"słuchałam Nirvany, Queen i Led Zeppelin i wg mnie LP są lepsi", "lata świetności The Beatles już dawno minely, dlatego teraz LP są najlepsi". Ludzie, pieprzycie takie farmazony, jakbyście się naćpali próbkami kosmetyków z Bravo, bo zapewne je prenumerujecie. W czym LP są lepsi od ww. zespołów?
(pytanie retoryczne, nie musicie odpowiadać, bo odpowiedź jest oczywista - w niczym)
Tak, to tłumaczy wiele. Wiesz ile jest fanów prawdziwej muzyki? Malutko. Linkini są po protu sławni, bo mieli kilka kawalkow wpadajacych w ucho, a teraz usilnie sie staracie udowodnic, ze LP to legenda i nie wiadomo co jeszcze. Guitar Hero?? Haha, tam Coldplay jest podane jako legenda rocka! No ale w sumie fakt, Coldplayowi bliżej do rocka niż Linkinom.
Nie staraj nam się wciskać kitu bo go nie łykniemy. LP nie jest dobrą kapelą i nigdy nie będzie. Istnieje o wiele więcej lepszych, a mniej sławnych. Musisz się niestety z tym pogodzić, bo Twoja obrona względem LP przechodzi w lekką obsesję, nie sądzisz?
Po prostu wyłączył logiczne myślenie po kolejnej płycie LP Obrażanie ludzi z powodu innych gustów muzycznych jest dla niego osobistą krucjatom by nawrócić wszystkich , którzy jeszcze tak jak on nie oddali całego swego życia Lp.
Nikogo nie obrażam, a przykład taki podałem bo na inne nie reagujecie. Osobiście nawet nie wiem jak ta gra wygląda. I LP nie jest całym moim życiem bo równie bardzo lubię Green Day, Marylina Mansona itd. A całym życiem to może być druga osoba, a nie zespół, ale ok... widać Wy macie inaczej ;)
A tak w ogóle... Muzyka którą słuchasz (nom, przegladalam sobie na twoim koncie na YT) to trash.... Nie masz gustu chłopie.
Chyba trafiłaś na nie moje konto. Zresztą co ma konto na YT do muzyki którą słucham? Być może Ty wstawiasz filmiki z każdą piosenką, którą lubisz, ale nie ja.
I gdzie tu masz trash? Bo ja widzę kolejno: crossover, rock, rap, rock, punk rock, rock, folk rock, punk rock.
Trash - śmietnik http://lupusranting.files.wordpress.com/2010/04/garbage-can1.jpg
Jaki ty głupi jesteś, nawet angielskiego nie znasz. Muzyka której słuchasz to śmierdząca KUPA.
Trolololol... obrażaj mnie nadal, popłaczę się zaraz. Miałaś już iść. Trash skojarzyłem z takim gatunkiem muzycznym jak trash metal.
A w życiu LP nie porównałabym do jakiejkolwiek odmiany metalu. Toż to przegięcie, nawet jeśli w formie sarkazmu!
Wszystko na jego kanale dotyczy w jakimś stopniu lp koleś ma jakaś obsesje na ich punkcie j i on chyba żyje tą kapelą. Ciekawe czy ma już kapliczkę, z członkami lp do której składa modły.
Racja. Green Day, Billy Talent, Marilyn Manson, Dropkick Murphys, The Offspring, LOST, Prison Break, Supernatural, FlashForward, Snowboard, Podróże, PKP, TV, Gry komputerowe itd... Wszystko to jest powiązane z LP... stary, idź się lecz bo to Ty masz jakąś manie chyba.
stary, idź się lecz - na więcej Cię nie stać?.W ogóle nie nazywaj mnie starym bo nie jestem dla ciebie kolegom ani żadnym znajomym.To nie ja tu bronię od dłuższego czasu pewnego zespołu ,więc manii nie mam.Nie wmawiaj choroby na ,którą sam chorujesz innym.
A to, że obejrzałeś ekranizację książki Stephena Kinga nie jest powodem do napisania, że lubisz książki tego autora... O filmach nawet nie wspomnę... No, chociaż Supernatural to akurat cię jakoś ratuje.
Lol, czytam książki jego. Moja ulubiona to Missery. Co do filmów... odzywa się ta, co wstydzi się pokazać w profilu co ocenia.
Nie wstydzę się, moi znajomi widzą oceny moich filmów. Odezwał się facet, który uważa, że Chester swoją marniutką ekranizacją w horrorze dorównuje DeNiro. Puknij się w łepek.
Dla Ciebie nie jest dobrą kapelą, dla mnie jest. Jakie z Was trolle, to jest brak słów. I żadna obsesja. Po prostu Wy śmieszne teksty wysuwacie to odpowiadam. I nadal oczekuję odpowiedzi po co tu włazicie, skoro nie lubicie LP? Zapraszam na profil Iron Maiden i tam sobie piszcie. Ja się nie pcham tam i nie obrażam fanów, tak jak Wy robicie to tutaj.
