Jaaaki brak tolerancji w ogóle...
... (wolę nie myśleć, co by się działo na forum, gdyby Alexz napisała taki komentarz do Winslet xD)
Ej, ludzie, wyluzujcie. Kocha go, chce dać temu wyraz (a gdzie ma to zrobić jeśli nie na stronce o nim), więc po co się czepiacie?
Żal to z was trochę jest.
Hmmm dlaczego zaraz żeby banować ? Młodziutka Erinka nasza jest , ma 17 lat na blogu tak pisze :D a Leon to obiekt jej zadurzenia . Mnie osobiście nadal kręci Kim Basinger i Sharon Stone choć to moje mamusie mogłyby juz być patrząc na ich wiek ;D Ale zobaczcie jak one wyglądają pomimo wieku nadal :D Leona nie lubię - sory dziewczyny ale ten biedny Leo spalił się tym "Titanikiem" - dla każdego cłopaka on jest po tym filmie synonimem geja . Jeden tylko fim mi się z nim podobał - "DEPARTED" mega zajebista rola . Ale to chyba ze względu na reżysera tak mówię , bo Scorsese kina gangsterskiego nie potrafiłby nigdy spierdolić . Mistrz .
Leo wczoraj był u mnie - wpadł na browca bo dostał urlop od Martina . Wchodzi na filmweb i patrzy . Ale miał bekę jak to przeczytał
To ja Leon : słuchaj dziecko siędzę u pana Biga , mojego najlepsiejszego kumpla znad Wisły , czytam te wasze posty i po prostu zrobię jedno - ulatniam się , i nie gadam z gimnazjum bo za to prokurator grozi . Narka .