czołem ;)
piszcie bohaterow lub filmy, w ktorych Leo jako Leo podobal sie Wam najbardziej ;) Dziewczyny ( i chłopaki) gramy bez 'titanica' :D
mi osobiście najbardziej podobał sie jako Billy Costigan, chociaz jako Arnie Grape tez byl super :P
1. przetrwać w ny
2. złap mnie jeśli potrafisz
3. infiltracja
4. co gryzie gilberta grapea
5. całkowite zaćmienie
6. niebiańska plaża
7. droga do szczęścia
8. chłopięcy świat
9. aviator
10. pokój marvina
11. titanic;p (dlaczego bez?)
12. gangi ny
13. szybcy i marwi
14. krwawy diament
15. romeo i julia
16. człowiek w żelaznej masce
17. celebrity (tylko dlatego tak nisko bo krótko)
nie wiem czy o czymś nie zapomnialam w każdym razie do drogi do szczęścia widziałam wszystkie:)
Ja dla mnie to idzie to tak:
1. Co Gryzie Gilberta Grapea
2. W sieci kłamstw
3. Inflitracja
4.Aviator
5.Złap mnie jeśli potrafisz
6.The Beach
7.Bloody Diamond
8.Gangi Nowego Jorku
9.Przetrwać w NY
10.Romeo i Julia...
1. Całkowite zaćmienie (jako Rimbaud był zarazem śmieszny i autentycznie przerażający)
2. Wyspa Tajemnic
3. Przetrwać w NY
4. Co gryzie Gilberta Grape'a
5. Droga do szczęścia
mógłbym się rozpisywać jeszcze, ale w tych był najlepszy IMO.
dla mnie, spośród tego co widziałam to:
1. droga do szczęścia
2. złap mnie, jeśli potrafisz
3. człowiek w żelaznej masce
4. niebiańska plaża
5. titanic
6. pokój marvina
7. romeo i julia
Aviator - 9/10
Incepcja - 8/10
Wyspa Tajemnic - 8/10
Gangi Nowego Jorku - 8/10
Infiltracja - 7/10
Titanic - 7/10
Widziałem jeszcze Romeo i Julia oraz Człowieka w żelaznej masce, ale musiałbym sobie przypomnieć te filmy, niewiele z nich pamiętam.
widziałam na razie 6 filmów z jego udziałem :).
1. Aviator - na razie według mnie to najlepsza jego rola, zagrał po prostu wybitnie i należał mu się wtedy Oscar.
2. Wyspa tajemnic
3. Gangi Nowego Jorku
4. Inflitracja
5. Incepcja
6. Titanic
1.Krwawy Diament - genialna rola i genialny film, szkoda, ze tak nisko oceniany. Po obejrzeniu właśnie Krwawego Diamentu przełamałem swoją niechęć do DiCaprio i stał się on moim ulubionym aktorem
2. Infiltracja - tak się zżyłem z tą postaci, że mnie normalnie szlag trafił w końcowej scenie...
3. Aviator - film niezły ale rola DiCaprio świetna
4. Wyspa Tajemnic - ciekawy film, barrdzo klimatyczny, z bardzo dobrą muzyką i ze świetnie spisującym się Leosiem ;) wczuł się mocno w swoją rolę...i wyszła mu ona na pewno ;)
5. W sieci kłamstw
Dalej na plus nie wymieniam bo za dużo pisania ;p
Dodam, że nie widziałem jeszcze Incepcji, Co gryzie Gilberta Grape'a...
a ja jak go tylko widzę rzygam. mało męski i jakiś dziwny, titanik i romeo i julia i niebiańska plaża to jedyne filmy w jakich go ścierpię :P
W niebiańskiej plaży z kolei niezbyt mi się podobał...widać, że jeszcze nie ma doświadczenia nie miał w tym filmie i nieciekawie zagrał według mnie.
Do sweetgirl_fw
Rozumiem,że każdyma inne gusta ,ale te trzy filmy co wymieniłeś były najsłabsze w jego wykonaniu.
Polecam ci dzisiaj lecącego Chłopięcy Świat .A co do filmu Co Gryzie Gilberta Grap'e uważam to za najlepszą role.A później Infiltracja i Wyspę Tajemnic.
Moim zdaniem w tych filmach zagrał najlepiej, lecz to jedynie moje zdanie
a czy ja powiedziałam że wolę zmierzch ??? idole męskości według mnie: Gerald Butler, Marton Csokas, Rob Morrow....... jest i wielu innych. Co do infiltracji to od pół roku przymierzam się do niej. może za twoją namową animax oglądne :)
Jestem fanką młodego DiCaprio
"Co gryzie Gilberta Grape'a?" i "Chłopięcy świat" 10/10. Bardzo utalentowany, szkoda, że w wielu innych produkcjach z jego udziałem jest to już niedostrzegalne("Incepcja" - nie musiał się strać, mało wymagająca i schematyczna rola, "Titanic" tak samo, w "Aviatorze" rzeczywiście grał dobrze, ale film sam w sobie nie był wysokich lotów).
Przykre też jest to zaszufladkowanie przez "Titanica", sama byłam zaskoczona po "Co gryzie..." jakim genialnym aktorem jest właśnie Leonardo!