O Boże jak ja go nei lubię. brzydki, klops, głupi. Co z tego, że ma talent. jak ejst głupim burakiem :P
A skąd wiesz, że jest "głupim burakiem" ? Osobiście szczerze w to wątpię. A jeśli nawet, to FILMWEB jest portalem o aktorach i filmach, a nie o poziomie inteligencji danego artysty.
Wracając do poziomu inteligencji, to sądzę, że uważając, że Leo jest "brzydki, klops i głupi", jak to mądrze wyraziłaś, reprezentujesz sobą taki właśnie poziom.
...
Sawyer, pomocy !
Zajrzyj na jej bloga i do nominacji do nagród, które ogłosiła:D Do tych najlepszych oczywiście. Moge Cię wesprzeć;)
Zajrzałam i jestem pod wrażeniem... ;)
Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale czy nie można tego wyrazić w jakiś bardziej cywilizowany sposób ?
AnuSs czy jakos takk.. wszyscy wiem ze jestes głupia i nie musisz tego okazywac takimi postami. DiCaprio jest obecnie najlepszym aktorem mlodego pokolenia. jest inteligentny, dobiera swietne role i ma wielki talent. a tu ci taka debilka napisze ze go nie cierpi i wszyscy musza to czytac. wypad z tego forum. i nie wolac mi tu do pomocy jakiegos pedala Sawyera. ostatnio widzialem ze wszystkie tematy na stronie z DiCapriem sa jego autorstwa. az sie żygac chce jak to czytam. i odwiedzcie jeszcze jego bloga... to sie posmiejemy. wiadomo ze fani DiCapria powinni sie jednoczyc ale z takim Sawyerem to reki nie podam.
hehe ale w jednej z ankiet pod tytulem najsexowniejszy bohater ..UWAGA....LEOxD..wkret ..ojj laska laska wez sie w garsc skoro nie masz dobrej pamieci nie poddawaj sie..klamstwu:)
spoko, jakoś na mnie twoja wypowiedź nie wywarła złego wrażenia. Znam bardzo dużo osób, które go nie cierpią. Mają do tego powód, a czasem nie. Niewiele jest zaś osób, które nie cierpiąc go potrafią dostrzec jego talent zaślepieni nienawiścią, że tak powiem. Bliskie mi osoby (rodzina, przyjaciele...) nie lubią go i na dodatek twierdzą że jest bardzo słabym aktorem. Ech, no więc możesz go sobie nie lubić, nie cierpieć, nie nawidzić, ale proszę nie próbuj go zabić, bo aktorem rzeczywiście jest świetnym:)
tak żeby nie było, moja wypowiedź kierowana była do AnuSs (ojej, nie pamiętam jak to się pisze, jak zaszła pomyłka to zaraz to poprawię...)
a co do mojego poprzednika to proszę mi tu Sawyera nie obrażać, no chyba, że znajdziesz forum gdzie toczy się dyskusja na jego temat, wtedy pisz TAM co ci się podoba, ale tu piszemy o DiCaprio!
wiesz kinol, Ty wydajesz sie byc spoko. dales "10" dobrym filmom i aktorom. ale popatrz na takich użytkowników jak wlasnie ta AnusS i ten Sawyer( on tylko ma fajny nick od bohatera Zagubionych) wszedzie jest ich pełno, blogi prowadza w taki sam sposob czyli smiesznie, ale najlepsze jest co oni tam wypisuja.np. AnuSs nominuje DiCapria do nagrody a potem wypisuje na niego takie bzdury, a ten Sawyer nie wpisuje kandydatów do kategorii "Najprzystojniejszy aktor" bo uwaza ze jest mezczyzna. wszyscy wiemy co masz pomiedzy nogami. wiem ze to forum jest o DiCaprio ale musialem to napisac.
