to mi akurat sie nie podobało, ale fajnie zachowywała się dokuczając Fabianowi hehehe on jest taki brzydki i głupi, że za każdym razem jak go widze nie wiem czemu śmiać mi sie chce... FER jest super ;)
a ja liczę na to że będą się częściej kłóciły (i bić tez się mogą), a jak Maria przyłożyła tej koleżance to też się nie spodziewałam tego po niej ;D a Fabiana troche mi żal włąsnie dlatego że taki głupi hehe, a teraz jeszcze mu sie chyba Natii podoba, zastanawiam sie kiedy zrobia z niej łabędzia bo narazie to brzydkie kaczątko
Nati będzie chyba z synem doni Milagros... a Fer będzie z tym ogrodnikiem i jeszcze czytałam, że Maria będzie w ciązy i zemdleje na pokazie, pozdrawiam ;)
Oglądałam Cristine (Pierwotna wersja) tam siostra głąwnego bohatera została z ogrodnikiem Fer tez pewnie z nim będzie.
Co do Nati to nie pamietam czy cos takiego bylo w tamtym serialu ale stawiam ,że bedzie z Fabianem ,a Linda zostanie z synem Milagros ;]
Livia jest piękną bardzo zdolną aktorką Bardzo ją lubię jako Fer. Przepięknie wyglądała podczas ślubu z Cruzem w tej ślicznej sukni.Cieszę się iż jest z nim Fabian do niej nie pasował.Rozmarzyłam się oglądając ten ślub. Jeszcze tylko ślub Juanja z Nati i Marii z Maxem :))