Leonardo DiCaprio

Leonardo Wilhelm DiCaprio

9,0
265 699 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Leonardo DiCaprio

Leo jest nadzieją jeśli chodzi o współczesne kino. Jako jeden z wielu młodych aktorów
wypada naprawdę dobrze. Moje ulubione filmy z nim to "Całkowite zaćmienie" i "Aviator".

użytkownik usunięty
classical

Też uważam że jest jednym z najlepszych aktorów. Jednak moim najlepszym filmem w jego wykonaniu jest " Incepcja"

Zdecydowanie Aviator i Wyspa. Incepcja to istny mind f*ck. Chwila nieuwagi i niewiadomo co się dzieje.

użytkownik usunięty
FRODOLIVES

dlatego też Incepcja jest tak dobrym filmem trzeba być bardzo uważnym by wszystko zrozumieć. Ale fakt Aviator tez jest bardzo dobry

Dla mnie Nolan za bardzo wszystko pomieszał, chyba sam się w tym wszystkim pogubił. Film bardziej jako ciekawostka kinematograficzna, niż jako ambitne dzieło.

użytkownik usunięty
FRODOLIVES

Jednak wielu doceniło jego dzieło :) każdy ma inny gust

Temu nie przeczę, jeśli Tobie się podobało, to w porządku, nie mam nic do tego, ale moim zdaniem film przekombinowany :D

classical

Fakt... on stanowi w tym Hollywood nową jakość. A coś ostatnio zajął się odgrywaniem wielkich postaci. Najpierw Hoover, niedługo Gatsby, w 2013 Sinatra i Roosevelt.

Hektor_

Pewnie chciałby dostać Oscara, a ostatnio głównie za takie role zostaje się wyróżnionym przez akademię ;p Osobiście uważam, że zasłużył.

kororek

Zasłużył , tylko że w Hollywood nawet genialni aktorzy i i genialne role nie są zawsze nagradzane Oscarami. Np. Gary Oldman czy Johnny Depp