - Leo

James Stewart

dorota10

a co z Nyncke Beekhuyzen ??

dorota10

James Stewart >Wielki sen >Joan Collins >These Old Broads >Nestor Carbonell >Mroczny Rycerz >Michael Caine >Incepcja >Leo

jak wyżej

stuart_wielki

Nyncke Beekhuyzen ->Süskind -> Tygo Gernandt -> Czarna Śmierć -> Eddie Redmayne -> Kochanice Króla ->Scarlett Johansson -> Vicky Christina Barcelona -> Penelope Cruz -> Nine -> Marion Cotillard -> Incepcja -> Leonardo Dicaprio

no to Eliza Dushku

kiniia

Eliza Dushku >Dochodzenie >Robert De Niro >Pokój Marvina >Leo

Marie Askehave

stuart_wielki

Marie Askehave -> Heartless-> Julie Zangenberg-> łapcie te dziewczyne -> Anders W. Berthelsen -> SuperClásico -> Paprika Steen -> Zostań ze mną -> Julianne Nicholson -> Zakazane Imperium -> Kelly Mcdonald -> Anna Karenina-> Jude Law -> Holiday -> Cameron Diaz -> Gangi Nowego Jorku -> Leonardo Dicaprio

Zuzana Norisová

kiniia

Zuzana Norisová >Milenci & vrazi >Jan Vlasák >Hostel >Jay Hernandez >Dzielnica Lakeview >Samuel L. Jackson >Django >Leo

Dara Singh

stuart_wielki

Dara Singh > Gdyby jutra nie było > Lillete Dubey > Hotel Marigold > Judi Dench > J.Edgar > Leo D.C.

Genesis Rodriguez

Igor32234

Genesis Rodriguez >Jak urodzić i nie zwariować >Cameron Diaz >Gangi Nowego Jorku > Leoś

Marie Christine Friedrich

stuart_wielki

Marie Christine Friedrich > Karo und der liebe Gott > Branko Samarovski > Die Blutgraefin > Tilda Swinton > Niebiańska plaża > Leo

August Diehl

rasputin

August Diehl >Salt >Angelina Jolie >Turysta >Johnny Depp >Co gryzie Gilberta Grape'a >Leo

Gustavo Bermúdez

stuart_wielki

Gustavo Bermudez>Pelito>Regina Lamm>Panna Mary>Julie Christie>Troja>Brad Pitt>Moneyball> Jonah Hill> Django> Leo

Jeff Goldblum

Sia_Quinnn

Jeff Goldblum >Psy i koty >Alec Baldwin >Infiltracja > Leo

Zinoviy Gerdt

stuart_wielki

Zinoviy Gerdt -> Mam na imię Iwan, a ty Abraham -> Daniel Olbrychski -> Salt -> Angelina Jolie -> Turysta -> Johnny Depp -> Co gryzie Gilberta Grape'a -> Leonardo DiCaprio

Patrick St. Esprit

Lavendary

Patrick St. Esprit >Green Zone >Matt Damon >Infiltracja >Leo

Grecia Colmenares

stuart_wielki

Grecia Colmenares> Manuela> Gabriel Corrado>Lucky Luke> Jean Dujardin>Artysta> James Cromwell> Zielona mila> Tom Hanks> Złap mnie jesłi potrafisz> Le

Camilla Luddington

Sia_Quinnn

Camilla Luddington -> William i Kate -> Serena Scott Thomas -> Osaczony -> Bruce Willis -> Pulp Fiction -> Harvey Keitel -> Święty Dym -> Kate Winslet -> Droga do szczęścia -> Leonardo DiCaprio

Hollis McLaren

Lavendary

Hollis McLaren >Wybór Gracie >Anne Heche >Other Guys >Mark Wahlberg >Infiltracja >Leo

Benny Hill

stuart_wielki

Benny Hill -> Benny Hill's World Tour: New York! (nie wiem czy uznasz to za serial czy film...) -> Helen Mirren -> Hitchcock -> Anthony Hopkins -> Wszyscy ludzie króla -> Jude Law -> Contagion - Epidemia strachu -> Marion Cotillard -> Incepcja -> Leonardo DiCaprio

Maria Kościałkowska

Lavendary

Maria Kościałkowska >Romans prowincjonalny >Jerzy Cnota >Ogniem i mieczem >Andrzej Seweryn >Total Eclipse > Leo

Steve-O

stuart_wielki

Steve-O -> Ukryta tożsamość -> Amy Smart -> Miłość i taniec -> Billy Zane -> Titanic -> Leonardo DiCaprio

Fred Savage

Lavendary

Fred Savage – Żyć szybko, umierać młodo – Jessica Biel – Next – Nicolas Cage –Skarb Narodów: Księga Tajemnic – Jon Voight –Mission Imbossible – Ving Rhames – Pulp Fiction – Samuel L. Jackson – Django – Leonardo di Caprio

