Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
264 824 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.

Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio

Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)

stuart_wielki

Chief Standing Bear - The Conquering Horde - Fay Wray - Sprawa Gideona - Henry Fonda - Nad złotym stawem - Katharine Hepburn - Jesienna miłość - Kevin McNulty - Ostatnia misja - Brent Stait - Tron: Dziedzictwo - Olivia Wilde - Dla niej wszystko - Liam Neeson - Gangi Nowego Jorku - Leonardo DiCaprio

May Clark

tyrwes

May Clark >Alice in Wonderland >Cecil Hepworth >Nearer My God to Thee >Henry Edwards >Trent's Last Case >Orson Welles >Motylek >Stacy Keach >Maczeta >Robert De Niro >Pokój Marvina >Leonardo DiCaprio

Ngai-sin Wu

stuart_wielki

Ngai-sin Wu - Ye ban qiang sheng - Man-lei Wong - Dream Lovers - Yun-fat Chow - Piraci z Karaibów: na krańcu świata - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo diCaprio

Audrey Hepburn

dorota10

Audrey Hepburn-powrót robin hooda-richard harris-gladiator-ridley scott-dobry rok- Marion Cotillard- infiltracja-Leonardo diCaprio

Katarzyna Figura

alabala

Katarzyna Figura - Zemsta - Andrzej Seweryn - Całkowite zaćmienie - Leonardo DiCaprio

Vivien Leigh

tyrwes

Vivien Leigh >Rzymska wiosna Pani Stone >Warren Beatty >Bugsy >Ben Kingsley >Wyspa tajemnic >Leonardo DiCaprio

Angela Baddeley

stuart_wielki

Angela Baddeley - Przygody Toma Jonesa - Julian Glover - Troja - Brad Pitt - Niebezpieczny umysł - Matt Damon - Infiltracja - Leonardo DiCaprio

Bob Jeurgens

tyrwes

Bob Jeurgens >Fades with Age >Eric Dysart >Sad Sack Sally >Debargo Sanyal >What Happens in Vegas >Cameron Diaz >Gangs of New York >Leonardo DiCaprio

Jerzy Mierzejewski

stuart_wielki

Jerzy Mierzejewski - Les Cavaliers de l'orage - Hanns Zischler - Tor zum Himmel - Udo Kier - Melancholia - Stellan Skarsgård - Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio

Pavla Drtinová

tyrwes

Pavla Drtinová >Samotni >Ivan Trojan >W cieniu >Sebastian Koch >Tożsamość >Liam Neeson >Gangs of New York >Leonardo DiCaprio

Chun-hie Ko

stuart_wielki

Chun-hie Ko - Yu Gwan-sun - Seong-kyeong Lee - Sil-jong - Seong-kun Mun - W innym kraju - Isabelle Huppert - Lulu - Gérard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leonardo DiCaprio

Helen Arnold

tyrwes

Helen Arnold >Witching Hour >C. Aubrey Smith >Małe kobietki >Liz Taylor >Flintstonowie >Halle Berry >Atlas chmur >Tom Hanks >Złap mnie, jeśli potrafisz >Leonardo DiCaprio

Justyna Kabała

stuart_wielki

Justyna Kabała - Bliskość - Rafał Gerlach - Wojna żeńsko-męska - Grażyna Szapołowska - Morderczy rejs - Jürgen Prochnow - Okręt -Max von Sydow - Wyspa tajemnic - Leonardo DiCaprio

Peter Bach

tyrwes

Peter Bach >Männer sind zum Lieben da >Barbara Capell >Hauser's Memory >David McCallum >Coming Home >Emily Mortimer >Wyspa tajemnic >Leonardo DiCaprio

Elena Espejo

stuart_wielki

Elena Espejo - Aquella joven de blanco - José María Prada - Korek - Gérard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leonardo DiCaprio

Ostro Reyes

tyrwes

Ostro Reyes >Familiaridades >Juan Luis Buñuel >Henry i June >Gary Oldman >Mroczny Rycerz >Michael Caine >Incepcja >Leonardo DiCaprio

Fábio Cardoso

stuart_wielki

Fábio Cardoso - Rei Pelé - Pelé - Hotshot - Penelope Ann Miller - Blond Ambicja - Jessica Simpson - W sieci pająka - Mogan Freeman - Last Vegas - Robert De Niro - Chłopięcy Swiat - Leo

Gbatokai Dakinah

escapist92

Gbatokai Dakinah >Festen >Ulrich Thomsen >Królestwo niebieskie >Liam Neeson >Gangs of New York >DiCaprio

Lucero Galindo

stuart_wielki

Lucero Galindo - Gallo de oro - Frank Ramírez I - Gniew Boży - Rita Hayworth - Skazani na Shawshank - William Sadler I - Zielona Mila - Tom Hanks - Złap Mnie Jeśli Potrafisz - Leo

Hanako Tokachi

escapist92

Hanako Tokachi - Nora-neko rokku: Onna banchô - Tatsuya Fuji - Hayabusa: Haruka naru kikan - Ricco Ross - Mission: Impossible - Tom Cruise - Vanilla Sky - Cameron Diaz - Holiday - Kate Winslet - Droga do szczęścia - Leo
nie było tak źle ;p

to może Christian Slater

chocoholic_

Christian Slater >Robin Hood >Morgan Freeman >Mroczny Rycerz >Michael Caine >Incepcja >Leonardo DiCaprio

