Nareszcie! Nareszcie Leo doceniony - jest w pierwszej setce! Na 72 miejscu! Brawo! DiCaprio rulez! Taki aktor jak on zasługuje na to w 100%!
Jak on zasługuje na tak wysokie miejsce to jestem dupodaja :P Uważam, ze on conajwyżej zasługuje na miejsce w pięćsetce, ale to i tak za dużo jak na takiego ***** :P
Skończ już, proszę Cię! Wprowadzasz tu zamęt! Przestań wreszcie pisać na blogu DiCaprio! Ja na blog Gellar nie wchodzę i nie wypisuję nie wiem czego, bo szanuję jej fanów i ją. też sobie o niej różne rzeczy myślę, ale pozostawiam to dla siebie! Ten blog jest dla fanów Leo, nie dla wrogów! Więc proszę Cię - spadaj stąd!
Nie kłóćmy się...:P dziś jest wielki dzień... DiCaprio na 75 miejscu!!!
Nie żebym miała coś przeciwko, ale...
JAK TO SIE STAłO? MOżE MI TO KTOś LOGICZNIE I PO LUDZKU WYTłUMACZYć, żE NAGLE Z 274 WSKOCZYł NA 75??? nIE BYłO MNIE KILKANAśCIE GODZIN I PROSZę, JAKA MIłA NIESPODZIANKA...
Jest 72. teraz droga do pierwszej dwudziestki. to by byla pozycja na ktora zasluguje. ja tez bym chcial zeby mi ktos wytlumaczyl jak to sie stalo ze awansowal o 204 miejsca w naszym zacnym i boskim rankingu.
Mysle ze jest to zasluga tego za na "dwójce" lecial Aviator.Ludzie poogldali i zaglosowali. jak pisalem wczesniej teraz celem fanow DiCapria jest awans do pierwszej dwudziestki i dobrze by bylo zeby liczba glosowa oddana na niego troche wzrosla. ma prawie 5tysiecy glosow. a to wyglada marnie np. przy takim Johnym Deppie ktory ma tych glosow okolo 26tysiecy czyli piec razy wiecej.
Wszystko się stanie, tylko stopniowo... Niedawno narzekaliśmy, że Leo jest daleko, a zasługuje na miejsce w pierwszej setce. No i proszę!
DiCaprio na pewno zajdzie jeszcze wysoko. :)
taa... chyba, że w telewizji poleci "The beach" Film nawet nie aż taki zły, ale rola DiCaprio nie zachwyca. Wyraźnie patrzymy na ekran i czujemy żal, bo wszyscy wiemy, że Leo stać na więcej...
O, albo np. "Man in Iron Mask"- twen film też nie należy do najlepszych występów naszego DiCaprio:/
Ale to tylko OBAWY. Raczej się nie spełnią, a nawet jeśli to już nie dopuścimy, żeby Leo opuścił TopListę100:D
A mi się bardzo "Niebiańska plaża" podobała :-)
Jest w moich ulubionych (i obowiązkowo na półce z DVD)... - z paroma innymi filmami Danny'ego Boyla.
"Niebiańska plaża" według mnie również, nie jest wcale taka zła. Mnie film wciągnął. Tylko rola DiCaprio była jakaś nie wyraźna, widać, że to nie wszystko co on potrafi:)
No...ale już jest wysoko, strasznie szybko idzie w góre:) Oby tak dalej do pierwszej 20, a potem może wyżej;D
Mnie "Człowiek w żelaznej masce" bardzo się podobał. :)
"to już nie dopuścimy, żeby Leo opuścił TopListę100:D"
Oczywiście !
:]
Patrzcie :
"72 204 Leonardo DiCaprio 7,54 4962 "
To Leo na Liście Top100.
Jest tam wpisana ocena 7,54, a przecież DiCaprio ma już notę 7,64...
No, ale nic. Ważny jest awans o 200 miejsc :)
Ja liczę, że po "Niebiańskiej plaży" ludzie znowu zaczną głosować, a Leo awasuje jeszcze wyrzej. Trzymajmy kciuki!
Sorry... I znowu ja miałem napisać posta, ale była zalogowana ona. Wątpie, żeby ona tak poprawnie napisała posta i tak wspaniale wyraziła się o Leo...
Sawyer, bez urazy, wiemy ze szanujesz Leo ale co nas obchodzi kto u ciebie na kompie byl zalogowany i napisal tego posta. wiadomo ze ty piszesz najlepsze posty i wogole.... ale to jest forum o panu DiCaprio a nie o perypetiach twoich i twojej sieostry AnuSSi.
Nie chodziło mi o to, żeby sie wychwalać, tylko dać jakieś porównanie. Niektórzy tutaj myślą, że mam rozdwojenie jaźni. Próbuję tylko udowodnić, że ja to Sawyer, a AnuSs to AnuSs. Tyla... Jakby co, to wiem, że to blog Leo!