Ze nadaje sie on jedynie do rol filmowych amantow i jego jedynym atutem jest sliczna buzia.
W fimach "Chlopiecy swiat" i "Co gryzie Gilberta Grape'a" wykazal sie niezwykla dojrzaloscia artystyczna i emocjonalna.
Uwazam ze jest jednym z lepszych aktorow Hollywoodzkich .
Tak, jest bardzo dobry. Wystarczy obejrzeć "Co gryzie Gilberta Grape' a?" i "Aviatora", żeby się o tym przekonać.
Pozdrawiam:D
Szczerze powiedziawszy filmy "Co gryzie Gilberta Grape'a i Aviator" to 2 filmy w których mi się podobał jako aktor, w reszcie filmów z jego udziałem nie widziałam absolutnie nic dobrego w jego grze aktorskiej. Bardziej mnie drażnił niż przekonywał.
Jest on świetny i masz racje , z chęcią bym go widział jako twardziela z gitarą który sięmśći na cąłym mrocznym mieście . Pozdro
Jesli ktos sie zapozna z jego filmografia to na bank zmieni zdanie.
Co gryzie Gilberta Grape'a- no jak ktos oczekuje tam Leosia jako slodkiego amanta to sie rozczaruje... ;) ale zagral perfekcyjnie
Calkowite zacmienie- gra geja
Aviator, Zlap mnie jesli potrafisz- gra jednego z najwiekszych ludzi XX wieku i znanego oszusta ..
Chlopiecy swiat- syn tyrana Roberta de Niro
Basketball diaries- szkoda ze taki malo znany ... i nigdzie napisow nie ma :(
podsumuwujac on potrafi wcielic sie w tak rozne postacie jak chlopak marzen z Titanica czy Romka i Julki (nie zeby na tym polegaly te jego role! :P) albo osoba uposledzona czy postac sprzed 80 lat ... gral w znanych, dobrych filmach.. a ze niektorzy faceci zazdroszcza mu powodzenia czy osadzaja go wylacznie na podstawie ladnej twarzy .. /zreszta on juz dawno nie jest taki ladny jak kiedys!/
to juz nie jego wina ;p ;)
pozdro