Linkin Park

10
2 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Linkin Park

"słuchałam Nirvany, Queen i Led Zeppelin i wg mnie LP są lepsi", "lata świetności The Beatles już dawno minely, dlatego teraz LP są najlepsi". Ludzie, pieprzycie takie farmazony, jakbyście się naćpali próbkami kosmetyków z Bravo, bo zapewne je prenumerujecie. W czym LP są lepsi od ww. zespołów?
(pytanie retoryczne, nie musicie odpowiadać, bo odpowiedź jest oczywista - w niczym)

lostek815

To weź z tych swoich danych podziel kilka razy. Dlaczego? A no dlatego, że z muzyki LP się WYRASTA. Ty też wyrośniesz.

platyna_2

No tak... stara śpiewka antyfanów. "Z muzyki LP się wyrasta" - to, że wielu z Was kiedyś ich słuchało, a potem zmieniliście nagle gust muzyczny to znaczy tylko o tym jacy niezdecydowani jesteście. Będziesz miała męża kiedyś i też z niego wyrośniesz?

Dziwne, że jakoś ja na koncertach LP widuję ludzi nawet w wieku 50 lat i co? Tak samo jak Iron Maiden czy inny tego typu zespół, LP ma fanów w każdym wieku i wielu z nich jest z zespołem od początku, czyli już 17 lat. Uważasz, że to mało? Pewnie komuś kto słucha LP od 1996 roku też byś powiedziała, że z nich wyrośnie... śmiech na sali.

lostek815

Współczuję ludziom, którzy po 17 latach nie wyrośli z Linkinów... Widzisz, to jest tak... LP spieprzyło z ostatnią płytą, nie chce mi się tego przesłuchiwać po raz drugi i już nigdy nie wybiorę się na koncert LP. Właśnie dlatego, bo nie chcę słuchać rzępolenia z ostatniej płyty (i przedostatniej, to tak między nami).
Aha... wyrośniesz z tego dzieciaku.

platyna_2

Dzieciaku, a przypuszczam mam więcej lat niż Ty, ale ok. Jesteś chociaż pełnoletnia? I wg Ciebie spieprzyło, Tobie się nie podoba i nie musi. Ale tak się składa, że innym może się to podobać.

lostek815

A mam kilka lat więcej od Ciebie.

platyna_2

Fajnie tylko, że nie wiesz ile ja mam ;)

użytkownik usunięty
lostek815

Dobra chłopie wyjdź wreszcie na świeżę powietrze.Już wszyscy wiem ,że każdy kto nie kocha lp jest niegodny miana człowieka.

Ze świeżego powietrza wróciłem godzinę temu. I dziwne masz myślenie, skoro tak uważasz.

użytkownik usunięty
lostek815

Widać obce ci pojęcie ironii.

Nie, nie jest mi obce, ale bez sensu jej użyłeś bo ja nic takiego nie twierdzę w żadnym stopniu.

lostek815

Kłamca.

Ja milion razy wolę słuchać Linkin Park niż zgrzytania starych ramoli i co? Taki sens właśnie ma rozmowa na temat gustów. Dlatego ktoś mądry powiedział, że o gustach się nie dyskutuje, stąd nie wiem po co piszecie i w ogóle wchodzicie na stronę LP, skoro ich nie lubicie. Wypierdzielaj na jakieś forum bądź stronę o Iron Maiden i tam sobie dyskutuj z ludźmi którzy preferują Twój gatunek muzyczny.

użytkownik usunięty
lostek815

Jesteś chamem wierz od tego nie potrafisz argumentować swoich wypowiedzi.Jak nie masz dzieciaku nic mądrego do napisania , tylko ciśniesz innych bo nie lubią zawodzenia Lp to zamilcz .Nie obchodzi mnie ile masz lat , bo jeśli chodzi o twoją postawę wobec lp zachowujesz się jak dzieciak , który robi histerie bo ktoś śmiał mieć inne zdanie o jego ulubionej zabawce.No ja on mógł tupnij jeszcze nóżką.

użytkownik usunięty

wiesz* a teraz podnieć się bo zrobiłem błąd w zdaniu.

Och Dante, od kiedy ty taki agresywny? Aż się podnieciłam:D

użytkownik usunięty
platyna_2

Mam nadzieję ,że sprawiłem Ci dużą przyjemność :)Zawsze wiedziałem ,że kobiety lubią agresywnych facetów ze swoim zdaniem xD
Jak mnie ktoś wkurzy i robi z siebie nie wiadomo kogo to trzeba go sprowadzić na ziemię.Na fw to dużo takich cwaniaków.Kozak w necie , faja w świecie :D

Hihihi, Dante ma teraz duże muły:D

Ja jestem chamem? Przecież ja odpowiadam tak jak Ty piszesz do mnie. Wiec obrażasz w tym momencie sam siebie. Ja się dostosowuję tylko do rozmówcy.

użytkownik usunięty
lostek815

Tak wiem ,że prawda boli.To nie ja pisałem tutaj do kogokolwiek ,żeby wypieprzał na forum IM.

