Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
267 394 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

użytkownik usunięty

Nigdy nie interesowałam sie nim ani jego forum.Tą
nagłą zmianę spowodował film najlepszy co zdobył 11 oskarów pt:"TITANIC". Leonardo DiCaprio i Kate Winslet tworzą wspaniałe, niezapomniane kreacje aktorskie jako Jake i Rose para młodych kochanków, którzy poznali się i zapałali do siebie namietnoscią podczas, dziewiczego rejsu "niezatapialnego" transatlantyku Titanic. Nie dane im jednak było zaznać pełni szczęścia i miłosnych uniesień. Gdy luksusowy liniowiec wpada na górę lodową,, ich pełen pasji, płomienny romans przeradza się w przerażająco walkę o przetrwanie... o życie! Naprawdę ten zpierający dech w piersiach film jest piekny i wzruszający! Trzeba go obejrzeć. Jak spodobał sie i mi tak spodoba się i wam!

Daj spokuj...
to było tylko wielkie widowisko, Kate zagrala beznadziejnie, di Caprio spisał sie dobrze, w roli kochanka. Ale polecenia godne są wczesniejsze filmy Leonardo: nominowana do Oscara rola niedorozwiniętego chłopaka w ,,Co gryzie Gilberta Grape?'', jako koszykarza-narkomana-poety w ,,Zapiskach koszykarza'' (tu podali jako: ,,Przetrwac w Nowym Jorku''), poza tym podobal mi się ,,Chłopięcy świat'', gdzie zagral obok samego de Niro. W tych filmach spisal się świetnie i uważam, że nie można go zamykac tylko w obrebie ,,Titanica''. Niestety tych nowszych filmów z nim nie widzialem i nie wiem czy rozwija swój talent czy stanął w miejscu.

hej ja też uwazam ze zagrali bosko w "titanicu" za kazdym razem rycze a ty????!!!!widziałas ten film z kate "holiday" chyba jest fajny bo zagrała w nim świetnie.zajzyj do mnie