Ech, trafiłam na to teraz i się usmiałam...
Wachałam sie czy to zamieścic w tym miejscu, ale co mi tam!
http://film.onet.pl/O,5577,1530637,plotki.html
Swoją droga, fajna ma Tobey mamusię, tylko pozazdrościć:)
Żeby moja gadała o mnie ludziom takie głupoty, to bym chyba zatłukła...
Też się uśmiałam.
:-) :-) :-)
Cóż za wnikliwa psychoanaliza - Buahahahaha... "młodzieńcy mieli podobno w zwyczaju spać w jednym łóżku oraz wplatać we włosy wstążki" - z czego wniosek, że są gejami. Aż strach pomyśleć, jak ta pani zinterpretowałaby moje libido :-) Nie raz zdażyło mi się w młodości spać u koleżanki... i O ZGROZO!!! - w jednym łóżku!!! Straszne! Ba... dwie moje koleżanki będące właśnie teraz w Irlandii śpią w jednym łóżku!!! Muszę ostrzec mojego brata (jedna z tych kobiet to jego dziewczyna - są razem 7 lat)... i kolegę (z drugą z nich są 9 lat razem, mieszkają razem i w przysżłym roku planują ślub). Buahahahaha.
Aż strach pomyśleć, co by pani Wendy Maguire powiedziała, gdyby prześledziła moje dzieciństwo. Nie cierpiałam sukienek, spódniczek, kokardek i takich tam. Lalkami bawiłam się sporadycznie. Wolałam grać z kolegami w piłkę, w kapsle, chodzić na kradziochy itp. Jezu! A ja głupia nie uzmysłowiłam sobie do tej pory (przez ćwieć wieku), że być może jestem lesbijką - buahahahaha. A wszyscy moi koledzy to z pewnością geje, bo za małaolata namiętnie grywali z nami w gumę, a w późniejszych czasach, na dzień wagarowicza czasami przebierałyśmy ich za kobitki robiąc fikuśne makijaże...
PS. Powyższy tekst traktujcie z przymrużeniem oka. Jeśli uraziłam kogoś o odmiennej orientacji seksualnej to przepraszam - nie było to moim zamiarem. Po prostu wypowiedź pani Maguire rozbawiła mnie do tego stopnia, że musiałam sobie pofolgować próbą (pół żatem/pół serio)podobnego zanalizowania moich preferencji... Zawsze 'wydawało' mi się, że jestem w pełni hetero. A teraz okazuje się, że być może czegoś nie wiem :-)
Pozdrawiam
Nocą wyłażą wszystkie zwierzęta.
Kurwy, alfonsy, pedały, transwestyci, narkomani, dilerzy.
Pewnego dnia spadnie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten brud.
Myślę, że ten tekst był tłumaczony przez jakiegoś analfabete... Cenię sobie DiCaprio jako aktora ale i też za dobór partnerek. Ma chłopak gusta. Mnie najbardziej zdziwilo jak stara wiedzma od Spidermana powiedziala ze ich wiekszosc kumpli to geje...