Widzę ataki na moją osobę... Więc tak - jeśli Ci się chce rzygać, gdy patrzysz, że jakiś temat ja rozpocząłem - nie wchodź na blog Leo. Uważasz, że jestem pedałem? A to niby dlaczego? Bo lubię DiCaprio? Tak, jest moim ulubionym aktorem. Co do tego pedała - to może ty nim jesteś? Ja jednak nie będę się zniżał do Twojego poziomu i pozostawię to bez zbędnych komentarzy. Znowu AnuSs_ - każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii, co nie znaczy, że toleruję obrażanie Leonarda. Chciałem też zauważyć, że ta dziewczyna powiedziała, że uważa go za dobre go aktora. Nie musi go darzyć sympatią. Zresztą, o gustach się nie rozmawia. Dziękuję tym, którzy bronili mojej osoby przed tym... człowiekiem. Pozdrawiam serdecznie! Jeszcze raz mówię - Leonardo DiCaprio the best in the world! TO specjalnie dla mojego nowego przyjaciela!
ja chcialem zauwazyc ze nikt nie bronil twojej osoby. i nie wiem co jest specjalnie dla twojego nowego przyjaciela bo ty nie masz przyjaciol. nie bede sie tu z toba klocil bo to nie jest forum o tobie. i nie mysl sobie ze jestes slawny bo sa tu ataki na twoja osobe.i pocaluj sobie w dupe te twoja anuSs bo dobraliscie sie tazem.ja juz napisalem wczesniej ze fani DiCapria powinni sie laczyc....
A kinol, ślepaku? Nie bronił mnie? Naucz się czytać albo kup sobie okulary! Ty może jesteś fanem Leo? Śmieszne... Nie uważam się za sławnego, a co do AnuSs, to wyraziłem tylko swoją opinię. Jak ty napisałbyś, że np. Electra jest głupia i brzydka, to jakbyś się czuł jakby oni zaczęli na Ciebie najeżdżać? Ty myślisz, że jesteś tu jakimś panem? Jak już zauważyłeś, to jest blog o Leonardo i mógłbyś sobie darować te żenujące komentarze. Czy ktoś też tak uważa? A może ktoś jest za tym błaznem? Człowieku, ja Ci dobrze radzę - nie pisz już niczego więcej, bo się tylko ośmieszasz. I popracuj nad poprawnością swoich postów...
czemu uwazasz ze nie jestem fanem Leo? co do AnusS to wolalbym nic nie pisac niz taki stek bzdur. zdaje sie ze ty jestes tu wielkim panem na forum i najwiekszym fanem DiCapria, bo do ciebie naleza wszystkie tematy i nazywasz mnie błaznem i namawiasz innych zeby mnie najechali. jednak odpowiedz mi dlaczego nie jestem fanem DiCapria i udziel mi wskazowek dlaczego moje posty sa nie poprawne. wkoncu to beda wskazowki pana. myslalem ze jestes dorosla osoba, ale chyba sie mylilem. dwoch uzytkownikow FILMWEBU ktorzy dali "10" Leonardowi DiCaprio, najezdzaja na siebie i sie kloca... to troche dziwne. moglbys odpowiedziec na moje pytania?
Też nie rozumię, dlaczego "dwóch ludzi, którzy dali DiCaprio 10" się nawzajem najeżdża. I właśnie chciałem Cię spytać, czy nie możemy zawrzeć pokoju? Ja się tu za żadnego pana nie uważam, a rozpoczynam wiele tematów, bo bardzo lubię Leonarda. Często staram się też zareklamować jakiś film z jego udziałem, niech ludzie oglądają i podwyższają oceny Leo. AnuSs - ja Cię próbowałem bronić, ale mam dość twoich komentarzy. Jak smiesz tak mówić o DiCaprio? Z tego co widziałem w twoim profilu, to lubisz Sarah Michelle Gellar, której ja nie cierpię. Co zrobisz, jeżeli ja wpadnę na jej bloga i zacznę wypisywać, że jest idiotką, kretynką i jej nie lubię? Kilmar - tak jak mówiłeś, niech fani DiCapria łączą siły! Jestem z Tobą!
