Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Ja wole Lindsay jest ładniejsza i wole jej filmy!!

Arti_Volo

A ja nie!!!Lindsay jest taka sobie.O wiele bardziej lubie Hilary.Jest przynajmniej ładna...A nie to co ta PIEGUSICA!!!

Malinka_15

Ja tez wole Hilary...Zgadzam sie w 100% z hill i chad sa the best.Lindsay moze i ma fajne filmy ale jest brzydsza.

Malinka_15

Przepraszam, ja też mam piegi.
I co, to oznacza że jestem brzydka i bez talentu?
Trochę denne to rozumowanie.

Arti_Volo

a ja obu tak samo nie cierpie.........takie dwa głupie zdzirsony, czym tu sie zachwycać????????

wcale nie sa dżezi

peace

Arti_Volo

Lindsay rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Arti_Volo

obie sa mi obojetne ,ale jednak wole lindsay ,bo hillary jest jeszcze glupsza od tej :P

utdkutd

Ja też wole Lindsay,a to że ma piegi to jej nawet dodaje urody i ma według mnie lepszy wokal od Hillary której głos brzmi jak dziecko (bez urazy) chociaż podobam i sie jej jedna piosenka...

Trinity_3

HIlary jest NAjLEPSZA!!!!1 Ja lubię obydwie ale Hilary zdecydowanie wygrywa, być może Lindsay jest troszeczkę lepszą aktorką ale napewno nie piosenkarką! A po drugie to bardziej podobaja ,mi się filmy z Hilary! Hilary wydaje mi sie bardziej wartościowa, naturalna i sympatyczniejsza!

Arti_Volo

Hilary, Hilary and one more time: Hilary ;-)

Arti_Volo

Ja tam myślę, że Lindsay zdecydowanie lepiej gra, ale Hilary jest dużo ładniejsza.

Arti_Volo

Nie lubię obydwóch ale jeśli już mam wybierać to wolę Lindsay. Przynajmniej fajnie zagrała Hermionę w parodii Harry'ego Pottera :D

Martha

buahahahahahahahahahahahahahah ahahaha hahahahahahahahahah P:P:P:P

Arti_Volo

ah 13 lat... jak to bylo fajnie jak ja miałem tyle... =]

Arti_Volo

na 100 % hilary jest lepsza... po pierwsza jest ładniejsza po drugie nie (kradnie) chłopaków... a po drugie grała w lepszych filmach ... HILARY RZĄDZI !!!
pozdro for fan hilary duff!!

_Anka_

Zgadzam sie z toba w 200%hill jestspoko i przynajmniej nie jest anorektyczką!!!!!!

Arti_Volo

Dyskusja 10-letnich dzieci. Dwie najgorsze pseudoaktorki i.. którą wolicie? Ta jest ładniejsza, ale tamta ma fajniejsze filmy. Ta jest cool a tamta jest głupia i brzydka. Nie moge... Taki temat to na Bravo Girl. Jak już coś, to "dyskutujcie" na forum muzycznym, bo lepiej Lohan i Duff uznać za wokalistki. Bo one aktorkami nie są, grają w dennych filmach dla dzieci i o aktorstwie nie mają pojęcia. Tak ja chyba Wy.

Skylaria

Hill jest lepsza bo Lindsay gra tylko w jednym fajnym filmie ;))) A i jak to powiedziała manDy chyba jestem 10 dzieckiem i sie nie znam na filmach skoro sie tu wypowiadam LOL :DDDDDDD

Arti_Volo

Po ch.. wpisują się tu tacy ludzie ,którzy piszą "Jedna i druga jest mi obojętna"?!!!Takie forum jest po to żeby powiedzieć kogo wole!A ja wole Lindsay bo:ma oryginalną urode, a takich blond-blondynek ja Hilary jest co 2 na świecie z resztą H.D kojarzy mi sie z cukierkiem polanym lukrem(2x) posypanym cukrem:ciemnym,białm i cukrem pudrem.
PS:Ale mimo to podoba mi sie jej(H.D)piosenka Beat of my heart :) ale jak 1 sie słucha to wydaje sie głupia(więc posłuchajcie więcej)To sie napisałam.

Arti_Volo

Hilary duff jest świetna a ta lindsay to pasztet

rgrieco

Kocham ten temat! :D

Arti_Volo

ja wolę Linds, jest o wiele ładniejsza od Hil, ma ładny głos i świetnie gra w filmach! poza tym jak przeczytałam taki jeden artykuł o Hilary w Fun Clubie, to jeszcze bardziej sie do niej zraziłam! Lindsay Lohan Rocks

kara12_herma

A co takiego przeczytałaś o Hill w fan clubie??? Wątpie żeby było to coś co mogłoby zrazić! Ale każdy ma swoje zdanie! Dla mnie Lindsay jest taka sobie-niby fajna ale cos mi w niej przeszkadza. Nie podobają mi sie też zbytnio role które gra! Ale chciałabym zobaczyć ,na szczeście, moze bedzie fajne??? Ale i tak zdecydowanie wole Hilary=) pozdro

AimeR

Skoro Hill gra w lepszych filach, to dlaczego tyle się tych złotych malin zebrało, hmm?

Arti_Volo

to już stało sie tradycją :) ale Linds ponad wszystko !!

Trinity_3

a ja wole ZSP mhm http://zapachy-spod-pachy.blog.onet.pl/ [zapachy-spod-pachy.blog...]