Jeśli ktoś porównuje LP do Iron Maiden i twierdzi, że Linkini to klasyk i są naj naj to raczej mam prawo się wypowiedzieć. Wiesz, też miałam kiedyś 18 lat... Ale nie, sorry. Wtedy również nie srałam miętą gdy ktoś obraził kapelę, której ja słuchałam:D Poza tym forum jest po to by się wypowiadać, zarówno fani, antyfani i osoby postronne. Już pomijając fakt, iż LP nie powinno być na forum o filmach.
Iron Maiden tez jest na forum o filmach i co? I masz rację... forum jest po to by się wypowiadać, a nie obrażać. A ja nie widzę sensu wchodzenia gdzieś, żeby kogoś obrazić i tyle. W ogóle jak patrzę ile Ty na tym forum siedzisz to stwierdzam, że jesteś jakimś no-lifem... wychodzisz czasem z domu? Czy tylko patrzysz co by tu napisać na profilu LP na filmwebie?
A wychodzę. To samo pytanie do ciebie - wychodzisz czasami z domu czy tylko siedzisz na forach LP i bronisz swojego Chesterka? Lodzika już mu robiłeś po koncercie? Nie zdziwiłabym się...
Tak, wychodzę. Codziennie i to większość czasu spędzam poza domem, czego nie można powiedzieć o Tobie bo o każdej porze dnia i nocy tu siedzisz. I nie, nie robiłem.
To się akurat mylisz, bo nie siedzę całymi dniami. Poza tym, to dziwne jest, że jesteś online wtedy kiedy ja. Coś mi się zdaje, że mnie prześladujesz i tylko czekasz, aż się pojawię noł lajfie.
Btw. Kto wg Ciebie zasługuje na miano legendy rocka? Jakie są kryteria? Bo wg mnie właśnie świadczy o tym m.in. ilość fanów i ilość sprzedanych płyt, a nie długość istnienia danego zespołu.
Linkin Park nie zasługuje na miano rocka, bo oni w tej chwili grają dance house elektro gówienko. Dlatego nie zasługują na miano legendy rocka. Mało tego... słówko legenda, heh... Według mnie LP nie są ponadczasowi. Nie będzie się tego słuchać za 10-20 lat. Dlaczego te starsze zespoły zasługują na miano legend? A no dlatego, bo ich utwory nigdy się nie znudzą, będą trwać i trwać. Linkini - nie.
Nie znudzą się fanom i to samo u LP. Uwierz mi, że będzie się ich słuchać bo wykonawcy, których się nie słucha w przyszłości to tacy, którzy wydadzą jedną płytę, jeden teledysk, a potem kończą karierę. Dance, house? Heh... chyba nie bardzo znasz się na gatunkach muzycznych. Na każdej płycie LP dominuje rock, tylko na jednej jest on z domieszką metalu, na innej popu czy też jest elektryczny rock. Mało tego... od momentu wydania ich pierwszego albumu bardzo dojrzeli artystycznie i tworzą o wiele ambitniejszą muzykę.
Dupa tam dojrzeli. Po prostu oni są niezdecydowani co mają grać. Przylepiłeś im etykietkę rock manów i nawet jak zrobią płytkę w stylu Jenifer Lopez to i tak napiszesz, że grają rocka, ba! Że przeważa rock! Wake up, raz jeszcze. Przesłuchałam płytkę i jak dla mnie rocka tam nie ma. Przesadzili z elektroniką... http://www.youtube.com/watch?v=Y1svPxH2MbI to dla ciebie też jest rockiem? Przecież jest charczenie ala Chesterek....
LOL! Widzę nawet nie wiesz co to jest LP bo link który podałaś nie jest utworem tego zespołu. Więc tym bardziej koniec rozmowy. I oni doskonale wiedzą co chcą grać, ale ludziom nigdy nie dogodzisz bo jakby grali w kółko to samo to by było gadanie, że nudne.
Ekhem, ja nie twierdzę, że to jest LP, to jest Crystal Castles, muzyka elektro, ale gdyby LP takie coś mieli na płycie to byś twierdził, że to jest rock, bo bardzo lubisz ssać swoim Linkinom i nie dostrzegasz niczego oprócz ich penisków. Dziękuję, dobranoc.
Pisałem już, że równie bardzo lubię np. Green Day, jak i zresztą wiele innych zespołów i wykonawców, ale oczywiście Ty wiesz o mnie wszystko, prawda? :) I gdyby LP mieli takie coś na płycie to bym się wkurzył. Zresztą potrafie skrytykować to co oni robią. Np. ostatni instrumental jaki wydali dla music for relief z okazji trzęsienia w Japonii ssie na maksa. Ostatnia płyta z LPU też jest kiepska.
Śmieszne jest to, że próbujecie mi wmówić, że LP jest dla mnie najważniejsze, a jak widzicie, że potrafię ich skrytykować to już nie wiecie co pisać. To samo z zarzutem dotyczącym Stephena Kinga. Więc radzę przestać trollować bo tylko się ośmieszacie.
Green Day to też kupa.
"Ty wiesz o mnie wszystko, prawda?"
Skąd ja to znam? Aha! Zawsze gdy ktoś pisze coś takiego znaczy, że chce zakończyć dyskusję, niestety nie ma w zanadrzu żadnej ciętej riposty więc trzyma się pędzla bo drabina leci.
