Livia Brito

Livia Brito Pestana

8,5
559 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Livia Brito

Ludzie aktualizujący ten portal nic nie robią, sama chętnie bym się tym zajęła. Trzeba dodać, ze w tym roku wyjdzie nowa telenowela z jej udziałem u boku Marca Tachera (znanego jako Alonzo z TM) o tylule: Abismo de pasión = Otchłań namiętności.
Ona niedawno skończyła szkołę aktorską, startowała w konkursach piękności - dlatego nie dziwi mnie jej tak mały udział w filmach. No to doda to ktoś?

magda21

ale przeciez sama mozesz to zrobić.... :)

matix87

No właśnie nie mogę. Ostatnio chciałam coś dodać o Livi, wysłałam cały opis a po 2tyg (dopiero) zostało to odrzucone. Dostałam wiadomość, że nie zostanie to zamieszczone. Więc wtf?

magda21

jakiś powód musiał być, nic nie napisano w komentarzu do kontrybucji?
Dałaś konkretne źródło?

matix87

nie pamiętam już, czy w tym przypadku, jej biografię brałam z wikipedii czy tłumaczyłam z Hiszpańskiej strony.. Ale jakieś źródło podawałam. Za to w innym przypadku, nie dostałam takiego meila odmownego ale też nie sprawdzałam, czy mój tekst został dodany. Dla mnie to fajna sprawa współtworzyć taką stronę ale moderatorzy coś podchodzą do mnie jakoś krytycznie;p

magda21

to patrzyłas czy dostałaś jakiś komentarz przy odrzuconej kontrybucji? Napisano coś?

matix87

Nie mam już tego meila i nic nie patrzyłam o co caman, po prostu olałam sprawę. Nie znam powodu odrzucenia 'mojej' treści. Trudno

magda21

ale nie chodzi o maila, chodzi o komentarz do kontrybucji.
Po wejściu do materiałów na twoim profilu, masz listę kontrybucji - tych przyjętych jak i odrzuconych
http://www.filmweb.pl/user/magda21/filmContribs. wchodząc do kontrybucji możesz zobaczyć czy jest tam jakiś komentarz zostawiony, cz nie.

magda21

no ale chyba tytuł telki jeszcze się zmieni, w której Liv zagra protkę