Alan Arkin

neo2114

Alan Arkin >Edward Nożycoręki >Johnny Depp >Co gryzie Gilberta Grape'a >Leo

Lavendary

Fred Savage > Rules of Attraction >Jessica Biel >Walentynki >Jamie Foxx >Django >Leo

Lavendary

Benny Hill's World Tour: New York! - to jak najbardziej FILM tylko nie wiem skąd w nim Ci sie wzięła Helen Mirren ???
;)

Sia_Quinnn

nie chce się powtarzać ale zabawa polega żeby przejść do Leonardo po przez FILM A NIE SERIAL

stuart_wielki

Steve-O - Ukryta tożsamość - Faye Dunaway - Arizona Dream - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a? - Leonardo DiCaprio

Adam Garcia

holly13

Adam Garcia >Standing Still >Amy Adams >Złap mnie, jeśli potrafisz >LEO

Anatoli Adoskin

stuart_wielki

Anatoli Adoskin > Dom Wariatów > Yevgeni Mironov > Polowanie na „Piranię” > Sergey Garmash > Katyń > Andrzej Chyra > Sponsoring > Juliette Binoche > Angielski Pacjent > Ralph Fiennes > Lektor > Kate Winslet > Titanic > Leonardo diCaprio

Nina Dobrev

neo2114

Nina Dobrev > Charlie > Emma Watson > Harry Potter i Zakon Feniksa > Helena Bonham Carter > Sweeney Todd > Johny Depp > Co gryzie Gilberta Grape'a > Leonardo DiCaprio

Richard Burton :)

heyo7

Richard Burton > 1984 > John Hurt > Harry Potter i Insygnia Śmierci: część II > Ralph Fiennes > Lektor > Kate Winslet > Droga do szczęścia > Leonardo diCaprio

Sydney Pollack

neo2114

Sydney Pollack >Zmiana pasa >Samuel L. Jackson >Django >Leo

Meiko Kaji

neo2114

Sydney Pollack > Pożegnanie z Afryką > Maryl Streep > Pokój Marvina > Leonardo DiCaprio

Ellen Burstyn

heyo7

Meiko Kaji

stuart_wielki

Meiko Kaji > Gokudô petenshi > Frankie Sakai > Szogun > Richard Chamberlain > Trzej muszkieterowie > Christopher Lee > Jeździec bez głowy > Johnny Depp > Co gryzie G. G. > Leonardo DiCaprio

Maribel Verdú

heyo7

Maribel Verdú >Kamienica >James Caan >Ojciec chrzestny II >Robert De Niro >Pokój Marvina >Leo

Álvaro de Luna

stuart_wielki

Álvaro de Luna -> Prado de las estrellas, El -> Marián Aguilera -> Kawałek czekolady -> Daniel Brühl -> Bękarty wojny -> Christoph Waltz -> Django -> Leonardo Dicaprio

Maite perroni

kiniia

Maite perroni >Arribo de Conrado Sierra >Joaquín Cosio >007 Quantum of Solace >Judi Dench >J. Edgar > Leo

Max Schreck

stuart_wielki

Max Schreck > Nosferatu – symfonia grozy > Alexander Granach > Komu bije dzwon > Katina Paxinou > Proces > Jeanne Moreau > Jak kochają czarownice > Jean Reno > Po tamtej stronie chmur > John Malkovich > Synowie mafii > Vin Diesel > Szeregowiec Ryan > Tom Hanks > Larry Crowne – uśmiech losu > Julia Roberts > Ocean’s Twelve: Dogrywka > Matt Damon > Infiltracja > Leonardo diCaprio

Vivien Leigh

neo2114

Oczywiście zapomniałem o Złap mnie jeśli potrafisz i jechałem dalej

neo2114

Vivien Leigh >Ship of Fools >George Segal >Miłość i inne używki >Anne Hathaway >Dark Knight Rises >Michael Caine >Incepcja >Leo

Mary Jane Croft

stuart_wielki

Mary Jane Croft > Two of Us > Bill Mumy > Strefa mroku > Steven Spielberg > Raport mniejszości > Tom Cruise > Ukryta strategia > Maryl Streep > Pokój Marvina > Leo

Joaquim Oliveira

heyo7

Joaquim Oliveira > Trafico > Joao Perry > Duas Mulheras > Beatriz Batarda > Night Train to Lisbon > Jack Huston > Saga Zmierzch: Zaćmienie > Robert Pattinson > Harry Potter i Czara Ognia > Ralph Fiennes > Lektor > Kate Winslet > Titanic > Leonardo diCaprio

Samy Naceri

heyo7

Steven Spielberg nie był aktorem w Strefie Mroku ani w Raporcie mniejszości - a gra polega na tym żeby przejść po przez FILM i AKTORA do Leonardo DiCaprio CZY TO AŻ TAKIE TRUDNE DO ZROZUMIENIA ??