Liv Tyler

Liv Rundgren

7,8
24 303 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Liv Tyler

przeczytajcie kiedyś jakiś wywiad z nią i zobaczcie, na jakim poziomie intelektualnym odpowiada. Można się załamać.

użytkownik usunięty
Jagodzianka

Nie zgadzam się z tobą.... Sama jesteś głupia - ):)

użytkownik usunięty
Jagodzianka

pewnie bym się załamał jak bym cie tylko zobaczył, a sam(a) pewnie też nie wyszłaś jeszcze z epoki kamienia łupanego, że obrażasz innych, ah ta zazdrosć....

Jagodzianka

Załamać się można "KRETYNKO" jak sie czyta twój głupi kmentarz... DEBILKO !!!!!!!!!!!!

Jagodzianka

HHmm... czytałam parę.. Ot- zwyczajnie odpowiada, ale zdania umie składać i odpowiada na to o co ją pytają. Masz jakiś dowód, podaj link do wywiadu, po którym takie wnioski wysunęłaś. I w ogóle oceniamy jej talent aktorski. A ten ma. Jest objawieniem pod względem gry, mym zdaniem, także cudownej urody. A reszta widzę że oceniła Ciebie tak jak Ty Liv. Cóż, jeżeli uważasz że nie fair to zweryfikuj swe pochopne sądy, albo przedstaw argumentację. .

użytkownik usunięty
Jagodzianka

jak ktoś wczesniej napisał - załamać to się można po twojej wypowiedzi.

użytkownik usunięty

Jak tak sobie siedze i myśle to dochodze do wniosku że jesteś albo zazdrosna albo bardzo głupia.Raczej to drugie!!Poco piszesz takie głupie komentarze?Wszyscy sie z Ciebie śmieją!I na co Ci to było?Masz jakiś problem?To pogadaj ze mną a wybiję Ci zęby!!

użytkownik usunięty
Jagodzianka

Liv jest najlepszą aktorką grającą w tym filmie ty głupia wieśniaro!!!1

użytkownik usunięty
Jagodzianka

JESTES NAJGŁUPSZYM CZŁOWIEKIEM ŚWIATA PO PROSTU ZAZDROŚCISZ STARA JĘDZO !!!!!!!!!

Po co dziewczyna pisze takie komentarze? Bo po to jest forum by wyrażać własną opinię! I zgadzam się z nią. Liv jest bardzo puściutka a urodą niestety nie da się tego zasłonić.
A Wasze komentarze są po prostu żałosne. Wyzywając kogoś od idiotów sami pokazujecie, że tak naprawdę to Wy tymi idiotami jesteście. Nawet nie potraficie porządnie obronić Liv przed zarzutami. A z tego forum agresja aż kipi. Nie mam pojęcia skąd może brać się tyle nienawiści...
Wszystkim moim "przedrozmówcą" gorąco współczuje. Może prócz Arrakinowi bo tylko on wypowiedział się w przyzwoity sposób.

A co do argumentów, może podam taki: Liv miała się wypowiedzieć na temat jakiegoś aktora z którym pracowała na planie. A o to komentarz: "W wolnych chwilach rozwiązywał krzyżówki, dziwny jest." I tu koniec tej długiej, porywającej, błyskotliwej i jakże pełnej patosu opini.

darkgate

"W wolnych chwilach rozwiązywał krzyżówki" - to miał być przykład. Jakoś mnie nie przekonał:) Przeczytałam jakies wywiady z nią i nie odniosłam wrażenia, że jest pusta czy coś w tym stylu. Mam wrażenie, że odpowiada normalnie, jak każda osoba udzielająca wywiadu. Może macie takie wrażenie dlatego że tłumaczenie nie było wierne temu co powiedziała Liv. Kto się uczy angielskiego czy jakiegokolwiek innego języka wie, że wszystkiego nie da się dokładnie przetłumaczyć. Weź nawet do ręki te same książki(oczywiście zagranicznego autora) tylko innego tłumacza i zobaczysz różnicę:)
Pozdrawiam:*

