po ostatnich rolach jestem przekonany, że to najlepszy aktor młodego pokolenia. Wyspa
Tajemnic i Incepcja - GENIALNE :) wcześniejsze Droga do szczęścia, Krwawy diament,
Infiltracja to też wielka gra aktorska. Głosujcie ludzie bo 133 miejsce nie jest dla niego.
Pozdrawiam
Dokładnie, Wyspa Tajemnic, Krwawy Diament I infiltracja to chyba najlepsze jego role, genialne po prostu, wykreował tak realne postaci, że szok...
Codziennie śledzę, który jest w rankingu i ku mojemu zadowoleniu od jakiegoś tygodnia idzie sukcesywnie w górę (za sprawą Incepcji), oby tak dalej do TOP 10 Leoś ;d
zdecydowanie zasługuje na bycie o wiele wyżej w rankingu. W ostatnich latach wybiera zawsze najciekawsze scenariusze.... Tegoroczne Wyspa Tajemnic i Incepcja są genialne!
Gdy widzę go w obsadzie jakiegoś filmu, od razu wiem, że muszę na niego iść, bo na pewno będzie świetny!
Dokładnie ! W tym roku dał czadu ! Chociaż ja go obserwuję od początku i wcześniejsze filmy też są genialne ( chlopięcy świat, co gryzie gilberta, niebianska plaża no i droga do szczęscia). Leonardo w obsadzie jest dla mnie wystarczającym powodem by iść do kina. Nie tylko dlatego że jest świetnym aktorem ale tez dlatego że wiem że on nie zagra w szmirze. Głosujmy !
obok takich aktorów jak De Niro i Nickolson mój ulubiony aktor. Brakuje mi tylko jednego: nie widziałem go w żadnej komedii i niestety w najbliższym czasie nie zobaczę.
Ostatnie filmy pokazują, że jednak będą z niego ludzie. Titanic był raczej jego porażką aktorską (tak wiem, zaraz krzyk się podejmie), ale od Aviatora idzie coraz lepiej...
haha - "co gryzie..." i "złap mnie..." - zgadzam się
oczywiście nie tylko.
Jeden z moich ulubionych aktorów - zawsze był świetny, a oglądając coraz to nowsze filmy widać że się uczy z roli na rolę.
też kiedyś kojarzyłam go tylko z Titanica, ale od kiedy obejrzałam "Złap mnie jeśli potrafisz" (a zrobiłam to tylko dlatego, że przeczytałam książke) stwierdziłam, że jednak można go oglądać, potem Infiltracja, a jak zobaczyłam Shutter Island i Inception - zupełnie zmieniłam do niego stosunek ;) Teraz to jeden z moich ulubionych aktorów.
Aktor zdecydowanie zasługuje na top10, najlepszy aktor młodego pokolenia. Rola w "Co gryzie..." genialna, potem również (prawie) same sukcesy. Po obejrzeniu "aviatora" wiedziałem, że aktor ten może śmiało rywalizować z najlepszymi w jego fachu.
Można się cieszyć, Leo cały czas przesuwa się w górę rankingu (powoli bo powoli ale zawsze) ;)
Trzeba iść do kina, zobaczyć jak się sprawił w Incepcji ;)
zgadzam się w zupełności. wybitny aktor, niestety prawie każdy kojarzy go z titaniciem i plakatami z bravo. wielka szkoda, że nie jest aktorem niszowym, jakoś nie bardzo pasuje mi do tych wszystkich wielkich produkcji. za duży talent na takie filmy.
Jak najbardziej zgadzam się z tym, że miejsce gdzieś daleko daleko nie dla niego, powinien być przynajmniej w 40. Ale i tak wam powiem ludzie, że mam wyjebane na ten ranking jak Wacław Kowalski jest w top 10. HAHA
wiesz, po niestrawnym titanicu miałem do niego zrazę, ale to było już ładny szmat czasu i leoś się wyrobił, Wyspa mi nie przypadła do gustu, ale Incepcja 10/10
Już za młodu grał świetnie: "Co gryzie...", "Szybcy i martwi", "Titanic", później praktycznie nie spadał poniżej ustawionej przez siebie wysoko poprzeczki. Każda jego nowa rola utwierdza mnie w przekonaniu, iż zasługuje na miano jednego z najlepszych aktorów i to nie tylko młodego pokolenia. Nie rozumiem dlaczego niektórzy narzekaja na jego grę w "Titanicu" ale cóż, o gustach się nie dyskutuje.
W "Złap mnie" zagrał (moim zdaniem) swoją najlepszą rolę, ale trudno wybrać, gdy gra się w takich sukcesach jak Titanic, Incpecja czy Aviator. nie widziałem filmu poniżej 9/10. Moim zdaniem najlepszy aktor młodego pokolenia ;-)