Hej, może ma ktos ochotę pograć? ;D
Gra polega na tym, że każdy przechodzi przez jakiś film aktora do Leonardo DiCaprio.
Lena Olin -> Królowa potępionych -> Vincent Perez -> Fanfan Tulipan -> Penélope Cruz -> Vanilla Sky -> Cameron Diaz -> Holiday -> Kate Winslet -> Titanic -> Leonardo DiCaprio
Nastpena osoba zaczyna od Juliette Binoche :)
Chief Standing Bear - The Conquering Horde - Fay Wray - Sprawa Gideona - Henry Fonda - Nad złotym stawem - Katharine Hepburn - Jesienna miłość - Kevin McNulty - Ostatnia misja - Brent Stait - Tron: Dziedzictwo - Olivia Wilde - Dla niej wszystko - Liam Neeson - Gangi Nowego Jorku - Leonardo DiCaprio
May Clark
May Clark >Alice in Wonderland >Cecil Hepworth >Nearer My God to Thee >Henry Edwards >Trent's Last Case >Orson Welles >Motylek >Stacy Keach >Maczeta >Robert De Niro >Pokój Marvina >Leonardo DiCaprio
Ngai-sin Wu
Ngai-sin Wu - Ye ban qiang sheng - Man-lei Wong - Dream Lovers - Yun-fat Chow - Piraci z Karaibów: na krańcu świata - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo diCaprio
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn-powrót robin hooda-richard harris-gladiator-ridley scott-dobry rok- Marion Cotillard- infiltracja-Leonardo diCaprio
Katarzyna Figura
Vivien Leigh >Rzymska wiosna Pani Stone >Warren Beatty >Bugsy >Ben Kingsley >Wyspa tajemnic >Leonardo DiCaprio
Angela Baddeley
Angela Baddeley - Przygody Toma Jonesa - Julian Glover - Troja - Brad Pitt - Niebezpieczny umysł - Matt Damon - Infiltracja - Leonardo DiCaprio
Bob Jeurgens
Bob Jeurgens >Fades with Age >Eric Dysart >Sad Sack Sally >Debargo Sanyal >What Happens in Vegas >Cameron Diaz >Gangs of New York >Leonardo DiCaprio
Jerzy Mierzejewski
Jerzy Mierzejewski - Les Cavaliers de l'orage - Hanns Zischler - Tor zum Himmel - Udo Kier - Melancholia - Stellan Skarsgård - Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka - Johnny Depp - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leonardo DiCaprio
Pavla Drtinová
Pavla Drtinová >Samotni >Ivan Trojan >W cieniu >Sebastian Koch >Tożsamość >Liam Neeson >Gangs of New York >Leonardo DiCaprio
Chun-hie Ko
Chun-hie Ko - Yu Gwan-sun - Seong-kyeong Lee - Sil-jong - Seong-kun Mun - W innym kraju - Isabelle Huppert - Lulu - Gérard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leonardo DiCaprio
Helen Arnold
Helen Arnold >Witching Hour >C. Aubrey Smith >Małe kobietki >Liz Taylor >Flintstonowie >Halle Berry >Atlas chmur >Tom Hanks >Złap mnie, jeśli potrafisz >Leonardo DiCaprio
Justyna Kabała
Justyna Kabała - Bliskość - Rafał Gerlach - Wojna żeńsko-męska - Grażyna Szapołowska - Morderczy rejs - Jürgen Prochnow - Okręt -Max von Sydow - Wyspa tajemnic - Leonardo DiCaprio
Peter Bach
Peter Bach >Männer sind zum Lieben da >Barbara Capell >Hauser's Memory >David McCallum >Coming Home >Emily Mortimer >Wyspa tajemnic >Leonardo DiCaprio
Elena Espejo
Elena Espejo - Aquella joven de blanco - José María Prada - Korek - Gérard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leonardo DiCaprio
Ostro Reyes
Ostro Reyes >Familiaridades >Juan Luis Buñuel >Henry i June >Gary Oldman >Mroczny Rycerz >Michael Caine >Incepcja >Leonardo DiCaprio
Fábio Cardoso
Fábio Cardoso - Rei Pelé - Pelé - Hotshot - Penelope Ann Miller - Blond Ambicja - Jessica Simpson - W sieci pająka - Mogan Freeman - Last Vegas - Robert De Niro - Chłopięcy Swiat - Leo
Gbatokai Dakinah
Gbatokai Dakinah >Festen >Ulrich Thomsen >Królestwo niebieskie >Liam Neeson >Gangs of New York >DiCaprio
Lucero Galindo
Lucero Galindo - Gallo de oro - Frank Ramírez I - Gniew Boży - Rita Hayworth - Skazani na Shawshank - William Sadler I - Zielona Mila - Tom Hanks - Złap Mnie Jeśli Potrafisz - Leo
Hanako Tokachi
Hanako Tokachi - Nora-neko rokku: Onna banchô - Tatsuya Fuji - Hayabusa: Haruka naru kikan - Ricco Ross - Mission: Impossible - Tom Cruise - Vanilla Sky - Cameron Diaz - Holiday - Kate Winslet - Droga do szczęścia - Leo