Boze klinar, ty jestes jakis zakompleksiony gowniarz? Chcialem tylko wystawic 9 dicaprio ale przyuwazylem twoje wypociny. Wyzywasz ludzi od pedalow i idiotow, tylko dlatego ze maja inne poglady ;] Brawo prostaku :D
Be :P jak mi nie dobrze. Sawyer pisze posty typu tamten co napisałam wcześniej, a Kil... to ostatnie. Żałosne.
mi nie chodzi o to zeby sie wyklocac z kazdym uzytkownikiem. a ty juz mnie wyzywasz od prostakow.nie interesuje mnie jaka mu dales note.mnie poglady tych dwoch uzytkownikow troche smiesza
Też nie rozumię, dlaczego "dwóch ludzi, którzy dali DiCaprio 10" się nawzajem najeżdża. I właśnie chciałem Cię spytać, czy nie możemy zawrzeć pokoju? Ja się tu za żadnego pana nie uważam, a rozpoczynam wiele tematów, bo bardzo lubię Leonarda. Często staram się też zareklamować jakiś film z jego udziałem, niech ludzie oglądają i podwyższają oceny Leo. AnuSs - ja Cię próbowałem bronić, ale mam dość twoich komentarzy. Jak smiesz tak mówić o DiCaprio? Z tego co widziałem w twoim profilu, to lubisz Sarah Michelle Gellar, której ja nie cierpię. Co zrobisz, jeżeli ja wpadnę na jej bloga i zacznę wypisywać, że jest idiotką, kretynką i jej nie lubię? Kilmar - tak jak mówiłeś, niech fani DiCapria łączą siły! Jestem z Tobą!
Tego posta miałem napisać ja, ale była zalogowana ona i nei zauważyłem.
Beeee. Zamknij się. Idę teraz oglądać film z moją ukochaną Reesunią. Sweet Home Alabama, więc nie przeszkadzać moi drodzy. BO Sawyer wam nie odpisze nei będize miał kiedy. Dwuch kompów jeszcze się nei dorobiliśmy :P
Nie żadne rozdwojenie jaźni! Jak się ma rodzeństwo, które też korzysta z filmwebu, a tym bardziej jeśli ma się siostrę, to nie będzie ona chyba używała nicku "Sawyer". I to jej sprawa, co myśli o DiCaprio. To chyba oczywiste, że nie pisałbym, że lubie Leo, żeby następnie mówić o nim burak. Wybacz, ale nie mam w domu dwóch komputerów, więc korzystamy z jednego. Porównaj sobie moje posty i jej - sprawdź poprawność pisowni i składownie zdań. Czy mogła pisać to ta sama osoba?
Dobra, dobra, spoko gościu, bez takich nerwów. To był żart. Oczywiście przeczytałam posty do końca, aż napisałeś że to Twoja siostra, ale zabawnie wygląda monolog jednego użytkownika. Nie ma co się bulwersować od razu.
Wiem, rozumiem. Ja bardziej się zbulwersowałem wypowiedziami mojej kochanej siostrzyczki niż twoją. To naprawdę wkurza, jak ktoś na blogu, gdzie piszą fani Leo, jakaś idiotka wypisuje Bóg wie co. A takie idiotki się zdarzają... To tak jak my byśmy teraz się wybrali na blog Sarah Michelle Gellar (Witherspoon to nie, bo ją akurat lubię) i zaczęli wypisywać jakieś głupoty, tak jak AnuSs tutaj. W kilku tematach o DiCaprio rzucała jakimiś beznadziejnymi tekstami. Jak ją znam - ona Leonarda nie cierpi. Co nie daje jej oczywiście powodu do tego typu achowań...
wow, jeszcze takiej rozmowy to na filmwebie nie widziałem
swietnie to się czyta, no dosłownie jak w Fight Club z dwiema osobowościami Brada Pitta i Nortona
nie moge patrzec co na tym forum DiCapria wypisuja ten sawer i anoos, wy lepiej idzcie na forum macka z klanu bo tam sa ludzie na waszym poziomie. a co do pozycji DiCapria to sie ciesze. slyszalem ze Leo zaczal zdjecia do filmu Sama Mendesa(tworcy America Beauty). ma tam grac glowna role z Kate Winslet. bedzie na pewno ciekawie. oby Leo sie utrzymal na liscie TOP100 bo wiem ze jest duzo uzytkownikow co oceniaja go przez pryzmat TITANICA i tych biednych filmow w ktorych gral amancika np Romeo I julia albo ta Niebianska plaza. nie ma to jak Co gryzie Gilberta Grape, Aviator, Złap mnie jesli potrafisz,Gangi Nowego Jorku,Krwawy Diament. To sa filmy ktorych nie moze zabraknac na półce prawdziego fana. teraz czekam na DVD Infiltracje ktora ma wyjsc 25kwietnia bo to jest chyba moj ulubiony film