Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

"słuchałam Nirvany, Queen i Led Zeppelin i wg mnie LP są lepsi", "lata świetności The Beatles już dawno minely, dlatego teraz LP są najlepsi". Ludzie, pieprzycie takie farmazony, jakbyście się naćpali próbkami kosmetyków z Bravo, bo zapewne je prenumerujecie. W czym LP są lepsi od ww. zespołów?
(pytanie retoryczne, nie musicie odpowiadać, bo odpowiedź jest oczywista - w niczym)

HellAwaits

Takie jest TWOJE zdanie. A jak masz problem to się nie wypowiadaj!!!

linkin park

zgadzam się ... LP są najlepsi i będą ... LP grają dobrą muzykę.. trzeba się z tym ... Linkin Park za kilka lat mogą być lepsi niż The Beatles czy Rolling Stones ...

maciejek93

Według ciebie. Według mnie schodzą na psy.

platyna_2

twoje zdanie dla mnie się nie liczy... Najpierw zobacz ile lat mają Beatelsi a ile Linkin Park ... LP ma jeszcze długa drogę przed sobą... skąd możesz wiedzieć jakie będą następne albumy..moż będą lepsze niż HT czy Meteora

maciejek93

Wiem, że nigdy nie dorównają klasykom, bo klasyk to klasyk.

platyna_2

klasyk nie .. ale kultowym zespołem już są

maciejek93

według ciebie. według mnie są tak samo kultowi jak Justin Bieber.

platyna_2

dla mnie Bieber to nie klasyk ani muzyka .. to jest jakieś SHIT... a LP to kultowy zespół

maciejek93

nie dla mnie. dla mnie LP produkuje teraz shit.

platyna_2

LP gra cały czas nu - metal a bieber nie wiec nie porównuj go z LP

maciejek93

kwestia gustu, niektórzy lubią biebera, niektórzy lubią nu metal. ci którzy lubią prawdziwy nu metal nie uważają Linkin Park za kultowy. Taka prawda. LP nie jest nu metalem. Już nie.

platyna_2

są nadal ... na koncertac nadal grają nu metal ... widziałaś jakiś koncert z trasy ATS?

maciejek93

dupa tam grają

platyna_2

grają ... ja widziałem ..

platyna_2

jak ci się ziewa to może idź spać ... dobranoc

maciejek93

nudzisz mnie po prostu

platyna_2

a ty mnie tymi głupimi tekstami

maciejek93

hehehe, przeczytaj sobie jeszcze raz tą dyskusję:D
i kto tu się rzuca jak psiut czujący, że sąsiadka ma ruję? no kto?:D

hehehehehe, sorry, jesteś taki zabawny, hihihi
w realu bymi ci teraz przycisnela nosa i powiedziała "ti ti":D

platyna_2

ale się ciebie boje .. wiesz?

platyna_2

nie umiesz zrozumieć że ktoś może mieć inne zdanie niż ty .. a jak ktoś nie słucha np. Myslovitza.. to od razu go przezywasz i mówisz że się nie zna na muzyce.. taka jest prawda

maciejek93

Ale o co ci chodzi?:D
Nie przezywałam cię, że nie lubisz Myslovitza. Taka nie jest prawda. Zmyślasz Misiek, zmyślasz już. Przezywałam cię dlatego, bo gdy wypowiedziałam swoje zdanie zacząłeś się trząść i nie mogłeś pogodzić się z tym, że świat nie składa się z samych fanów LP.

