Leo jest nadzieją jeśli chodzi o współczesne kino. Jako jeden z wielu młodych aktorów
wypada naprawdę dobrze. Moje ulubione filmy z nim to "Całkowite zaćmienie" i "Aviator".
Też uważam że jest jednym z najlepszych aktorów. Jednak moim najlepszym filmem w jego wykonaniu jest " Incepcja"
Zdecydowanie Aviator i Wyspa. Incepcja to istny mind f*ck. Chwila nieuwagi i niewiadomo co się dzieje.
dlatego też Incepcja jest tak dobrym filmem trzeba być bardzo uważnym by wszystko zrozumieć. Ale fakt Aviator tez jest bardzo dobry
Dla mnie Nolan za bardzo wszystko pomieszał, chyba sam się w tym wszystkim pogubił. Film bardziej jako ciekawostka kinematograficzna, niż jako ambitne dzieło.
Temu nie przeczę, jeśli Tobie się podobało, to w porządku, nie mam nic do tego, ale moim zdaniem film przekombinowany :D
Fakt... on stanowi w tym Hollywood nową jakość. A coś ostatnio zajął się odgrywaniem wielkich postaci. Najpierw Hoover, niedługo Gatsby, w 2013 Sinatra i Roosevelt.
Pewnie chciałby dostać Oscara, a ostatnio głównie za takie role zostaje się wyróżnionym przez akademię ;p Osobiście uważam, że zasłużył.