Nenya

Może i tak ale sama przyznasz, że nie było zawiele skomplikowanych zdań do przetłumaczenia... ;P
ja również pozdrawiam

darkgate

Hmmmm dziwne forum :/:/:/ Rzeczywiście.... Dziewczyny pokażcie, że jesteście damami a nie prostolinijnymi 'chłopkami'. Każdy ma prawo do swojego zdania ale tylko wtedy gdy umie się ładnie wysłowić bez wyzwisk i przekleństw... A co do Liv Tyler to uważam, że jest ładną i bardzo dobrze grającą aktorką i nie należy jej wyzywać z takliego głupiego powodu jak zazdrość.

darkgate

Poprostu odpowiada zwięźle na pytania, ale na temat . Ja nie mam powodów by się do niej "przyczepić". Co jak co ale pusta nie jest.
Pozdrawiam:)

Nenya

Ha! Wiedziałam, że zaraz ktoś tu wyleci z zazdrością. Ja tam Liv urody nie zazdroszczę, jest ładna ale nie aż tak bym mogła zielenieć na jej widok. Ile kobiet jest ładnych; całe mnóstwo! Hahaha! :P
Zresztą ja na tym forum nie zamierzam nikogo przekonywać by przyjął moje stanowisko. Wyrażam tylko własną opinię i nie wyzywam tej aktorki, po prostu mówie to, co widzę a raczej słyszę. A jeśli nie zgadzacie się ze mną -trudno. Jakoś to przeżyje. :)

darkgate

"Po co dziewczyna pisze takie komentarze? Bo po to jest forum by wyrażać własną opinię! I zgadzam się z nią. Liv jest bardzo puściutka a urodą niestety nie da się tego zasłonić. A Wasze komentarze są po prostu żałosne. Wyzywając kogoś od idiotów sami pokazujecie, że tak naprawdę to Wy tymi idiotami jesteście..." - to swoją drogą, ale tym samym stwierdziłaś że autorka postu jest kretynką, jednocześnie pisząc że się z nią zgadzasz... :):) Problem polega w poście takim jak ów pierwszy, czy może raczej jego temacie. Ludzie odpowiadają na takim samym poziomie, bo za bardzo lubimy bronić "swoich aktorów"... i w końcu postowicze niezalogowani- może by nieco poprawił się FW, jakby nie mogli pisać i byli moderzy! Cóż, nie zmienia to faktu że "riposty" na poziomie pierwszej wypowiedzi. Jak ktoś zakłada taki temat, przez który nieco przebija frustracja i naiwne ocenianie po pozorach to musi się liczyć z mało wybrednym odzewem.

" prócz Arrakinowi bo tylko on wypowiedział się w przyzwoity sposób"

nie "on" tylko ONA :D

Pozdrawiam :)

Arrakin

Wiem, że "ONA". Zauważyłam to później, jak pobuszowałam po innych forach. Za "ON" przepraszam, wiem jakie to może być denerwujące.
A co do tematu... Fakt nie jest na wysokim poziomie, jednak wypowiadający się próbują się prześcignąć w chamskich wypowiedziach. "Ej, Ty obraziłaś Liv, to ja Ci jeszcze bardziej przyłoże!" Ludzie, nie tędy droga! Ja zgadzam się z WYPOWIEDZIĄ autorki postu, nie z jej tematem. Nie używam tak mocnych słów jak "kretynka". Może postowiczka chciała wzbudzić burzę na forum. Nie mam pojęcia.To ona powinna powiedzieć coś na ten temat, ja nie jestem jej adwokatem.
Aha, jeszcze jedno. Jak byś mogła nie cytować moich wypowiedzi, to byłabym bardzo wdzięczna. Zwyczajnie je streść jak już musisz...

darkgate

hehhe, nie,nie:):):) To tylko tak marginalnie sprostowalam, nic ponad to:):):)

Oczywiscie masz racje, zarowno zakladajac tematy, jak odpisujac warto pomyslec. Mnie tez sie nie zawsze zdarza zastanowic, jednakze jak ktos okresla kogos idiota, kretynem, itp- to swiadczy to wylacznie o jego poziomie, i niestety sprawia wrazenie braku argumentacji i ubostwa intelektualnego...to owszem... oczywiscie to tylko wrazenie, lecz dlatego warto chwile pomyslec, a jezeli nawet nie, to wyzbyc sie gloopiutkiego podejscia.... a przynajmniej postarac:):):)

a czemu?? (tzn. z tym cytowaniem)?? zasadniczo to typowa praktyka na forach wszelkich:) Ale okey, ot, przyzwyczajenie:)

