Zeby to potwierdzic polecam wszystkim zaczac ogladac wszystkie filmy w ktorych gral od poczatku
kariery. Mozna takze zobaczyc w jakich filmach zagral i jak te filmy zostaly ocenione przez widownie.
Wydaje mi sie, ze z wiekiem robi sie coraz lepszy o czym swiadczy popularnosc ostatnich tytulow,
obok jego gry aktorskiej nie mozna przejsc obojetnie. Pa licho Nagrody Akademii ktorych prestiz
spadl do poziomu wygrania big milka, niby cieszy, ale zadne wow! Liczy sie jakosc aktorstwa, a w
tym Di Caprio jest najlepszy ze swojego pokolenia.
Fakt jego dorobek jest imponujący zawsze gra w dobrych filmach i boku równie znanych aktorów.Jego kariera polega chyba na tym, że sam decyduje w czym chce grać nie łasi się na byle co jakieś tam ochłapy, chyba się bardzo ceni.
Aktor możne i dobry ale mnie osobiście irytuje nie wiem dla czego.
Irytuje Cie zapewne po roli w Tytaniku ;) napisalem to, bo mnie pare lat temu tez irytowal wlasnie przez ten film, ale urzekla mnie jego gra w Krwawym Diamencie, od tamtej pory zaczalem patrzec na jego gre inaczej. Wymazalem ze swojej pamieci starego Leo ze smieszna fryzura i zastapilem nowa osoba. Wszakze z wiekiem zmienia sie gust, wiec na kazdego przyjdzie pora ;)
Tytanica nie pamiętam zbyt dobrze więc się nie wypowiem.
Dobry aktor ale nie jestem jego wielkim fanem.
Może wszystkich filmów z nim nie oglądałam, ale potych kilku które oglądnęłam, stwierdziłam, że to jeden z lepszych aktorów. Co prawda - niedoceniony. W "Titanicu" zagrał świetnie, ale ostatnio oglądałam "Wilka z Wall Street" i tam dał wielki popis swoich umiejętności.