Millie Stegmann

escapist92

nie chce się czepiać ale zabawa polega na tym żeby przejść od aktora do Leosia przez FILM a nie SERIAL

stuart_wielki

w ramach poprawy sprawy
Millie Stegmann - Tata moim idolem - Yaiza Garzón - Mroczna Argentyna - Emma Thompson - To właśnie miłość - Liam Neeson - Gangi NY - Leo

escapist92

Maria Voluntaru

escapist92

Maria Voluntaru >Asta-seara dansam in familie >Sebastian Papaiani >Pacala >Ion Besoiu >Oglinda >Iurie Darie >Sing, Cowboy, Sing >Dean Reed >Kit & Co. >Armin Mueller-Stahl >Anioły i demony >Tom Hanks >Złap mnie, jeśli potrafisz> Leo

Jannis Niewöhner

stuart_wielki

może nieoptymalnie, ale nie chce mi się :P

Jannis Niewöhner - Rubinrot - Kostja Ullmann - Letnia burza - Alicja Bachleda-Curuś - Bitwa pod Wiedniem - F. Murray Abraham - Szukając siebie -
Sean Connery -> Osaczeni -> Catherine Zeta-Jones -> Ocean's Twelve: Dogrywka -> Matt Damon -> Infiltracja -> Leonardo

Scott Michael Foster

ciwa

Da się to zrobić tylko przez filmy, z wykorzystaniem 3 postronnych aktorów :)

ciwa

zawsze można było tak - Jannis Niewöhner >Gangs >Jaymes Butler >Autor widmo >Ewan McGregor >Anioły i demony >Tom Hanks >Złap mnie, jeśli potrafisz> Leo :D

ciwa

Scott Michael Foster >Ashley's Ashes >Orson Bean >Being John Malkovich >Cameron Diaz >Gangi NY >Leo

Kaija Kärkinen

stuart_wielki

Kaija Kärkinen - Susi rajalla - Renny Harlin - Ślady zbrodni - Luis Guzmán I - Dwóch gniewnych ludzi - Jack Nicholson - Infiltracja - Leo

no to może mój znienawidzony Adolf Dymsza

escapist92

Adolf Dymsza - Cafe Pod Minogą - Hanna Bielicka - Ja wam pokażę! - Agnieszka Pilaszewska - Mała wielka miłość - Joshua Leonard - Przełamując wiarę - Vera Farmiga - Infiltracja - Leo

Reginald Switz

tyrwes

Reginald Switz >Dr. Violet Dearing >Lily Ward >Moonstruck >Bertie Wright >Royal Oak >Henry Victor >Royal Scandal >Charles Coburn >Around the World in Eighty Days >John Gielgud >Elizabeth >Emily Mortimer >Wyspa tajemnic > Leo

nie wiem czy była szybsza droga ale mi wyszło tak ;)
Aisha Dee

stuart_wielki

Aisha Dee - Podniebny pościg - Conrad Coates - Za wszelką cenę - Dan Hedaya - Pokój Marvina - Leo

Myrna Loy

dorota10

Myrna Loy >Letnie przesilenie >Stephen Collins >Krwawy diament >Leo

Harriet Hartley

stuart_wielki

Harriet Hartley - Roundhay Garden Scene - ???

Wszyscy aktorzy z tego filmu grali tylko w tym jednym filmie, nawet reżyser współpracował tylko z nimi. Niewykonalne.

tyrwes

Sorki faktycznie - nawet nie sprawdziłem wrzucając to, mój błąd

to niech będzie zamiast Harriet - Salvador Dali

stuart_wielki

Salvador Dali - Aussi loin que l'amour - Francoise Christophe - Witaj, do widzenia - Gerard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leo

Gene Kelly

dorota10

Gene Kelly - Pięciu mężów pani Lizy - Shirley MacLaine - Czułe słówka - Juliette Lewis - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leo

Ringo Starr

escapist92

Ringo Starr >Księżniczka Daisy >Rupert Everett >Podwójna gra >Sharon Stone >Szybcy i martwi > Leo

Pepita Muñoz

stuart_wielki

Pepita Muñoz - Las Mujeres son cosa de guapos - Jorge Porcel - Życie Carlita - Sean Penn - Stan łaski - John C. Reilly - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leo

Harry Terry

tyrwes

Harry Terry >Mr. Denning Drives North >John Mills >Hamlet >Kate Winslet >Titanic >Leo

Lucero Galindo

sun_flowers

"Mysz, która ryknęła"-Peter Sellers-"Co słychać, koteczku?"-Richard Burton-"Anna tysiąca dni"-Geneviève Bujold-"Nierozłączni"-Jeremy Irons-"Człowiek w żelaznej masce"-Leonardo DiCaprio

stuart_wielki

Dobra dalej nie wiem o co chodzi wiec kontynuujmy gre następna atkorka to

Lucero Galindo

stuart_wielki

Lucero Galindo - El Gallo de oro - Amparo Grisales - Nieznani - Thomas Rosales Jr. - Gorączka - Robert De Niro - Sto i jedna noc - Leo

Jack Rice

tyrwes

Jack Rice >Powiew Luksusu >John Fiedler >Chwytaj dzień >Robin Williams >Flubber >Ted Levine >Wyspa tajemnic >Leo

Antigoni Glykofridi

stuart_wielki

Antigoni Glykofridi - Biznes sta valkania - Daniela Nane - Po sezonie - Dominique Swain - Bez twarzy - Nicolas Cage - Pocałunek śmierci - Samuel L. Jackson - Pulp Fiction - Quentin Tarantino - Django - L. di Caprio

rockky58

Bill Gates :)

rockky58

Bill Gates >Endgame: Blueprint for Global Enslavemen >William Shatner >Miss Agent >Michael Caine >Incepcja >Leo

Emin Olcay

stuart_wielki

Emin Olcay - Dinle neyden - Jean Benguigui - Witaj, do widzenia - Gerard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leo

Victoria Abril