Arrakin

Mówcie sobie wszyscy co chcecie. Jaka to różnica czy Liv jest bardziej czy mniej inteligenta od innych? Jest dobrą aktorką i to się liczy. Była świetna w Ukrytych pragnieniach Bertolucciego. I dziwię się ludziom, którzy po przeczytaniu jednego wywiadu z aktorem od razu zajmują takie stanowiska jakie można znaleźć powyżej. To naprawdę przykre...Ludzie!! Więcej tolerancji dla wypowiedzi innych!!

Jagodzianka

To ja napisze tak: nie możemy jej oceniać pod względem inteligencji ponieważ jej nie znamy osobiście(no chyba że ktoś z nią rozmawiał). MOżemy ocenić jej urodę i talent aktorski. Tyle:)

Nenya

A czy ja twierdze, że Liv jest marną aktorką? Czy ja mówię, że jest brzydka? No przecież nie! Ja pisze co o niej sądzę a Wy się burkacie. Więcej tolerancji dla wypowiedzi innych!! Hehe. ;P Chociaż rozumiem; lubicie -bronicie. Ja jednego wywiadu z nią nie czytałam; wówczas nie mogła bym jej ocenić.

Pozdrawiam WSZELAKICH fanów Liv i upraszam się byście już nie męczyli tego forum a co za tym idzie również i mnie. Miejcie serce i patrzcie w serce (moje). :)

użytkownik usunięty
Jagodzianka

To pewnie twoje IQ jest za niskie, żeby zrozumieć ten wywiad :) Pozdro dla fanów Liv

użytkownik usunięty

Cóż, przeczytałam parę wywiadów z nią, akurat tak się złożyło, że dotyczyły przede wszystkim "Władcy Pierścieni". Nie błysnęła specjalnie w tych wywiadach, może dlatego że trafiałam na te, gdzie trochę narzekała ;), ale też nie mogę powiedzieć, że jest głupia. Dla mnie jest tak, jak już tu powiedziała Nenya - ona po porstu odpowiada na pytania.

Jagodzianka

Liv Tyler nie jest glupią aktoreczką, wystarczy przeczytaćcoświęcej niż jeden wywiad. Zresztądobrze gra. Polecam ,,Ukryta pragnienia" Bernardo Bertolluciego.Pozdrawiam Martnę.

sarah_22

No właśnie - świetnie gra. I to powinno nas obchodzić, a nie to, że na pytania odpowiada jednym zdaniem. Poza tym, przynajmniej nie przynudza, jak niektórzy. Skoro uważa, że reżyser jest dziwny, to czy powie jedno zdanie, czy dwadzieścia, na to samo wyjdzie :)

captain_cassidy1912

Popieram gra świetnie, a urodę ma naprawdę niezwyklą, wogóle to moja ulubiona aktorka.A co wywiadów to przecież tak, jak w przypadku innych gwiazd czy gwiazdeczek większość zależy od "wizerunku", który ustala z menagerem. Mimo to jedna jej wypowiedź naprawde bardzo mi się spodobała. Mianowicie dziwiła się, czemu dorośli prędzej pokażą jak Stalone zabija Schwarzenegera, niż jak dwoje ludzi się kocha. Brawa dla Liv... Lub jej menegera ;)

Jagodzianka

A co to kogo obchodzi na jakim poziomie ona udziela wypowiedzi nie każdy musi gadać jak dyplomata. A liv i tak uwielbiam. Dajcie jej spokój

keyoo_2

Nie jestem fanka Liv ale wkurzaa mnie takie wypowiedzi które swiadcza że ich autor jest cytuje "kretynka" masz problem idz do lekarza a nie na forum dla normalnych ludzi.

Anness

Boże! Wy nie macie już nic lepszego do roboty? Nic tylko 'Nie! A tak! A nieprawda! A głupi jesteś! Sam jesteś głupi...', itd.