nie było tak źle ;p
to może Christian Slater
Christian Slater >Robin Hood >Morgan Freeman >Mroczny Rycerz >Michael Caine >Incepcja >Leonardo DiCaprio
Millie Stegmann
nie chce się czepiać ale zabawa polega na tym żeby przejść od aktora do Leosia przez FILM a nie SERIAL
w ramach poprawy sprawy
Millie Stegmann - Tata moim idolem - Yaiza Garzón - Mroczna Argentyna - Emma Thompson - To właśnie miłość - Liam Neeson - Gangi NY - Leo
Maria Voluntaru >Asta-seara dansam in familie >Sebastian Papaiani >Pacala >Ion Besoiu >Oglinda >Iurie Darie >Sing, Cowboy, Sing >Dean Reed >Kit & Co. >Armin Mueller-Stahl >Anioły i demony >Tom Hanks >Złap mnie, jeśli potrafisz> Leo
Jannis Niewöhner
może nieoptymalnie, ale nie chce mi się :P
Jannis Niewöhner - Rubinrot - Kostja Ullmann - Letnia burza - Alicja Bachleda-Curuś - Bitwa pod Wiedniem - F. Murray Abraham - Szukając siebie -
Sean Connery -> Osaczeni -> Catherine Zeta-Jones -> Ocean's Twelve: Dogrywka -> Matt Damon -> Infiltracja -> Leonardo
Scott Michael Foster
zawsze można było tak - Jannis Niewöhner >Gangs >Jaymes Butler >Autor widmo >Ewan McGregor >Anioły i demony >Tom Hanks >Złap mnie, jeśli potrafisz> Leo :D
Scott Michael Foster >Ashley's Ashes >Orson Bean >Being John Malkovich >Cameron Diaz >Gangi NY >Leo
Kaija Kärkinen
Kaija Kärkinen - Susi rajalla - Renny Harlin - Ślady zbrodni - Luis Guzmán I - Dwóch gniewnych ludzi - Jack Nicholson - Infiltracja - Leo
no to może mój znienawidzony Adolf Dymsza
Adolf Dymsza - Cafe Pod Minogą - Hanna Bielicka - Ja wam pokażę! - Agnieszka Pilaszewska - Mała wielka miłość - Joshua Leonard - Przełamując wiarę - Vera Farmiga - Infiltracja - Leo
Reginald Switz
Reginald Switz >Dr. Violet Dearing >Lily Ward >Moonstruck >Bertie Wright >Royal Oak >Henry Victor >Royal Scandal >Charles Coburn >Around the World in Eighty Days >John Gielgud >Elizabeth >Emily Mortimer >Wyspa tajemnic > Leo
nie wiem czy była szybsza droga ale mi wyszło tak ;)
Aisha Dee
Aisha Dee - Podniebny pościg - Conrad Coates - Za wszelką cenę - Dan Hedaya - Pokój Marvina - Leo
Myrna Loy
Harriet Hartley - Roundhay Garden Scene - ???
Wszyscy aktorzy z tego filmu grali tylko w tym jednym filmie, nawet reżyser współpracował tylko z nimi. Niewykonalne.
Sorki faktycznie - nawet nie sprawdziłem wrzucając to, mój błąd
to niech będzie zamiast Harriet - Salvador Dali
Salvador Dali - Aussi loin que l'amour - Francoise Christophe - Witaj, do widzenia - Gerard Depardieu - Człowiek w żelaznej masce - Leo
Gene Kelly
Gene Kelly - Pięciu mężów pani Lizy - Shirley MacLaine - Czułe słówka - Juliette Lewis - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leo
Ringo Starr
Ringo Starr >Księżniczka Daisy >Rupert Everett >Podwójna gra >Sharon Stone >Szybcy i martwi > Leo
Pepita Muñoz
Pepita Muñoz - Las Mujeres son cosa de guapos - Jorge Porcel - Życie Carlita - Sean Penn - Stan łaski - John C. Reilly - Co gryzie Gilberta Grape'a - Leo
Harry Terry
Harry Terry >Mr. Denning Drives North >John Mills >Hamlet >Kate Winslet >Titanic >Leo
Lucero Galindo
"Mysz, która ryknęła"-Peter Sellers-"Co słychać, koteczku?"-Richard Burton-"Anna tysiąca dni"-Geneviève Bujold-"Nierozłączni"-Jeremy Irons-"Człowiek w żelaznej masce"-Leonardo DiCaprio
Lucero Galindo - El Gallo de oro - Amparo Grisales - Nieznani - Thomas Rosales Jr. - Gorączka - Robert De Niro - Sto i jedna noc - Leo
Jack Rice
Jack Rice >Powiew Luksusu >John Fiedler >Chwytaj dzień >Robin Williams >Flubber >Ted Levine >Wyspa tajemnic >Leo
Antigoni Glykofridi
Antigoni Glykofridi - Biznes sta valkania - Daniela Nane - Po sezonie - Dominique Swain - Bez twarzy - Nicolas Cage - Pocałunek śmierci - Samuel L. Jackson - Pulp Fiction - Quentin Tarantino - Django - L. di Caprio
Bill Gates >Endgame: Blueprint for Global Enslavemen >William Shatner >Miss Agent >Michael Caine >Incepcja >Leo
Emin Olcay