"Zresztą potrafie skrytykować to co oni robią. Np. ostatni instrumental jaki wydali dla music for relief z okazji trzęsienia w Japonii ssie na maksa. Ostatnia płyta z LPU też jest kiepska."
Tak, wiem... Moja znajoma miała takiego brata, który ciągle ją bronił przed jakimiś typkami. "Nikt nie będzie bił mojej siostry, tylko ode mnie może dostawać wpierdl!".
Widzisz, tutaj to nie działa w ten sposób. I tak jesteś zbyt delikatny w swojej pseudo krytyce.
Wiem,że każdy kto ma inne zdanie to dla ciebie hejter, troll itd. Przecież ludzie nie mogą już mieć innego zdania od ciebie , bo tylko ty masz racje i tylko Ty.Co tam konstruktywna krytyk ,przecież tylko idioci i trolle piszą źle o Lp. Byciem fanatykiem czegokolwiek gorsze do bycia prawdziwym idiotą.
Krytyka jest czymś bardzo ważnym, ale Ty nie podchodzisz do tego w ten sposób. Bo krytyk (czy to muzyczny, czy filmowy) potrafi wysunąć argumenty i powiedzieć co mu się w czymś nie podoba, a nie "LP jest głupie, z tego się wyrasta, Chester zawodzi" - to nie jest krytyka, tylko gówniarskie zachowanie mające na celu prowokację innych, a ja z gówniarzami (wybacz, nazywam rzeczy po imieniu) więcej dyskutować nie będę. Dziękuję, dobranoc.
Podobnie jest z argumentowaniem ZA LP piszac: "bo oni mają fanów, więc są najlepsi na świecie. Oni grają rocka nawet jeśli go nie grają, ale grają i tak bo kiedyś grali. Idźcie sobie noł lajfy, to jest moje forum, my się tu mamy kochać z fanami LP, nie potrzebujemy ludzi, którzy twierdzą, że LP jest gorsze od prawdziwych klasyków, bo LP jest najlepsiejsze i basta. Idę do mamy..."
Tylko, że ja ani razu nie napisałem, że LP jest najlepsze. To, że Ty przeinaczasz moje słowa to już Twój problem.
Pisałeś, że LP jest legendą, bo była piosenka w gierce na xboxie. No sorry Misiek, ale ja to chyba na basha wrzucę.
Nie. Pisałem, że LP jest zaraz obok zespołów takich jak Iron Maiden na tej gierce. I nie napisałem, że LP jest legendą, tylko pytałem o kryteria, jakie wg Ciebie określają kogoś legendarnym. Czytanie ze zrozumieniem - wróć do podstawówki.
"wróć do podstawówki" - chłopie napisz coś oryginalnego ,bo takie teksty to rzucają tylko ludzie chyba z jakimiś kompleksami dotyczącymi wykształcenia/
Och, wybacz, że nie jestem tak zajebisty jak Ty w rzucaniu super modnymi tekstami znanymi z YouTube bądź komixxów... Nie jestem cool, prawda? ;(
Z komixxów?No tak właśnie tego typu humor prezentujesz.Też mi przykro że chodzisz po stronkach ,które prezentują sobą żarty na poziomie przedszkola ,ale nie musisz się ze mną tym dzielić.
No właśnie Ty chyba. Ja nigdy na tej stronie nie byłem. To Tobie nie pasuje zwykły tekst "wróć do podstawówki"... pewnie wolisz coś w stylu "ale urwał" albo "jestem hardcorem".
"Prawdziwa muzyka" - cóż za określenie. Bo wg Ciebie zapewne to czego Ty słuchasz jest prawdziwą muzyką? To dopiero fanatyzm ^^
Nie twierdzę tak, ale to czego słucham bardziej przypomina muzykę niż Linkin Park, którzy nawet nie wiedzą co mają grać i ciągle "kombinują" ze stylami muzycznymi. Niezdecydowani jak moherowy berecik w mięsnym.
Ilość słuchaczy nie przekłada się na jakość zespołu geniuszu. Idąc twoją logika a raczej jego brakiem.To Justyna beaver jest gwiazdą wszech czasów bo na yt jego teledyski mają 500 mln wyśw i co z tego?Tylko zwróćmy uwagę że słuchają go tylko durne małolatki i nikt więcej. To świadczy raczej o tym ,że wielu ludzi słucha tego co jest najbardziej znane i przereklamowane , co często przekłada się na nędzną i nijaką wartość artystyczną .To tylko papka dla mas.
Oczywiście, że nie. Ale Ty mówisz, że LP nie będą mieli fanów w przyszłości i dlatego podałem te liczby bo one świadczą, że będą mieli. A to czy dany zespół bądź wykonawca jest dobry to zależy od nas, słuchaczy... bo dla Ciebie ten wykonawca jest dobry, a ten nie i dla mnie tak samo. Każdy lubi co innego, widzę nie zrozumiecie. LP znane i przereklamowane? Jakoś nawet rzadko kiedy puszczają ich w muzycznej tv.