Ostatnio oglądalem kilka filmów z nim i stwierdziłem, że naprawde ma jakiegoś pecha
bo umiera w ,,Krwawy Diament" ,,Inflitracja" ,,Tytanica" ,,Romeo i Julia" ,,Wyspa Tajemnic". Nie przypominam sobie drugiego aktora, który by tak często umierał, on lubi grać takie role czy jak?
Pozdrawiam :)
No można powiedzieć, że umiera bo wbijaj mu szpikulec w mózg - zapomniałem jak ten zabieg się nazywa, ale to była forma leczenia zaburzen psychicznych w wyniku czego człowiek staje się swoistym ważywkiem
Może jest uzależniony i w kontrakcie musi mieć ustalone, że jego postać filmowa ma palić :). Chociaż coś mi się zdaje, że w incepcji nie palil? :>
nie pamiętam ale chyba nie. Wiem napewno , że w Infiltracji, Przetrwać w NY, Wyspa Tajemnic, Krwawy diament, Pokój Marvina, Droga do szczęścia, chyba w Niebiańskiej, coś ominełam:)?
Ominełaś Tytanica. A nie palił jeszcze w Romeo i Julia, prawie napewno ,,W sieci Klamstw" , Aviatorze, Gangach Nowego Jorku no i napewno nie palil w ,,Co gryzie Gilberta Grape'a". :)
faktycznie:) chyba też jeszcze nie w Człowieku z żelaznej masce. A w romo wydaje mi się że jednak tak.
Może, ostatni raz widziałem Romea z 7lat temu, także nie pamietam :(. Jeszcze jakieś ciekawe wspolne cechy znalazłas dla jego bohaterow?