platyna_2

Nie mówię że się składa z samych fanów LP ... tylko stwierdzam fakt że LP są dobrzy

maciejek93

Nie w ostatniej płytce:P

linkin park

Nikt problemu nie ma. I czego wyzywasz? Czemu zabraniasz się wypowiadać? Poza tym chłopak ma rację. Klasyk to klasyk i nic go nie przebije a już na pewno nie Linkin Park. - aha, nikogo teraz nie obrażam, wypowiedziałam swoje zdanie co jest zgodne z regulaminem FW

platyna_2

On po prostu nie pojmuje, że na świecie egzystują osoby, które mogą mieć odrębne zdanie od niego. Uważa, że jest nieomylny, a każdy, kto się z nim nie zgadza, jest głupi, ograniczony i najzwyczajniej w świecie ma zbyt wąskie horyzonty, by docenić "geniusz" zespołu takiego, jak linkin park. Denerwuje mnie postawa fanów tego zespołu - uważają, że słuchają muzyki niezwykle ambitnej i uważają twórczość tej grupy za rockowy absolut, a każdy, kto krytykuje LP, ten ich zdaniem słucha hannah montany, justina biebera, czy innej dody, bo skoro nie potrafi docenić piękna "prawdziwej", "ambitnej", "twórczej" muzyki LP, to automatycznie kwalifikuje go jako ignoranta i fana popłuczyn rodem z wiejskiej dyskoteki.
W sumie to jeszcze dzieci, wyrosną z tego.

HellAwaits

po pierwsze nie jestem już dzieckiem .. Linkin Park jest suuper.. są ambitni ich muzyka jest boska..

maciejek93

Gdyby nie to, że tematy o Linkin Park są "gorące" w życiu bym się tu nie odezwał, bo mnie nie interesują.
Ambitni? Czyli co? Muzyka progresywna, co? Jak to jest ta "ambitna" muzyka to muzyka progresywna jest chyba za bardzo.
Ludzie! Popatrzcie na Iron Maiden albo Pink Floyd. To są stare dobre zespoły. Czy da się tak nazwać Linkin Park?
Dziękuję, postoję. ;)

EDIT:
The best: "nu-metolowców"
Tak, zgadzam się, ale na pewno nie "nu-metalowców" - dobrze pasuje tutaj metanol. ;)

ferrari4

Nie mogłem znowu zedytować.
Jak ktoś powie, ze się nie znam na muzyce, albo nie słucham ambitnej muzyki to mogę zaskoczyć, bo słucham muzyki progresywnej. ;)
Więc jak ktoś słuchający muzyki progresywnej zauważa, że coś nie jest takie "ambitne" to znaczy, że nie jest.
Poza tym znam tez parę osób, które tez słucha progresywnej muzyki i też nie mają dobrego zdania na temat tego zespołu.

ferrari4

Naprawdę nie rozumiem czemu tak się czepiacie Linkin Park. Są ambitni. Tworzą cały czas coś nowego, a już to dowodzi, że są ambitni. Mają mądre teksty i nie śpiewają o, za przeproszeniem, byle g*wnie. Ich muzyka też jest ambitna i taka... inna. Nie grają tego co wszyscy i nie grają tylko dla kasy (choć wiadomo, że dla niej też, ale w końcu każdy chce zarobić, a oni mają - co tu dużo mówić - talent, więc zarabiają w ten sposób). I według mnie LP jest bardzo dobrym zespołem.

Przykro mi to stwierdzić, maciejek93, ale swoimi (niestety dosyć dziecinnymi) komentarzami wcale nie podnosisz reputacji wyżej wymienionego zespołu, wręcz przeciwnie. Głupio mi to pisać gdyż po pierwsze jestem w tej samej hmmm... grupie co ty, a po drugie - jestem prawdopodobnie od ciebie młodsza. No, ale cóż...
Pozdrawiam.

zaMUSEowana

ambitna, ambitna, ambitna bla bla bla
czego się czepiamy? a czepiamy się tego, że wielcy znawcy tutaj, którzy popierają LP uważają ich za bóstwo, twierdzą, że LP jest lepsze od klasyki i wszystkiego co do tej pory powstało. Kiedyś słuchałam LP, w czasach ich świetności. Wypowiedziałam się jakiś czas temu, że LP w najnowszej płytce zeszli na psy według mnie. Dowiedziałam się, że się nie znam na muzyce, że oni są najlepsi i że słucham Hannah Montana. WIĘC? Ja tutaj już nie jadę na LP. Ja tutaj w tej chwili jadę na tych wszystkich głąbów, którzy nie potrafią dyskutować. maciejek93 nie jestes dzieckiem? a dowód masz?
ale to i tak nic nie zmienia, znam 13-latków którzy mówią z większym sensem niż ty.

platyna_2

Nie uważam LP za bóstwo i nie twierdzę, że są lepsi od klasyki. Przynajmniej narazie, a co będzie potem - zobaczymy.
Rozumiem, że ostatnia ich płyta Ci się nie podoba, według mnie nie jest dużo gorsza od wcześniejszych. I według mnie wcale nie zeszli na psy.
Wogóle cała ta dyskusja nie ma sensu, bo i tak żadna ze stron nie ustąpi.

