Jest już po Aviatorze - wspaniały film, wspaniała gra Leo! Albo podwyższajcie, albo głosujcie! Jak najwyższe noty - niestety, ja już mogę pomóc tylko w taki sposób, bo ode mnie zawsze miał 10. Głosujcie! A i przy okazji - wspomóżcie Aviatora...
i agree;)
Aviator był świetny, zwłaszcza dzięki roli DiCaprio...
(tylko czemu przywdziałes sobie ksywkę Sawyer? eh, toć ten aktor co go gra to miernota, moim zdaniem;)
Dlaczego Sawyer? Hmmm... Z czystej symaptii dla tego bohatera. Chciałem Leo, ale nie śmiałbym. DiCaprio jest zbyt genialnym aktorem... Nie dorastam mu do pięt...
Sawyer=> ja rozumiem, ze mozna byc fanem jakiegos aktora, podziwiac go i tak dalej, ale czy ty troche nie przesadzasz? Komentarze niemal pod kazdym jego filmem, same superlatywy, zdjecie Leo w profilu. Bez kitu jakbys sie w nim zakochal.
A co, może powinienem sobie ustawić w profilu zdjęcie jakiejś aktorki? Nie ma sprawy... Jak Ci nier pasuje to już zmieniam. Oceniam go w samych superlatywach, bo uważam go za najlepszego z aktorów. Tak wogóle - to ja jestem w stu procentach hetero. Od dzisiaj nie będę pisał niczego, nie martwcie się już. No bo skoro tylko dlatego, że go wychwalam jestem brany za geja... Lubię komentować jego filmy itp. Jednak innym to przeszkadza, więc na tym co do tej pory napisałem poprzestanę. Ja nie jestem homoseksualistą i nic do nich nie mam, ale najczęściej to właśnie geje określają tym słowem innych ludzi... Żegnam!
Sawyer!!!
nie zawracaj sobie głowy jakimś Enrico! Rozumiem, że starasz się coś udowodnić, poprzez orzeknięcie, że nie będziesz tu więcej pisał, ale spójrz: Czy warto dla jakiegoś Enrico:/? Nie przestawaj pisać na forum, bo moim zdaniem jeśli już ktoś ma je opuścić to chyba,że Enrico! Zresztą pewnie większości nie obchodzi orientacja seksualna innego FilmWebowicza... No chyba, że tacy typu Enrico. Oni powinni się chyba leczyć:P
Więc wracaj jak najszybciej i jak będziesz miał coś zamiar napisać o DiCaprio to nie myśl o osobach takich jak E.
Jeśli nie znajdę twojego komentarza gdzieś na forum to pomyślę, że jesteś tchórzem.:P
Nie powiedzialem ze Sawyer jest gejem, ale tak to troche wyglada. Tak jak mowisz ten koles przesadza ewidentnie. Zwykle sie o nic takiego nie czepiam, ale zeby wszedzie bylo po kilka tematow pod tym samym filmem czy osobą napisanych przez tego samego czlowieka to przegiecie. No i to jeszcze ciagle cos typu "ogladajacie Aviatora!", a potem "Juz po Aviatorze", i ze on taki genialny, iz nie wazylby sie nazwac nawet w profilu DiCaprio.
A co do tego zdjecia to sobie je miej Sawyer tak, jak ja mam Brada Pitta w tej chwili tylko nie przesadzaj z iloscia i jakoscia tych postow, bo to naprawde nie wyglada normalnie.
po 1: Co do jednego z Klinarem się zgodzę: to forum o DiCaprio, a nie o Sawyerze, więc nie piszmy o nim. On nie jest gejem i koniec kropka. Koniec dyskusji.
po 2: ja nie robię za adwokata, staram się coś wyjaśnić, bo zaszło jakieś nieporozumienie.
po 3: nie zakochałem się w Sawyerze. Przestańcie wymyślać nieprawdopodobne historie miłosne. Jak wam brakuje takich rzeczy to polecam choćby Titanika czy Romea i Julię:P
Racja kinol! Olewać takich takich jak enrico i kilnar. Piszemy tu tylko i wyłącznie o Leo. I jak już mówiłem - gdy ktoś innego nazywa słowem pedał, tak naprawdę ukrywa własną orientację seksualną. Tak więc, trzymaj się kilnar - walić to co piszesz, nawet jeśli jesteś gejem, nie zniżę się do TWOJEGO poziomu i nie będę tego komentował. A jeśli ktoś ma opuścić blog Leo, to tylko TY! :P
Co tu dużo gadać... Dobrze że jesteś:)
*A co do DiCaprio...
Ja dobrze widzę czy on naprawdę jest 321???
Minusują Leo ! Można było sie tego spodziewać. Gdy tylko dostał się do Top 100, to już spadł.
Cóż, zawiść i głupota ludzka nie zna granic... ;(
A więc łączymy się w bólu... Nie mogę zrozumieć ludzi, którzy celowo obniżają mu noty. Dlaczego? BO zagrał w Titanicu? Dlatego, że potem udowodnił, że jest świetnym aktorem? W Ameryce jest jednym z najpopularniejszych aktorów, a w Posce większość osób go nie lubi... Szkoda... Ale my i tak wierzymy, że awansuje do TOP 100! Prawda?
Ten ranking dawno, dawno temu przestał być dla mnie miarodajny.
Większość naprawdę bardzo dobrych aktorów - gwiazd hollywood nie dobija do ósemki... Za to noty kolesiów z durnowatych programów MTV typu "Jackass", których, pożal się Boże, 'aktorstwo' polega na wydurnianiu się przed kamerą w niesamowicie żenujący sposób, podchodzą pod dziewiątki. Paranoja...
Dlatego tak naprawdę ani mnie to grzeje, ani mnie to ziębi, że DiCaprio znowu poleciał w dół. U mnie ma 10/10 - i tyle na ten temat.
Pozdrawiam.
tysz_anka dodaje Cię do ulubionych, bo mamy dokładnie ten sam gust :D
Szkoda, że nie masz bloga to tam bym Ci napisała, a takto forum zaśmiecam:P
tysz_anka dodaje Cię do ulubionych, bo mamy dokładnie ten sam gust :D
Szkoda, że nie masz bloga to tam bym Ci napisała, a takto forum zaśmiecam:P
W piątek w końcu obejrzałam "Aviatora" ;]
Leo zagrał GENIALNIE, kurde naprawde coraz bardziej mnie zadziwia;]
Film też bardzo mi się podobał i dziwie się, że ma taką niską średnią:( [6coś:/]