Też nie pisałem do nikogo, żeby "wypieprzał".

użytkownik usunięty
lostek815

"Wypierdzielaj na jakieś forum bądź stronę o Iron Maiden "- to słowo pokrewne do wypieprzaj i nie zabrzmiało grzecznie.Fanboyu Lp ty za bardzo poważnie podchodzisz do tematu ich muzyki jakby to była sprawa życia i śmierci .Mógłbyś założyć kolejną absurdalną religie.Co ty na to kościół lp - zrzeszamy tylko wytrawnych słuchaczy muzyki, każdy kto nie słucha lp to troll, anty fan i wielbiciel lady zgagi.Gwarantuje ci,że grupę tępaków .tórzy by to kupili znalazłbyś w parę minut.

Pokrewne i owszem, ale nie napisałem "wypieprzaj", więc nie zmieniaj moich słów. Jak widzisz, do wszystkiego podchodzę poważnie, ale żadnej religii nie zamierzam zakładać bo nie podchodzę zbyt poważnie. I szkoda, że nie czytasz wszystkich moich wypowiedzi bo zauważyłbyś, że potrafię ich skrytykować. A teraz już idę, mam ważniejsze rzeczy do roboty niż prowadzenie bezsensownych dyskusji.

lostek815

No i przestań płakać. Wypowiadamy tutaj swoje zdanie na temat LP. Na forum IM o Linkinach pisać nie będę, a chcę ci tylko otworzyć oczka, że filmweb to nie pieprzony fanclub LP. Wake up!

lostek815

No. To ty tutaj się kłóć na temat zespołu, który nie jest tego nawet wart (no proszę, LP??:D) a ja lecę.

Dantuś, hihi, kiedy wsiądziesz na irca?:D

użytkownik usunięty
platyna_2

na irca?To ty tam jeszcze z Milesem,Dark Lady i resztą wchodzicie?

Milsa już nie ma w naszej paczce. Dark też tak jakby się odłączyła...

platyna_2

miałaś rację LP jest słabe

maciejek93

:o Co ci się stało? Maciek, to ty?;>

platyna_2

tak to ja ...

maciejek93

Co sie stało, że zmieniłeś zdanie?;>

platyna_2

nic się nie stało ... z ty że nie słucham Lp to żart .. poprostu nie chce się już kłócić

platyna_2

A to się stało że są o wiele lepsze zespoły od LP np. AC/DC , Aerosmith, Metallica , które są o niebo lepsze od jakiegoś LP ...

Ja szczerze mówiąc nigdy nie wielbiłem ślepo LP bo wiedziałem i wiem że są lepsze zespoły po prostu miałem pewien okres gdzie ich nałogowo słuchałem ale teraz istotnie ździebko mi się znudzili teraz bardziej od LP wielbię AC/DC i Metalikę chociaż ich zawsze uwielbiałem ... Aerosmith i Judas Priest ewentualnie Iron Maiden i wiele innych dobrych i starych szanowanych zespołów...

indy90

Kiedy pisałam wam, że z LP wyrośniecie to zaczęliście się zarzekać, że tak się nie stanie i że nie znam się na muzyce. Widzicie Miśki, ja LP znudziłam się 4 lata temu i przez 4 lata jestem na takim etapie jakim jestem. Kto wie jak będzie z wami? Prawdopodobnie będziecie wy się wykłócać z fanami:P

platyna_2

Ale ja nadal słucham LP tylko nie jest już moim ulubionym zespołem jest nim teraz AC/DC, Metallica chociaż jak mówiłem one zawsze były i Aerosmith ... nie koniecznie będę się wykłócać z fanami bo z reguły nie lubię się kłócić jedynie mogę im coś powiedzieć swoją przygodę z LP i powiedzieć im żeby ich tak ślepo nie bronili bo LP to LP oni się zmienili natomiast AC/DC , Metallica, Aerosmith i wiele innych lepszych zespołów od LP nadal grają to samo i nadal są wielbieni i kochani , a ich muzyka się nie nudzi nigdy...

indy90

Są i tak lepsze zespoły.

platyna_2

Od AC/DC, Metalliki i Aerosmith wątpię to żywe Legendy no jedynie może Deep Purple, Black Sabbath czy Led Zeppelin to można powiedzieć że są lepsi po to mimo wszystko twórcy Heavy Metalu i Hard Rocka ... a jeżeli masz inne zespoły na myśli to nie ma lepszych ....

indy90

Są lepsze zespoły.

platyna_2

Nie rockowych i metalowych nie ma ... te zespoły to podstawa i świętość dla każdego metalowca i rockowca....

indy90

Powiem raz jeszcze, bo nie dotarło do łebka.
Są lepsze zespoły. I na bank istnieją współczesne zespoły lepsze od Ajsidisi czy Metaliki, które nie osiągnęły sukcesu. Nie będę ci tego tłumaczyć, bo mi sie zwyczajnie nie chce. I tak będziesz machał pindolem z tatuażem "Ja mam racje a ty nie".