Ostatnie zdanie Twojego postu było skierowane do mnie czy do maciejka?
Pozdrawiam.

zaMUSEowana

Do maciejka to było;)

platyna_2

A to się ciesze ;)

platyna_2

Ja uważam że LP to kultowy zespół.. nie są lepsi od klasyków ale nie wykluczone że mogą być..

ferrari4

Iron Maiden to Heavy Metal.. LP nie jest starym zespołem więc oni mają jeszcze czas przed sobą .. a Iron Maiden z dużo już nie ma.. Dla mnie klasyk Rocka to ACDC są zaje...

maciejek93

nieeee no, linkin park jest lepsze od ac/dc!

LP maja juz ile? 4 dychy na karku? Za trzydziesci lat bedziesz dalej pisal, ze "LP sie rozwinie"? Jesli bedzie sie rozwijalo w ta strone (jak na ostatniej plytce na przyklad) to czeka nas istny armageddon.

platyna_2

Nie uważam że LP jest lepsze od ACDC .. jak możesz porównywać ACDC z LP to zupełnie inny rodzaj muzyki

maciejek93

Drugie zdanie napisane przez ciebie w tym poście automatycznie wyklucza pierwsze :)
Dorosłość to nie kawałek plastiku, który wyciągasz, gdy chcesz kupić alkohol, albo załatwić coś w urzędzie, to coś więcej. Znam wielu dwudziestoparolatków, którzy są znacznie mniej dojrzali od przeciętnego piętnastolatka, ale to oni są uważani za dorosłych, bo w końcu mają dowód w kieszeni.

HellAwaits

nie mam 15 lat ... Linkin Park to nu metal i rock alternatywny .. np. Mike gra na: instrumentach klawiszowych,gitarze, perkusji, a także zajmuje się malarstwem i rysunkiem.. czy według ciebie nie jest ambitnym człowiekiem.. Zmieniają swój styl co płytę ... następny dowód że są ambitni.. mają mądrą tematykę .. Iron Maiden poza tym grają heavy metal nie nu metal nie myl gatunków muzycznych.. poza LP lubię jeszcze ACDC może powiesz mi że to nie jest klasyka .. co?

maciejek93

ciagle piszesz o AC/DC
uslyszales jedna piosenke w telewizji, lub naogladales sie nimportequi i świecisz, że znawca jesteś.
poza tym, nie oceniamy tutaj hieroglifów Majka tylko rozmawiamy o muzyce oraz o tym, że LP jako zespół muzyczny NIGDY będzie najlepszy, chociażby się wszyscy po kolei zesrali. Ok, mogą być dla ciebie.Nie wciskaj mi jednak na chama nagryzionego kotleta, bo nie zjem. Metafora taka.

platyna_2

Na ACDC byłem na koncercie .. więc nie wciskaj mi kitu że się nie znam... Linkin Park nie jest to stary zespół mają czas.. Są dobrzy i będą jeszcze lepsi

HellAwaits

Słuchaj HellAwaits ,każdy ma inny gust a o gustach sie NIE DYSKUTUJE.

czarna15

Ale o głupocie owszem. Pozwól więc, że wrócimy sobie do maciejka...

platyna_2

nie jestem głupi

maciejek93

Tyaaaaaa:D

platyna_2

naprawdę? znam się dużo na muzyce .. i mi nie wmawiaj że się nie znam .. OK?

maciejek93

Tyaaaaaaa

platyna_2

serio ?

maciejek93

Ludzie... pokój na świecie ;)