Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 679 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Leonardo był świetny...

użytkownik usunięty

Leonardo był świetny, jak był młody. Sympatyczny chłopak, który był bardzo dobrym aktorem.
Starszy DiCaprio jakoś mnie nie przekonuje, wręcz odpycha mnie.

fakt jak był młodszy moim zdaniem grał lepiej albo poprostu teraz gra inaczej ale w infiltracji tez zagrał niezle <;

fakt jak był młodszy moim zdaniem grał lepiej albo poprostu teraz gra inaczej ale w infiltracji tez zagrał niezle <;

użytkownik usunięty
trishia_md

teraz chyba gra inaczej...tak mi się zdaje.
No i nie ukrywajmy, że twarz u aktora jest ważna. Teraz DiCaprio naprawdę odrzuca wyglądem. Przynajmniej mnie.

A do do wyglądu.. twarz u aktora nie jest najważniejsza, a według mnie Leo nic nie brakuje:)
Hmm jak był młodszy miał słodką buzię, ale teraz też się bardzo fajnie prezentuje :))

Wygląd u aktora to akurat sprawa drugorzędna. Na pierwszym miejscu stawia się TALENT.
Zresztą..o gustach się nie dyskutuje=PPP
Moim zdaniem, teraz DiCaprio gra nawet lepiej, bo zdobywa więcej doświadczeń(pierwsze role były wręcz genialne, ale nie można absulutnie powiedzieć, że aktulanie gra gorzej).

Hmmm czy ja wiem, jak był młodszy był genialny, ale według mnie teraz też jest rewelacyjny:))

CzarnaKrwinka

Ja uważam ze on sie rozwija i jest coraz lepszy chociarz po obejrzeniu gilberta doszłam do wniosku ze był już wtedy mistrzem. A jeśli chodzi o wygląd to fakt że kiedys był bardzo przystojny a teraz niestety to już nie to, ale przecierz nie wyglad jest najważniejszy:)

Kiedy był młodszy wyglądał i zachowywał się jak podlotek. Oczywiście już wtedy był świetnym aktorem ale dopiero teraz wygląda dojrzale i wreszcie gra konkretne role.

Pastilka

konkretne role... ale co masz na myśli? Role w "Co gryzie Gilberta Grape'a?" "Chłopięcym Świecie" "Basketball Diaries" nie były konkretne? Vo rozumiesz przez stwierdzenie "konkretna rola"?

użytkownik usunięty
number_nine

co do wyglądu- tu nie chodzi o to, że kiedyś był przystojny, a teraz zbrzydł..o ludzie xD ;-)
Oczywiście, że liczy się talent..ale twarz musi być charakterystyczna, ogólnie uważam, że wygląd u aktora naprawdę się liczy. Nie musi być przystojny ( czy piękna, jeżeli chodzi o aktorki)...ta twarz musi coś wyrażać, przyciągać widza. Mnie odpycha, ale wiadomo, że każdy ma inny gust i lubi co innego.

Wy jestescie dziwni....Leonardo im starszy tym większe ma doswiadczenie! i gra coraz lepiej! Uważam że jest wspaniałym aktorem! Co do wygladu...kiedys podneicaly sie nim nastolatki bo sam wygladal na nastolatka dzis jest doroslym facetem. uwazam ze jest baaardzo przystojny :D takiego go lubie!

Mona

Di Caprio podobno robi to celowo. Tzn. prezentuje inny wizerunek po to, by nie postrzegano go tylko jako "sliczną buźkę". Czesto sie tak o nim mawiało zwłaszcza po "Titanicu". Owszem, udało mu się. Już nie jest tak pociągający x)

użytkownik usunięty
No_5

Mona, zawsze chcialam być dziwna.
Może im starszy, tym lepiej gra...ale nie dla mnie. Dla mnie kiedyś grał lepiej.

Hmm to chyba niemożliwe żeby zdobywając doświadczenie tracić talent, więc teraz jest raczej jeszcze lepszym aktorem niż jak był młodszy. A co do wyglądu, to kiedyś był zwykłym dzieciakiem, a teraz jest po prostu męski.

madame_butterfly_3

Oto moje zdanie - Leo jest dziś lepszym aktorem. CO nie znaczy, że kiedyś nie grał na wysokim poziomie. Różnica jest taka, że teraz jest bardziej dojrzały, ostrożnie dobiera role i ma większe doświadczenie. Dlatego jest lepszy. No i (tylko żeby nikt znowu nie mówił, że jestem gejem) teraz rzeczywiście jest przystojniejszy. I nie uwarzam, by odstraszał wyglądem. Do kina nie idzie się po to, żeby popatrzeć na twarz aktora... Tyle.

użytkownik usunięty
Sawyer

I ja nie chodzę do kina po to, żeby popatrzeć na twarz aktora. Ale już tłumaczyłam, o co mi chodzi z tą twarzą...

Leo był dla mnie zawsze świetnym aktorem,nic dziwnego,jestem jego fanką,ale i tak najbardziej podobała mi się jego rola w Titanicu!!!Leo górą!pozdrawiam:)

Karla_11

Zgadzam się z Tobą w całości!
za krótki
za krótki
za krótki
za krótki