Przedszkole.

I jeszcze macie czelność określać Liv Tyler jako głupiutką gwiazdeczkę? Takie niewybredne epitety są żenujące. Dobra rada: zanim zaczniecie kogoś krytykować zastanówcie się czy sami nie jesteście lepszym 'mięchem'- że się po Waszemu wyrażę- do drwin. No naprawdę zainspirowalibyście pisarza, któremu by wpadł do głowy pomysł, żeby napisać książkę o przekroju psychiki NIEkulturalnego człowieka.

By uczestniczyć w dyskusjach na forum nie trzeba od razu doktoratu ale trochę kultury i samokrytyki wymaga szacunek dla innych internautów.

Dziękuję za uwagę.

Jagodzianka

ty idiotko tępa!!!!!! głupia jesteś!!!!!!!!! Liv jest super!!!

Jagodzianka

jagodzianka jest głupia !!!!!!!!!!!!!!

Jagodzianka

Liv Tylor jest kobietą niezwyczajną, spontaniczną a nade wszystko niesłychanie błyskotliwą, gdyż miałem przyjemność rozmawiać z nią osobiście, i to przez dłuższy okres czasu. Na co dzień zajmuje się filozofią (zwłaszcza kwestią pozytywizmu oraz tomizmem egzystencjalnym), ale takiej inteligencji to jeszcze nie spotkałem. Już teraz czuje się zmuszony skarcić wszelkie próby utożsamiania, identyfikowania inteligencji z erudycją; Liv oczywiście nie jest filozofem, a jej wiedza też nie jest największa oraz najgłębsza, ale gdy dyskutowaliśmy o minimalizmie poznawczym oraz o empiriokrytycyzmie jako reakcji na antypsychologizm Augusta Comte?a, wtedy doświadczyłem tego, co Scholastycy nazywają najbardziej fundamentalnym doświadczeniem prawdy ? jej inteligencja i niesamowita sprawność odnajdywania nierzadko paradoksalnych analogii zaskoczyła mnie. Był to dla mnie także szok osobisty, bardziej duchowy: w życiu bowiem bym nie pomyślał, że Liv może operować terminami specyficznie filozoficznymi i metafizycznymi. A jednak ? podczas dyskusji z Liv urzekła mnie jej osoba, urok i blask, jaki z niej płynie. Intelekt dorównał jej splendorowi. Niespotykana osoba!

Pozdrawiam!

Jagodzianka

czytalam z nia bardzo duzo wywiadow,ogladalam zreszta tez,no wiec: na zadane pytania odpowiada zwiezle i na temat,a nie jak nie ktore aktoreczki gada o jakis farmazonach,:/jest soba,i nie jest pusta,utalentowana(super aktorka),piekna itd.itp:D osobiscie ją bardzo lubię.

Ami_6

HaHaHaHa LIV TYLER to kretynka ^^ chciałem to już wiele razy powiedzieć ^^ jej IQ wynosi 0.001 i się tego nie zmieni. No i zazdrościć jej nie mam czego, cóż zazdrościć? Urody? Nie trzeba, chłopakiem jestem, talentu? Oj raczej nie, bo go nie posiada ^^ Kiepściutko :( No i nazywanie jej kretynką, albo innych osób debilami, idiotami itp nie jest obraźliwe, bo w encyklopedii można przeczytać, że to nie wulgaryzm, aczkolwiek zwrot poziomów upośledzenia xD no i to na tyle.

PS - jak by ktoś chciał mnie wyzywać, od idiotów, itp blokuję konto (jestem adminem, w końcu filmweb ma administratorów) ;)

pozdrawiam :)

Shaman_King

Z Ciebie taki admin, jak z koziej dupy trąba.

każdy ma prawo do swojego zdania, ale ja się z tym Twoim pieprzeniem nie zgadzam, bo to co mówisz nie jest poparte żadnymi argumentami (no chyba, że nie lubisz kogoś zupełnie bez powodu, co też się zdarza)

tak czy owak fajnie, że masz dostęp do encyklopedii, brawo dla Ciebie

i także pozdrawiam, a co mi szkodzi.