obejrzałeś: 21 tytułów średnia ocena: 6.1
mariusz87kox a ja myślałam że to mi niska średnia wychodzixd
obejrzałeś: 10 tytułów | średnia ocena: 6,2
chcesz obejrzeć: 1 tytuł
Przymierzam się do kilku tytułów więc kiedyś odświeżę.
Jak najbardziej sie zgadzam z tobą, ja obejrzałem 8 tytułów a średnia 8,2. A z Seagalem 4 tytuły i srednia 3,4
Seagal dostal role Jacka Titanicu i ja odrzucil, bo byla za malo ambitna.
Dicaprio ja przyjal bez zajakniecia.
"Do roli Jacka Dawsona rozważani byli: Johnny Depp, Matthew McConaughey, Stephen Dorff , Macaulay Culkin, Ethan Hawke, Christian Bale i Tom Cruise." Chyba masz coś nie tak z oczami... Nie wyobrażam sobie, żeby młodzieńca w tym filmie grał Seagal mający wtedy ok. 45 lat.
koleś sobie jaja robi, ale na filmwebie od razu straszna spina. On nie obejrzał 5 filmów z Di Caprio, więc spokojnie
No przecie mariusz87kox to jeden z czołowych trollów FW, nikt się nie skapnął? Na "Inne" jest od groma postów na jego temat.
Seagal w Titanicu? No większej głupoty nie można przeczytać.. Już go sobie wyobrażam z Kate Winslet w czułym objęciu.. Nie no porażka..
Steven nie zagrał w Tytanicu, ponieważ musieliby zmienić scenariusz dla jego postaci, która zapobiegłaby katastrofie, a jak wiadomo film miał być oparty na faktach.
Jak mozna oceniać filmy na 1 albo na 10,jezeli nie umie się oceniac to sie nie ocenia,a nie zaniża albo zawyża ,idz sie bawić na innym portalu ;/
jesteśmy wolnymi ludźmi, niech każdy robi co chce, krzywda ci sie dzieje czy co? trochę dystansu, luudzie
obejrzałeś: 5 tytułow
średnia ocena: 8,8
chcesz obejrzeć: 4 tytuły
masz ulubionych: 1 tytuł
trololo >->
Obejrzałes 6 tytułów
Srednia ocena 8,3
Zajebisty aktor. Jego ostatnie filmy są mistrzowskie
Czekam na kolejny jego film " Wielki Gatsby"