Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Przykro mi, że nie dostał Oscara. Świetny aktor, uważam, że za Wilka...Należało mu się to wyjątkowe wyróżnienie. Akademia nie doceniła jego świetnej gry aktorskiej, ale my nie zapomnimy.

makalu8_fw

Tez liczylam po cichu, ze Leo dostanie w koncu Oscara, ale w glebi duszy zarowno jego rola jak i film nie byly najlepszymi w jego calej karierze. Owszem, swietnie zagral w 'Wilku...', ale nie poruszyl mnie tak jak w 'co gryzie Gilberta Grape'a' czy w 'Django', to byly wg mnie role bardziej zaslugujace na Oscara, no ale jak wiadomo, Oscara nie dostal rowniez i za te (za 'Django' nawet nominacji co dla mnie bylo skandalem, scena przy stole z czaszka byla arcydzielem kinowym, rzadko kiedy czyjas gra mnie tak wbija w fotel!)

Wg mnie jest najlepszym aktorem swojego pokolenia, ale akademia wydaje sie byc zbyt konserwatywna, nie zawsze docenia kunszt aktorski, ale poswiecenie dla roli, moze, jesli Leo zagra niedlugo w jakims filmie, w koncu zostanie doceniony. Ale na Boga, tyle wspanialych aktorow nie zostalo docenionych, nie moge odzalowac Samuela L. Jacksona podobnie zreszta jak Leo, no, ale coz...

makalu8_fw nie zapomnimy :) podpisuje sie pod Twoimi slowami