Swoja droga to jestem ciekawa czy on w ogóle chce związać się z kimś na dłużej.Czy już zawsze pozostanie przy "dziewczynie na jeden sezon". Do tego większość tych jego dziewczyn intelektem nie poraża ;) chyba mu na tym po prostu nie zależy.
Blake Lively, ale to widać, że to nie jest nic poważnego i chyba na złość samemu sobie...
Kto się itneresuje Leo ten wie, że wcześniej unikał pokazywania się itp., a teraz to ich wszędzie można razem złapać. Mam nadzieję, że mu się odwidzi, bo nie ma szczęścia ani gustu do kobiet.
Ja bym raczej powiedziała gustu. Bo na pewno ma w czym wybierać. A z tym pozowaniem to sama się zdziwiłam. Wszystko pod publiczkę.. tylko nie wiem w czym ma mu to pomoc.
Hehe, ja też właśnie to widzę, jak jakieś specjalnie pokazywanie się. Ja to zawsze chciałam żeby Kate i Leo byli ze sobą :<
Mi jest w sumie wszystko jedno z kim..no ale jak czytam te wszystkie wypowiedzi na stronach typu kozaczek czy pudel.. Jak tam jadą po Leo..piszą, ze stary dziad znalazł sobie młodą blondyneczkę itd itd to zadaje sb pytanie właśnie - na co mu to?O.o
Raczej wątpię. Leo chyba póki co to nie planuje wiązać się z kimś na stałe;D
No ale pamiętam,ze komentował kiedyś rozwód Kate..był w szoku.
Cóż...Wydaje Mi Się, Że Obecnie Leo Ubóstwia Magię i właśnie z Nią Spędza Urocze Chwile;) A Może Żyje w Świecie Mertensa? Może...
ciężko go rozgryźć.. bo czy to możliwe aby był na tyle płytki aby nie móc związać się na dłużej, zainteresować się na dłużej fajną kobitką, zamiast zamieniać jedną modelkę na drugą?
To może być tylko plotka..ale gdzieś już daawno temu czytałam, ze on nie zamierza się z nikim wiązać na stale..ponieważ to może negatywnie wpłynąć na jego karierę. Jako przykład podany był Tom Cruise ..którego ponoć małżeństwo "zniszczyło". Do tego jedna z modelek, która z nim kiedyś była rozstanie skomentowała mniej więcej tak "Nie mam zamiaru czekać, aż boski Leo raczy mi się wreszcie oświadczyć"..
tak powiedział? rany, to żałosne, szkoda. niby jego życie, jego wybory, ale... jak to tak bez miłości... dla kariery?
No właśnie..szkoda,bo wydaje się być dość mądrym facetem.Przynajmniej tyle można wywnioskować oglądając wywiady z nim. Chociaż nigdy nie ma pewności czy wszystko nie jest ustawione.Do tego te wszystkie jego akcje związane z ochrona środowiska.. wszystko na plus. A to..jakoś nie potrafię go zrozumieć. O.o Taki Mark Wahlberg..albo Matt Damon. Oboje maja zarówno żonę jak i dzieci. Jakoś im to nie zaszkodziło. Ale trzeba brać tez pod uwagę, ze ci dwaj panowie "nie cieszą się" aż tak wielkim zainteresowaniem prasy jak Leo.
sorry, za lekki OT..ale rozpiernicza mnie to zdjecie
http://www.people.com/people/article/0,,20514812,00.htm