platyna_2

Są swoją drogą jest niedojrzałe. <pierdzi językiem>

platyna_2

Słuchaj no nie ma lepszych nowe zespoliki jedynie mogą dorównać takim legendom jak AC/DC czy Metallice ale przerosnąć raczej nie bo te nowe zespoły żadne z nich nie są legendą i wzorują się na tych starych nic nowego do tej muzyki nie wprowadzają ... dla ciebie mogą być lepsze ale dla każdego rockowca i metalowca którego znam nic nie będzie lepszego od starych klasyków bo na nich opiera się cała chwała rocka i metalu to oni tę muzykę stworzyli a nowe zespoły co grają to samo co te stare ...

indy90

Ale z Ciebie ignorant. Z góry zakładasz, że zespoły, których nawet nie znasz i nigdy nie słyszałeś są gorsze. Ignorant z Ciebie i tyle. Nie będę z Tobą dyskutować, bo jesteś za chudy w uszach.

platyna_2

Współczesne zespoły ... ha ha jak jesteś taka mądra to podaj mi te współczesne zespoły które były by większą legendą i zrobiły więcej w swojej twórczości od Metalliki i AC/DC ... tak żeby każdy znał ich nazwę ... nie ma takich ... stare zespoły to klasyki i legendy a o legendach się nie zapomina ... to tak samo jak byś chciała powiedzieć że Justin Bieber swoją gównianą twórczością przebije twórczość i dzieła Michaela Jacksona nigdy mu się to nie uda bo Jackson był wielki i był geniuszem a Bieber jest gówniarzem który się umie nad sobą tylko użalać i tyle ... podobnie jest ze starymi zespołami rockowymi i metalowymi żaden nowy i współczesny zespół nie przebije twórczości starych zespołów bo szanse są na to jak 1 : 1 000 000 że trafi się tak samo dobry zespół jak Metallica , Led Zeppelin , Aerosmith , AC/DC, Iron Maiden itp.

indy90

Nie dotrze do Twojej główki. Nie mówiłam nigdzie, że znam takie zespoły, ale szczytem ignorancji byłoby pisanie, że nie ma lepszych od AC/DC nie znając nawet połowy wykonawców całego świata:P To jest tak samo jak z tym, że we wszech świecie jesteśmy tylko my. Widzisz, ja np. wierzę, że gdzieś w odległej galaktyce jest jakaś planeta na podobieństwo Ziemi. Wiesz, jest takie prawdopodobieństwo, ale nie narzucam wszystkim, że tak mają myśleć. Ja chcę byś OTWORZYŁ UMYSŁ na chwilę. Nie bądź samolubem. Poza tym nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo współczesne zespoły to nie równa się Justin Bieber. Justynka jest sławna a śpiewać nie potrafi w ogóle.
Zresztą co ja ci tłumaczę... I tak tego nie pojmiesz, bo jak już wcześniej wspomniałam - jesteś za chudy w uszach.

platyna_2

A akurat pojmuje ja też np wierzę w to że istnieją inne planety podobne na ziemi na których istnieje życie ale jak na razie nikt tego nie zbadał i pewności nie ma a co do muzyki to przestańmy się wreszcie sprzeczać bo to głupie i tak z tego nic nie wychodzi ty masz swoje ulubione zespoły i ja mam swoje i ci nic do tego czego ja słucham i mi nic do tego co y słuchasz każdy słucha tego czego lubi i każdy ma inne zespoły które uważa za lepsze i gorsze...

indy90

Fajnie, że do tego doszedłeś:) Ale nie spieraliśmy się o muzykę której słuchasz tylko o to, że z góry narzucasz co trzeba słuchać by być "obeznanym" i mieć dobry gust... Jesteś typowym rockmanem więc podejrzewam, że z techno to kojarzysz Dj Wicek - Lepper Disko ...

platyna_2

Nie kojarzę wcale tak po prostu techno mnie nie kręci owszem dobre jest do tańców na jakiejś dyskotece czy coś i moim zdaniem do niczego więcej nie przepadam za techno kiedyś słuchałem parę zespołów które grały techno i żadna rewelacja Rock i Metal dla mnie jest wszystkim dla mnie to najlepsza muzyka na świecie ... i nie narzucam nikomu tego żeby zaczęli słuchać metal NIE próbuję tylko co niektórych wyprowadzić z błędu nic więcej ... :)

indy90

Jeśli znasz kilka wykonawców techno i na tym opierasz swoje zdanie na temat tego gatunku to najlepiej jak nie będziesz się o nim wypowiadał w ogóle.

platyna_2

Nie opieram na tym swojego zdania po prostu techno to nie moje klimaty zrozum wreszcie ja wolę ostrzejszą i bardziej agresywniejszą muzykę typu właśnie Rock , Metal .... a do techno nic nie mam po prostu nie podoba mi się i to wszystko ...

użytkownik usunięty
platyna_2

To kto tak właściwie jeszcze został?Tylko Ty i Keshia? Pamiętasz Devilveda czy jak mu tam było on też już się dawno nie meldował? Właściwie o mnie też można śmiało już powiedzieć że do paczki nie należę, skoro na irca wchodziłem oj już sporo czasu temu.Chyba nawet pół roku minęło.