Lisa Niemi

Lisa Anne Haapaniemi

6,6
173 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lisa Niemi

no cóz pewnie jest świetna kobietą, bo z inną to on napewno niee mógłby byc..... PAtrick jest boski:*

kucia87

Szok! Nie wiedziałam, że to żona Patricka. W filmie "Ostatni taniec" zagrała/zatańczyła rewelacyjnie!!

_NeMi_

przecież w wieku 15 lat tańczyła u mamy Patricka. Jest znaną choreografką.

użytkownik usunięty
kucia87

Młodsza rocznikowo od Patricka a na zdjęciach przy nim wygląda na jego matkę.

kucia87

Po śmierci męża szybko poszła w tany. Niedawno wyszła ponownie za mąż. Chyba żałoba jej przeszła.

Disco_Destroyer

Faktycznie szybko, 5 lat po śmierci męża...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Disco_Destroyer

Miłość nosi się w sercu miała prawo ułożyć sobie życie od nowa myślę ,że Patrick też chciał by była szczęśliwa a nie popadła w depresję. I po drugie Ameryka to kultura nie mają takiego świra na wieloletniej żałoby jak Polacy.

lubiecycki_filmweb

Cicho, lepiej nic nie mów bo jeszcze urazisz katolickie serduszko.

Disco_Destroyer

a co miała sobie zycie marnowac i go opłakiwac latami, szczególnie ,ze nie ma 20 lat w tym wieku liczy sie kazdy rok, w pamieci na pewno go kocha w końcu poznała go jak miała 15 lat i była z nim całe zycie

Ami_656

https://film.wp.pl/dirty-dancing-patrick-swayze-byl-bity-przez-zone-walczyl-z-ra kiem-6350134778935425g

matiz1992

nie obchodza mnie prawdziwe lub nie, ale jednak debilne doniesienia, jak ludzie znaja sie całe zycie to tworzy sie miedzy nimi zaWSZE bliska wiez i sporo ich łaczy, nawet jeśli jest to przerywane ostrymi kłotniami