Lindsay Lohan

Lindsay Dee Lohan

7,7
9 798 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lindsay Lohan

Bardzo lubię filmy z jej udziałem i uważam, że jest naprawde ładną dziewczyną, ale jej samej, jako osoby za bardzo nie lubię. Kiedyś, jak byłam młodsza, bardzo ją lubiłam i wogóle. Teraz słyszałam o niej dużo złych rzeczy. Hmmm pewnie większość to nieprawda, ale sama nie wiem, co mam myśleć :P Nie znam jej osobiście i napewno nigdy nie poznam, więc pozostaje mi tylko wierzyć w to, co inni mówią. Co jest napisane w gazetach i, co o niej mówią w tv. A z tego wynika, że nie jest zbyt fajną osobą.
Pozdrawiam =]

meell

W większości się zgadzam. Uwielbiam filmy z jej udziałem i piosenki, ale Lindsay w życiu prywatnym już nie jest taka super. Nie wierze w to co piszą gazety, ale widać, że się trochę zmieniła. Wolałam ją kiedyś, ale z drugiej strony nie może całe życie być słodką 16 latką.

meell

zgadzam sie z wami... ale większość brukowców i tv... oni roznoszą ploty zeby zwiękrzyć oglądalność i zarobki... wiec jako osobe mogła bym ją ocenić tylko wtedy gdy poznała bym ją osobiście :P ale piosenki i filmy ma bardzo fajne :)

dibo_tka

Zgadzam się z wami :) Filmy i piosenki super, ale to co o niej piszą jest straszne te różna problemy, imprezy..może to prawda, a może nie..w kazdym razie jest bardzo źle przedstawiana w mediach.

dibo_tka

Zgadzam się z wami :) Filmy i piosenki super, ale to co o niej piszą jest straszne te różna problemy, imprezy..może to prawda, a może nie..w kazdym razie jest bardzo źle przedstawiana w mediach.